Europa League

europa-league
Sarpsborg 08 ble nok en gang sett på som underdogs når de forrige uke tok imot israelerne på Sarpsborg stadion forrige uke, men 3-1 i den første kampen sør
24 april, 2019
Det endte 1-1 i det første oppgjøret mellom Sarpsborg 08 og Rijeka på Sarpsborg stadion, og med kroatenes bortemål så det meget tøft ut før returmøtet i
Det var Rijeka som var best i første omgang i den første kampen, men gode redninger av Tveita holdt Sarpsborg 08 inne i kampen. Rijeka fortsatte å presse i a
Lillestrøm var det eneste norske laget som ikke klarte å avansere fra runde to av sommerens Europacup-kvalifiseringer, etter at de tapte sammenlagt mot øster
Det hele avgjøres i kveld, og med 2-1 til St. Gallen fra det første oppgjøret betyr det at Sarpsborg 08 bare trenger å vinne 1-0, takket være det uhyre vik
LASK Linz banket regelrett Lillestrøms i Jörgen Lennartssons debut som hovedtrener, og er så godt som sikret plass i den neste kvalifiseringsrunden av Europa
Mål av Erling Braut Håland på straffespark, Eirik Hestad og nylig hentede Leke James sørget for seieren på Aker stadion. Bortelaget hadde ekstremt lite å
Sarpsborg 08 avanserte etter 6-0 sammenlagt mot islandske ÍBV Vestmannaeyjar i første kvalifiseringsrunde, etter hele 4-0 borte før de vant 2-0 hjemme på Sa
Kampen kommer til å bli spilt på TGW Arena, tidligere kjent som Waldstadion. Dette er et lite stadion som tar omtrent 6000 mennesker, som Linz spiller midlert
Det ble til slutt meget komfortabelt for særpingene, etter at det først sto 0-0 til pause ble det hele fire mål i den andre omgangen, og sarpsborg vant kampe
Kulde og kunstgress venter Arsenals stjernegalleri når de i kveld møter Östersund på bortebane. Svenskene har nådd utslagsrundene i sin debutsesong i