Oddstips, tippetips & live betting (Desember 2023)

Her på våre oddstips-sider gir vi deg våre beste odds- og spilltips til fotball. Vi vil også fortelle deg hvilke bookmakere som gir deg den beste oddsen på hvert spesifikt spill, sånn at du alltid sitter igjen med høyest mulig gevinst.

Spill våre spilltips hos disse nye betting sidene:

  • Toplist Tick Døgnåpen support
  • Toplist Tick Gode bonuser
  • Toplist Tick Ny bookmaker
  • Toplist Tick Enkel registrering
  • Toplist Tick Raske uttak
  • Toplist Tick Live Casino
  • Toplist Tick God på norsk fotball
  • Toplist Tick Enkel registrering
  • Toplist Tick Ny bookmaker
europa-league
Molde tar imot Qarabag i Europa Leauges gruppe H torsdag, og de regjerende norske mesterne kan ta et langt steg mot avansement i turneringen med seier. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
13 desember, 2023
Conference League
Det er duket for nest siste kamp i de europeiske gruppespillene, og Glimt har mulighet til å sikre avansementet til utslagsrundene med seier hjemme mot Lugano. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
13 desember, 2023
champions-league
For første gang i historien skal et norsk kvinnelag spille hjemmekamp i Champions League for kvinners nye gruppespillsformat, når Brann tar imot Slavia Praha hjemme på Brann stadion i Bergen. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
13 desember, 2023
Norge Nord-Irland spilltips
landslaget
Det er siste landslagspause for året, og Norge skal ut i det som rett og slett er to veldig betydningsløse kamper. Mest sannsynlig er det heller ingen Playoff i mars å finpusse taktikk og førsteellever til heller. Først ut er Færøyene på Ullevaal.
13 desember, 2023
Conference League
Bodø/Glimt tok en viktig 3-1-seier hjemme mot Besiktas for to uker siden, men nå venter en betydelig tøffere match i en klassisk "heksegryte" i Istanbul. Her er vårt spilltips til det viktige oppgjøret.
13 november, 2023
europa-league
Molde tok sine første poeng i gruppespillet når de slo Häcken hjemme for to uker siden. Nå skal de slå svenskene igjen, for å ha håp om å gå videre fra gruppespillet i Europa League.
13 november, 2023
champions-league
Onsdag er det klart for storkamp i København, når FC København tar imot gigantene United fra Manchester. FCK taper nesten aldri hjemme i Champions League, det tror ikke vi de gjør denne gangen heller.
13 november, 2023
eliteserien
Det begynner å tette seg til i årets utgave av Eliteserien, og det er stadig mye å spille for både i toppen av bunnen av tabellen. Her er våre utvalgte tips til helgens spennende Eliteserie-runde.
13 november, 2023
Conference League
Bodø/Glimt har tatt ett fattig poeng på to Conference League-kamper så langt denne sesongen, før de torsdag kveld tar imot tyrkiske Besiktas på hjemmebane. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
13 november, 2023
europa-league
Molde har fått en elendig start på Europa League-gruppespillet, med to tap på to forsøk, borte mot Qarabag og hjemme mot Bayer Leverkusen. Nå venter regjerende svenske mestere Häcken på Aker stadion torsdag kveld.
13 november, 2023
Conference League
På grunn av to unødvendige straffespark imot og 2-2 i Romania, har Glimt fortsatt en jobb å gjøre hjemme i Bodø for å nå sitt tredje europeiske gruppespill i strekk. Her er vårt spilltips til det viktige oppgjøret mellom Bodø/Glimt og Sepsi OSK.
13 september, 2023
Conference League
Brann skal spille sin viktigste kamp siden Cupfinalen i mai, når de tar imot AZ hjemme i Conference League. Brann har med seg et sterkt uavgjortresultat fra Nederland. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
13 september, 2023
1 2 30

Spill- og oddstips

Er det et spørsmål som går igjen for oss som driver med odds og spilletips så er det om vi ikke har noen gode tips og triks for hvordan man enklest vinner på oddsen. Og det er et relevant spørsmål, for er det noe vi nordmenn elsker så er det å tippe. Vi tipper på våre lokale fotballag, vi tipper på engelsk Premier League, Champions League og vi tipper til og med på vintersport. Dessverre er det ingen fasit på dette spørsmålet.

Men det finnes gode tips og råd som kan gjøre det enklere for deg å vinne, og vi skal her gå raskt gjennom hvordan du bør spille som nybegynner, men også viderekommende kan lære seg en ting eller to.

Sjekk flere bookmakere

Du kan også registrere deg hos en av våre samarbeidspartnere som Unibet eller Rizk og i tillegg til oss motta oddstips fra deres oddseksperter. Det lønner seg alltid å høre meningene til erfarne eksperter og få deres eksperttips, som Rekdals oddstips, Jesper Mathisens oddstips og Morten Langlis oddstips.

Det beste tipset vi kan gi deg er å finne bookmakere som gir den beste oddsen. På denne måten sikrer du deg en høyest mulig gevinst når du vinner, Det er som regel veldig små forskjeller, men om du tenker å spille en del så kan en gjennomsnittlig forskjell på la oss si 0.10 i odds bety veldig mye penger.

Så før du sender inn en kupong så bør du sammenligne flere tilbydere, for selv om forskjellene som regel ikke er store kan det være store variasjoner på enkeltspill da bookmakerne har forskjellige måter å regne seg frem til den oddsen de mener er riktig.

Kampanjer og bonuser

Man bør også utnytte det som er av bonuser og kampanjer hos bookmakerne. Det beste tilbudet man kan benytte seg av er såkalte sikre bonuser. Med sikre bonuser så betyr det at du får pengene tilbake om du taper, og det er dermed et helt risikofritt spill. Disse tilbudene får man ofte ved store fotball-arrangementer i dagens fotball. Men husk at pengene man da vinner kun kan brukes på nye spill, så da gjelder det å spille godt når gevinsten tikker inn på spillkontoen.

Det er også vanlig at bookmakere kjører kampanjer for nye kunder, så selv om du kanskje allerede har en bookmaker du bruker til å sette penger på oddsen og langoddsen kan det være verdt å registrere seg hos flere tilbydere.

Det siste fotballtipset vi skal komme med her er ikke det mest spennende kanskje, men det som er lurt når du spiller på oddsen er å ikke velge for mange kamper på samme bong. Det kan gjerne være veldig fristende når du spiller å øke oddsen litt ved å legge på en ekstra kamp, men jo flere kamper, selv med lav odds, jo mindre sannsynlig er det at den går inn. Så tipp heller på færre kamper med litt høyere odds enn på mange kamper med lav odds.

De beste oddstipsene

Så følg med videre på denne siden så skal vi komme med de beste odds og tippetipsene, både til enkeltkamper og til langoddsen. Vi skal prøve å være bedre enn både P4 oddstips, TV2 oddstips og Tipster oddstips, og vi prøver alltid å holde våre tips nøkterne og realistiske. Vi vil hver dag gi dagens oddstips, masse fotballtips og diverse bonuser og konkurranser i samarbeid med våre partnere.