Oddstips, tippetips & live betting (Juni 2023)

Her på våre oddstips-sider gir vi deg våre beste odds- og spilltips til fotball. Vi vil også fortelle deg hvilke bookmakere som gir deg den beste oddsen på hvert spesifikt spill, sånn at du alltid sitter igjen med høyest mulig gevinst.

Spill våre spilltips hos disse nye betting sidene:

europa-league
Det er klart for sesongens første av tre europeiske finaler onsdag, når Europa League-ekspertene møter finaleekspert Jose Mourinhos Roma til dyst på Puskas Arena i Budapest. her er vårt spilltips til kampen.
30 mai, 2023
cupen
Lillestrøm og Bodø/Glimt møtes på Åråsen stadion til dagens andre Cup-semifinale, der vinneren altså er klar for Cupfinalen 2022, som spilles på Ullevaal stadion den 20. mai. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
25 april, 2023
Brann Rosenborg og Glimt Sarpsborg 08 spilltips
eliteserien
Den tredje runden av årets Eliteserie tyvstartes lørdag, med klassikeren Brann - Vålerenga. Det er meldt strålende vær, utsolgt stadion og to lag som ønsker å kjempe i toppen. Det blir med andre ord norsk fotball på sitt aller beste.
20 april, 2023
eliteserien
Lillestrøm ligger helt nederst på Eliteserie-tabellen etter sitt tap mot Viking i helgen, men kan klatre oppover når de i kveld tar imot Strømsgodset i den utsatte kampen fra årets første serierunde.
19 april, 2023
champions-league
Champions League på ukens "første" dag, og første dag med kvartfinaler gir oss godbiten Benfica mot Inter, der Fredrik Aursnes og kanskje Andreas Schjelderup kan spille avgjørende roller for hjemmelaget.
11 april, 2023
Manchester City Burton
premier-league
Manchester City og Liverpool møtes på Etihad i den første Premier League-kampen etter landslagspausen. De lyseblå håper fortsatt å ta igjen Arsenal i tittelkampen, mens Liverpool enda har håp om å sikre seg en Champions League-plass.
31 mars, 2023
em
Norge hang lenge med borte mot Spania lørdag, men tapte til slutt med relativt stygge sifre, 0-3. Nå kan starten av EM-kvalifiseringen reddes med tre poeng borte mot Georgia.
27 mars, 2023
Magnus Wolff Eikrem Molde Viking spilltips
cupen
Det er kvartfinale-helg i Norgesmesterskapet, og det er flere spennende kamper på programmet. Blant annet Stabæk mot Molde på Nadderud, der det spilles om semifinale-billett mot enten Brann eller Sandefjord.
17 mars, 2023
Arsenal Molde spilltips
europa-league
Det er fortsatt spennende før returmøtet mellom Arsenal og Sporting CP, etter at det første oppgjøret i Portugal endte 2-2. Torsdag kveld er trolig Ødegaard tilbake i startoppstillingen, og vi tror det ender med Arsenal-seier.
15 mars, 2023
Real Madrid Real Sociedad spilltips live stream
champions-league
Det var en intens kamp vi fikk servert mellom de to lagene på Anfield forrige måned. Real Madrid tok med seg hjem en klar ledelse, men jeg tror ikke Liverpool har gitt opp håpet av den grunn. her er vårt spilltips.
14 mars, 2023
cupen
Endelig er det norsk fotball på oddskupongen, og søndag er det hele syv norske kamper på programmet, alle fra Norgesmesterskapet. Jeg har valgt å spille på vestlandsoppgjøret mellom Brann og Haugesund.
10 mars, 2023
champions-league
De neste to ukene skal det avgjøres hvem som går videre til kvartfinalene i Champions League, og ett av lagene som er størst favoritter til å gå videre er Benfica, som tar imot Brugge på hjemmebane tirsdag.
06 mars, 2023
1 2 28

Spill- og oddstips

Er det et spørsmål som går igjen for oss som driver med odds og spilletips så er det om vi ikke har noen gode tips og triks for hvordan man enklest vinner på oddsen. Og det er et relevant spørsmål, for er det noe vi nordmenn elsker så er det å tippe. Vi tipper på våre lokale fotballag, vi tipper på engelsk Premier League, Champions League og vi tipper til og med på vintersport. Dessverre er det ingen fasit på dette spørsmålet.

Men det finnes gode tips og råd som kan gjøre det enklere for deg å vinne, og vi skal her gå raskt gjennom hvordan du bør spille som nybegynner, men også viderekommende kan lære seg en ting eller to.

Sjekk flere bookmakere

Du kan også registrere deg hos en av våre samarbeidspartnere som Unibet eller Rizk og i tillegg til oss motta oddstips fra deres oddseksperter. Det lønner seg alltid å høre meningene til erfarne eksperter og få deres eksperttips, som Rekdals oddstips, Jesper Mathisens oddstips og Morten Langlis oddstips.

Det beste tipset vi kan gi deg er å finne bookmakere som gir den beste oddsen. På denne måten sikrer du deg en høyest mulig gevinst når du vinner, Det er som regel veldig små forskjeller, men om du tenker å spille en del så kan en gjennomsnittlig forskjell på la oss si 0.10 i odds bety veldig mye penger.

Så før du sender inn en kupong så bør du sammenligne flere tilbydere, for selv om forskjellene som regel ikke er store kan det være store variasjoner på enkeltspill da bookmakerne har forskjellige måter å regne seg frem til den oddsen de mener er riktig.

Kampanjer og bonuser

Man bør også utnytte det som er av bonuser og kampanjer hos bookmakerne. Det beste tilbudet man kan benytte seg av er såkalte sikre bonuser. Med sikre bonuser så betyr det at du får pengene tilbake om du taper, og det er dermed et helt risikofritt spill. Disse tilbudene får man ofte ved store fotball-arrangementer i dagens fotball. Men husk at pengene man da vinner kun kan brukes på nye spill, så da gjelder det å spille godt når gevinsten tikker inn på spillkontoen.

Det er også vanlig at bookmakere kjører kampanjer for nye kunder, så selv om du kanskje allerede har en bookmaker du bruker til å sette penger på oddsen og langoddsen kan det være verdt å registrere seg hos flere tilbydere.

Det siste fotballtipset vi skal komme med her er ikke det mest spennende kanskje, men det som er lurt når du spiller på oddsen er å ikke velge for mange kamper på samme bong. Det kan gjerne være veldig fristende når du spiller å øke oddsen litt ved å legge på en ekstra kamp, men jo flere kamper, selv med lav odds, jo mindre sannsynlig er det at den går inn. Så tipp heller på færre kamper med litt høyere odds enn på mange kamper med lav odds.

De beste oddstipsene

Så følg med videre på denne siden så skal vi komme med de beste odds og tippetipsene, både til enkeltkamper og til langoddsen. Vi skal prøve å være bedre enn både P4 oddstips, TV2 oddstips og Tipster oddstips, og vi prøver alltid å holde våre tips nøkterne og realistiske. Vi vil hver dag gi dagens oddstips, masse fotballtips og diverse bonuser og konkurranser i samarbeid med våre partnere.

Sportaza Casino

100% opp til 2100 NOK

close-btn