Molde og Solskjær med en og en halv fot i tredje kvalik-runde før kamp to mot Laçi

Mål av Erling Braut Håland på straffespark, Eirik Hestad og nylig hentede Leke James sørget for seieren på Aker stadion. Bortelaget hadde ekstremt lite å by på, og det er vanskelig å se for seg at det skal ende med noe annet enn norsk seier også i returoppgjøret torsdag.

Laçi – Molde
Stadiumi Laçi, Laç
Europa League-kvalifiseringen
Runde 2, kamp 2
Torsdag klokken 17:00

Men kampen skal spilles, og det ryktes at Ole Gunnar Solskjær tar med seg fulltallig tropp og mer eller mindre topper mannskapet. Det venter ny Eliteserierunde i helgen, men med ny kvalik-runde allerede til uken er det nok viktig for Solskjær å holde formen og kampflyten ved like. Dog er ikke brennheite Erling Braut Håland med i troppen, han er i forhandlinger med den østerikske klubben Red Bull Salzburg, men også flere andre klubber er interessert i hans signatur. Dermed kan han ha spilt sin siste kamp i Molde-trøyen.

Ved avansement venter vinneren av kampen mellom skotske Hibernian og greske Asteras Tripolis i den neste kvalifiseringsrunden. Etter første kamp står det der 3-2 til Hibernian før Asteras Tripolis hjemmekamp, med andre ord helt åpent.

Lagnyheter

Molde og Ole Gunnar Solskjær kan glede seg over en nærmest skadefri tropp, der Martin Ellingsen er den eneste som er utilgjengelig, han er langtidsskadet med en belastningskade. Og som nevnt er heller ikke Erling Braut Håland med i troppen til Albania. Ellers er Wolff Eikrem med og muligens i startoppstillingen.

For Laçi sin del er ikke kommet noen informasjon så langt, men vi kommer til å oppdatere her så snart det er tilgjengelig.

Forventede lagoppstillinger

Molde: Linde; Remmer, Gabrielsen, Forren, Haugen; Hestad, Wolff Eikrem, Hussain; Brustad, James, Chima Chukwu

Laçi: Selmani; Shtubina, Gjoni, Hoxhallari, Sefgjini; Jonuzi, Eller, Lushkja; Hadroj, Kendes, Uzuni

TV og live stream

Så langt er det ingen distributører eller bookmakere som har kjøpt rettighetene til å sende dette oppgjøret, så å dra til Aker stadion ser så langt ut til å være eneste mulighet.

Oddstips

Molde er klare favoritter også på bortebane, og med tanke på prestasjonene til Laçi forrige uke er det vanskelig å se for seg at det skal ende med noe annet enn Molde-seier også i dette oppgjøret. Dessverre er oddsen på 1.65 lite spillbar, og vi går derfor for noe litt mer spennende.

Vi går for Molde-ledelse til både pause og fulltid til oddsen 2.55 hos Unibet.

Spill her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler