Logo
search

Oddstips, tippetips & live betting (Mai 2022)

Her på våre oddstips-sider gir vi deg våre beste odds- og spilltips til fotball. Vi vil også fortelle deg hvilke bookmakere som gir deg den beste oddsen på hvert spesifikt spill, sånn at du alltid sitter igjen med høyest mulig gevinst.

Everton klarer ikke sikre PL-plassen mot Palace
premier-league
Everton tar imot Crystal Palace til en forsinket Premier League-kamp i kveld. Hjemmelaget kan sikre PL-plassen ved seier, men vi tror Crystal Palace gir Lampards menn god match.
19 mai, 2022
Molde avslutter sin dårlige hjemmeform
eliteserien
Etter to hjemmetap på rad i Eliteserien har Molde presset på seg før kveldens møte med Odd på Aker stadion. Her er nyheter og odds til oppgjøret, i tillegg til vårt spilltips.
11 mai, 2022
Liverpool skal vinne mot Steven Gerrards Aston Villa i kveld
premier-league
Aston Villa tar imot manager Steven Gerrards gamle klubb Liverpool til dyst i Premier League i kveld. Her er odds og vårt spilltips til oppgjøret Liverpool "må" vinne for å holde liv i titteldrømmen
10 mai, 2022
Brann med revansje mot KFUM på bortebane i kveld
obos-ligaen
Brann tar turen til Oslo for å møte KFUM Oslo på Ekeberg i OBOS-ligaen i kveld. Vi gir deg lagnyheter, forventede lagoppstillinger, odds og spilltips til oppgjøret her.
09 mai, 2022
Viking tar nok en skalp i Eliteserien
eliteserien
De nybakte Cupmesterne Molde tar imot Viking i Eliteserien lørdag, til det som er et skikkelig toppoppgjør i den øverste norske divisjonen. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
06 mai, 2022
Liverpool knekker Villarreal-koden hjemme på Anfield
champions-league
Villarreal har narret både Bayern Munchen og Juventus på bortebane i disse utslagsrundene. Jeg tror Liverpool unngår de samme feilene, og sikrer seg et godt utgangspunkt.
30 april, 2022
Glimt putter nok en gang mot Roma - Til tross for at Solbakken står over
Conference League
Bodø/Glimt tar imot Roma på Aspmyra for andre gang i samme Conference League-sesong. Denne gang er det kvartfinale. Få odds og spilltips til kampen her.
07 april, 2022
Duket for en lang kveld i VM-playoffen mellom Polen - Sverige
vm
Sverige møter Polen på bortebane i det siste hinderet før VM i Qatar. Her er alt lagt til rette for få mål, ekstraomganger og mulig straffesparkkonkurranse.
29 mars, 2022
Norge - Armenia: Haaland & co fortsetter der de slapp fredag
landslaget
Det ble etterhvert en fin seier mot Slovakia fredag. Nå venter enda svakere motstand, og vi tror Haaland, Ødegaard og co tar en komfortabel seier mot Armenia.
28 mars, 2022
Sverige fikser nest siste hinder på veien til VM
vm
Sverige tar imot Tsjekkia til VM-playoff i kveld. Dette er semifinalen, og vinneren av oppgjøret møter Polen i en finale der VM-billett er guleroten.
24 mars, 2022
Helt åpent i returmøtet mellom AZ Alkmaar og Bodø/Glimt i Conference League
Conference League
Bodø/Glimt skal ut i et tøft returmøte med nederlandske AZ Alkmaar i Conference League, men har med seg et godt 2-1-reultat til Alkmaar. Her er vårt spilltips.
16 mars, 2022
Barcelona suser mot sin første Europa League-tittel
europa-league
Omar Elabdellaoui og Galatasaray besøker Barcelona i Europa League på Camp Nou i kveld. Vi gir deg odds og spilltips til oppgjøret her.
10 mars, 2022
1 2 3 25

Spill- og oddstips

Er det et spørsmål som går igjen for oss som driver med odds og spilletips så er det om vi ikke har noen gode tips og triks for hvordan man enklest vinner på oddsen. Og det er et relevant spørsmål, for er det noe vi nordmenn elsker så er det å tippe. Vi tipper på våre lokale fotballag, vi tipper på engelsk Premier League, Champions League og vi tipper til og med på vintersport. Dessverre er det ingen fasit på dette spørsmålet.

Men det finnes gode tips og råd som kan gjøre det enklere for deg å vinne, og vi skal her gå raskt gjennom hvordan du bør spille som nybegynner, men også viderekommende kan lære seg en ting eller to.

Sjekk flere bookmakere

Du kan også registrere deg hos en av våre samarbeidspartnere som Unibet eller Rizk og i tillegg til oss motta oddstips fra deres oddseksperter. Det lønner seg alltid å høre meningene til erfarne eksperter og få deres eksperttips, som Rekdals oddstips, Jesper Mathisens oddstips og Morten Langlis oddstips.

Det beste tipset vi kan gi deg er å finne bookmakere som gir den beste oddsen. På denne måten sikrer du deg en høyest mulig gevinst når du vinner, Det er som regel veldig små forskjeller, men om du tenker å spille en del så kan en gjennomsnittlig forskjell på la oss si 0.10 i odds bety veldig mye penger.

Så før du sender inn en kupong så bør du sammenligne flere tilbydere, for selv om forskjellene som regel ikke er store kan det være store variasjoner på enkeltspill da bookmakerne har forskjellige måter å regne seg frem til den oddsen de mener er riktig.

Kampanjer og bonuser

Man bør også utnytte det som er av bonuser og kampanjer hos bookmakerne. Det beste tilbudet man kan benytte seg av er såkalte sikre bonuser. Med sikre bonuser så betyr det at du får pengene tilbake om du taper, og det er dermed et helt risikofritt spill. Disse tilbudene får man ofte ved store fotball-arrangementer i dagens fotball. Men husk at pengene man da vinner kun kan brukes på nye spill, så da gjelder det å spille godt når gevinsten tikker inn på spillkontoen.

Det er også vanlig at bookmakere kjører kampanjer for nye kunder, så selv om du kanskje allerede har en bookmaker du bruker til å sette penger på oddsen og langoddsen kan det være verdt å registrere seg hos flere tilbydere.

Det siste fotballtipset vi skal komme med her er ikke det mest spennende kanskje, men det som er lurt når du spiller på oddsen er å ikke velge for mange kamper på samme bong. Det kan gjerne være veldig fristende når du spiller å øke oddsen litt ved å legge på en ekstra kamp, men jo flere kamper, selv med lav odds, jo mindre sannsynlig er det at den går inn. Så tipp heller på færre kamper med litt høyere odds enn på mange kamper med lav odds.

De beste oddstipsene

Så følg med videre på denne siden så skal vi komme med de beste odds og tippetipsene, både til enkeltkamper og til langoddsen. Vi skal prøve å være bedre enn både P4 oddstips, TV2 oddstips og Tipster oddstips, og vi prøver alltid å holde våre tips nøkterne og realistiske. Vi vil hver dag gi dagens oddstips, masse fotballtips og diverse bonuser og konkurranser i samarbeid med våre partnere.

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter