Betalingsmetoder hos bookmakere online

Det er populært å spille på sport i Norge, og da spesielt fotball. Men mange ser etter alternative metoder å gjøre innskudd på hos bookmakere, enten fordi man ønsker eller fordi det er vanskelig å gjøre det på tradisjonelt vis i Norge.

På de fleste betting-sidene som er tilgjengelige i Norge finner man flere alternative betalingsmetoder, og vi skal i denne listen gå gjennom alle sammen, slik at du kan finne ut hvilken betting-side og metode som passer deg best.

De fleste som spiller og better på fotball og sport bruker sitt normale bankkort til å gjøre innskudd. Det gjør de fra sitt VISA, Mastercard, Maestro eller lignende, og overfører fra sin bankkonto og direkte til kontoen hos den fortrukne bookmakeren. Men det finnes flere andre måter å gjøre dette på, og det er dem vi skal se nærmere på her.

Ingen omsetningskrav

  • tick mark Live streaming
  • tick mark God på norsk fotball
  • tick mark Gode bonuser

3x Bonusbeløp, min odds 1.50

  • tick mark Live streaming
  • tick mark God på norsk fotball
  • tick mark Gode bonuser
  • tick mark God på norsk fotball
  • tick mark Gode bonuser
  • tick mark Enkelt å navigere på siden

Hvorfor alternative betalingsmetoder?

Det finnes flere fordeler ved å kunne spille på odds ved hjelp av smarte betalingsmetoder og lignende metoder. Men det er spesielt to fordeler som stikker seg klart ut, og nedenfor skal vi forklare hvorfor du bør vurdere å ta i bruk andre betalingsmetoder enn ditt normale bankkort når du spiller på nett.

Vi skal også gå gjennom de mest populære alternative betalingsmetodene og fortelle hvilken fordeler som kommer med hver og en av dem.

Sikre innbetalinger og uttak

Ved hjelp av smarte og sikre betalingsmetoder som Paypal/Skrill/Neteller/Trustly så slipper du å måtte gi kort- og bankinformasjonen din når du gjør innskudd hos bookmakerne. Det gir deg en større trygghet når du betaler og gjør innskudd.

Om man ikke er vant med å bruke slike sikre betalingsmetoder så er det lett å miste oversikten over hvor mange nettbutikker og betting-sider du har lagt fra deg personlig informasjon, noe som sier seg selv at ikke er særlig trygt.

Raskere transaksjoner

Når du først har en konto hos en alternativ betalingstjeneste så går det som regel mye raskere å gjøre en overførsel enn om du gjør en vanlig banktransaksjon til din betting-side.

Dessuten så slipper du å ta frem bankkortet ditt hver gang du skal overføre nye beløp inn på kontoen din, for å manuelt fylle inn alle opplysningene som trengs. Med en digital lommebok trenger du bare å skrive inn brukernavn/e-post og passord, og du er klar for å overføre.

Forskjellige betalingsmetoder hos bookmakere

Her skal vi gå gjennom de mest populære bookmakerne i Norge og se hvilke alternative betalingsmetoder de tilbyr sine kunder. Så les deg opp og finn ut hvem av dem som passer deg best.

Du kan også klikke deg videre og lese mer dyptdykkende om hver av de forskjellige betalingsmetodene og digitale lommebøkene.

Bankkort – Visa/Mastercard/Maestro

De aller fleste bruker bankkortet sitt for å overføre og betale på nett, det er sånn det «alltid har vært», og det er ikke alltid like lett å slutte med gamle vaner. Men i Norge, der alle andre bookmakere enn Norsk Tipping teknisk sett er ulovlig kan det by på problemer.

Det er også den metoden som tar lengst tid, både når det kommer til å overføre og spesielt å få utbetalt resterende beløp og gevinster når det er ønskelig.

PayPal

En av de mest populære betalingsmetodene på nett er PayPal, og man har i mange år kunne bruke PayPal til å for eksempel betale for varer på Ebay. Det ikke alle vet er at det også er en meget enkel betalingsmåte hos bookmakere.

Med en PayPal-konto så overfører du enkelt penger til og fra kontoen fra din private bankkonto, og bruker så PayPal-kontoen til å betale og overføre på nett, som er en sikrere, raskere og smidigere metode å overføre på.

Les mer om hvordan du spiller med PayPal her.

