Oddstips, tippetips & live betting (Januar 2022)

Her på våre oddstips-sider gir vi deg våre beste odds- og spilltips til fotball. Vi vil også fortelle deg hvilke bookmakere som gir deg den beste oddsen på hvert spesifikt spill, sånn at du alltid sitter igjen med høyest mulig gevinst.

Intility Arena Oslo, odds på Brann mot Jerv
Odds på Eliteserie-playoffen mellom Brann og Jerv
Brann og Jerv møtes i kveld på Intility Arena i Oslo, der de skal kjempe om hvem som får spille Eliteserie neste sesong. Her er vårt spilltips til kampen.
15 desember, 2021 | Glenn Andreassen
Dean Smith Norwich
Spilltips: Dean Smith taper mot sin tidligere arbeidsgiver
Hei, og velkommen til vårt spilltips til oppgjøret mellom Norwich og Aston Villa. Det er tid for 17. runde i Premier League! …
14 desember, 2021 | Glenn Andreassen
fredrikstad-stadion
Spilltips: FFK tar første skritt mot Eliteserie-comeback
Det er klart for runde to i Eliteserie-kvalifiseringen, der KFUM gjester Fredrikstad på Fredrikstad stadion. Les vårt tips til kampen her.
6 desember, 2021 | Glenn Andreassen
Morten Thorsby Sampdoria
Spilltips: Thorsby og Sampdoria gir Fiorentina kamp om poengene
Morten Thorsby og Sampdoria har en tøff bortekamp mot Fiorentina i kveld, men jeg tror Sampdoria gir hjemmelaget kamp om poengene i Firenze.
30 november, 2021 | Glenn Andreassen
Atalanta feirer seier mot Young Boys
Spilltips: Atalanta fortsatt med i kampen om avansement
Young Boys tar imot Atalanta til et viktig oppgjør om tre poeng i Champions League gruppe F. Vi gir deg beste odds og vårt spilltips til kampen her.
23 november, 2021 | Glenn Andreassen
Bayern Munchen fans
Fredagstipset: Bayern cruiser videre
Bayern Munchen er store favoritter i bortekampen mot Augsburg i Bundesliga. Vi tror Lewandowski og co sikrer seieren allerede i første omgang.
19 november, 2021 | Glenn Andreassen
Stadio Carlo Castellani
Fredagstips: Empoli fortsetter å slite på hjemmebane
Empoli møter Genoa på hjemmebane i Serie A i kveld, og vi tror Empoli sin dårlige hjemmeform fortsetter.
5 november, 2021 | Glenn Andreassen
Estadio La Cartuja de Sevilla
Spilltips: Sverige overbeviser mot Spania
Med koronautbrudd i begge leire har det vært knyttet usikkerhet til kveldes oppgjør i forkant. Men kun tre spillere er i karantene totalt, og det er dermed du …
14 juni, 2021 | Glenn Andreassen
Ståle Solbakken Montenegro Norge spilltips
Tips: Nok en tøff kamp for Norge i Ståle Solbakkens første landslagssamling
Presset er på Norge når Montenegro venter på bortebane i kveld. Vertene står med full pott etter to kamper, mens Norge må vinne for å holde liv i håpet o …
30 mars, 2021 | Glenn Andreassen
gibraltar norge spilltips
Enkel start for Ståle Solbakken i hans første kamp som sjef for landslaget
Martin Ødegaard bærer kapteinsbindet for første gang når Norge møter Gibraltar i VM-kvalifiseringens første kamp i kveld. Vi tror både han og Solbakken f …
24 mars, 2021 | Glenn Andreassen
spilltips ac milan manchester united europa league
Spilltips: Manchester United sikrer avansement i Europa League
AC Milan tar imot Manchester United til returmøtet i Europa Leagues 8-delsfinaler i kveld, og hjemmelaget har det beste utgangspunktet før avspark. Men vi tro …
18 mars, 2021 | Glenn Andreassen
Allianz Arena Munchen
Spilltips: Haaland viser seg frem i "Der Klassiker" på Allianz Arena
Erling Braut Haaland og Borussia Dortmund bør vinne lørdag for å holde med i kampen om Champions League-plassene, problemet er bare at motstandere er ligale …
5 mars, 2021 | Glenn Andreassen

Spill- og oddstips

Er det et spørsmål som går igjen for oss som driver med odds og spilletips så er det om vi ikke har noen gode tips og triks for hvordan man enklest vinner på oddsen. Og det er et relevant spørsmål, for er det noe vi nordmenn elsker så er det å tippe. Vi tipper på våre lokale fotballag, vi tipper på engelsk Premier League, Champions League og vi tipper til og med på vintersport. Dessverre er det ingen fasit på dette spørsmålet.

Men det finnes gode tips og råd som kan gjøre det enklere for deg å vinne, og vi skal her gå raskt gjennom hvordan du bør spille som nybegynner, men også viderekommende kan lære seg en ting eller to.

Sjekk flere bookmakere

Du kan også registrere deg hos en av våre samarbeidspartnere som Unibet eller Rizk og i tillegg til oss motta oddstips fra deres oddseksperter. Det lønner seg alltid å høre meningene til erfarne eksperter og få deres eksperttips, som Rekdals oddstips, Jesper Mathisens oddstips og Morten Langlis oddstips.

Det beste tipset vi kan gi deg er å finne bookmakere som gir den beste oddsen. På denne måten sikrer du deg en høyest mulig gevinst når du vinner, Det er som regel veldig små forskjeller, men om du tenker å spille en del så kan en gjennomsnittlig forskjell på la oss si 0.10 i odds bety veldig mye penger.

Så før du sender inn en kupong så bør du sammenligne flere tilbydere, for selv om forskjellene som regel ikke er store kan det være store variasjoner på enkeltspill da bookmakerne har forskjellige måter å regne seg frem til den oddsen de mener er riktig.

Oddstips

Kampanjer og bonuser

Man bør også utnytte det som er av bonuser og kampanjer hos bookmakerne. Det beste tilbudet man kan benytte seg av er såkalte sikre bonuser. Med sikre bonuser så betyr det at du får pengene tilbake om du taper, og det er dermed et helt risikofritt spill. Disse tilbudene får man ofte ved store fotball-arrangementer i dagens fotball. Men husk at pengene man da vinner kun kan brukes på nye spill, så da gjelder det å spille godt når gevinsten tikker inn på spillkontoen.

Det er også vanlig at bookmakere kjører kampanjer for nye kunder, så selv om du kanskje allerede har en bookmaker du bruker til å sette penger på oddsen og langoddsen kan det være verdt å registrere seg hos flere tilbydere.

Det siste fotballtipset vi skal komme med her er ikke det mest spennende kanskje, men det som er lurt når du spiller på oddsen er å ikke velge for mange kamper på samme bong. Det kan gjerne være veldig fristende når du spiller å øke oddsen litt ved å legge på en ekstra kamp, men jo flere kamper, selv med lav odds, jo mindre sannsynlig er det at den går inn. Så tipp heller på færre kamper med litt høyere odds enn på mange kamper med lav odds.

De beste oddstipsene

Så følg med videre på denne siden så skal vi komme med de beste odds og tippetipsene, både til enkeltkamper og til langoddsen. Vi skal prøve å være bedre enn både P4 oddstips, TV2 oddstips og Tipster oddstips, og vi prøver alltid å holde våre tips nøkterne og realistiske. Vi vil hver dag gi dagens oddstips, masse fotballtips og diverse bonuser og konkurranser i samarbeid med våre partnere.