Neteller og Skrill

Neteller og Skrill har vært i drift i over et tiår og er kjent for sine gode tjenester i den såkalte e-wallet-bransjen. Tjenestene deres er godt kjent og brukt av folk som spiller online over hele verden. De er aktive i rundt 200 land.

Kort fortalt fungerer Skrill og Neteller som et mellomledd i betalingsprosessen mellom deg og spillselskapene. Når du har blitt kunde hos en av tilbyderne fungerer de nesten som en ekstrabank for deg. Der de oppbevarer det du ønsker de skal oppbevare av penger, enten det er penger du selv overfører eller det er penger som du har vunnet/tjent hos spillselskapene.

Så du kan betale eller spille online, sende og motta penger og foreta hurtige, sikre online betalinger når du har behov for det.

Les mer om hvordan Skrill og Neteller fungerer.

Paysafecard

Med paysafecard betaler du online i alle slags nettbutikker, deriblant hos leverandører av spill, sosiale medier og nettsamfunn eller musikk, film og underholdning. Du trenger verken bankkonto eller kredittkort for å bruke tjenesten.

Det første du må gjøre er å kjøpe et kort på et av utsalgsstedene i Norge. Du velger verdien på kortet selv, om det er 100, 500 eller 1000 kroner. Deretter velger du pin-kode, og så kan du bruke kortet akkurat som et vanlig kredittkort, også på nett.

Man kan også laste ned Paysafecards app, der du kan sjekke saldo, finne nærmeste utslagssted og skifte pin-kode.

Paysafecard er en fin måte for nordmenn å foreta transaksjoner med utenlandske spillselskaper på i Norge.

Trustly

Trustly er en nyere tjeneste som også har blitt veldig populær, spesielt blant mennesker som bruker betting-sider på nett. Trustly er et svensk selskap, og etter å ha blitt veldig store i Sverige vokser dem nå også stort på det norske markedet.

Med Trustly får du overført pengene umiddelbart, og det tar bare et par sekunder fra du trykker på kanppen til pengene er overført. Ellers fungerer Trustly ganske likt som Neteller og Skrill, så det er opp til deg hvilken av tjenestene som passer deg best.

Innskudd med Revolut

Når du skal gjøre et innskudd med Revolut, velger du vanlig betaling med Visa hos bettingselskapet. Deretter skriver du inn kortinformasjonen på ditt Revolut-kort på vanlig måte som du ville gjort med alle andre betalingskort.

Uttak med Revolut

En av de største fordelene med Revolut er at denne løsningen også vil fungere som uttaksmetode av gevinster fra bettingsider som aksepterer uttak til bankkonto. Din Revolut-konto består av en internasjonal bankkonto, der du har et eget kontonummer som du kan sende penger til og fra.

Vi vil anbefale Revolut som betalingsløsning hos bettingselskaper som aksepterer innskudd med Visa-kort, spesielt for norske brukere.

Revolut er en innovativ tjeneste der du blant annet kan veksle mellom valutaer til en av markedets beste priser, samt får tilgang til et virtuelt betalingskort som kan brukes til betaling på nett. Perfekt for deg som liker odds og betting på nett.

Vi har også en guide om hvordan du enklest gjør innskudd hos bet365 i Norge, ved å bruke alternative betalingsmetoder.

Bitcoin

Den digitale valutaen Bitcoin kan også brukes som valuta hos flere bookmakere. Valutaen reguleres ikke av noen sentralbank, og det er dermed mulig å handle med valutaen på et enklere vis.

Bitcoin er fortsatt ikke veldig etablert som en valuta, men den vokser stort, til tross for at verdien har flatet ut de siste månedene. Det er fortsatt bare et par bookmakere som tilbyr sine kunder å bruke Bitcoin, men med den voksende interessen og bruken er det nok bare et tidsspørsmål før en majoritet av bookmakerne følger trenden.

Guide – Hvordan gjøre innskudd hos bet365 i Norge
Guide - Hvordan gjøre innskudd hos bet365 i Norge
Som nordmann kan man møte på en del utfordringer når man ønsker å spille hos utenlandske spillselskaper som bet365. Vi skal her fortelle deg hvordan du unn …
13 september, 2021 | Glenn Andreassen
Revolut – Betal og gjør innskudd i Norge med Revolut
Revolut - Betal og gjør innskudd i Norge med Revolut
Gjør innskudd og uttak hos bettingselskaper og bookmakere i Norge med Revolut. Gratis og enkelt alternativ til deg som liker å spille på nett.
29 oktober, 2019 | Glenn Andreassen