Spinbookie

Spin Bookie Mobile Image 9.2/ 10
Eksklusiv
Spin Bookie Få 100% opp til 1 000 kr hos Spinbookie God på norsk fotball & Enkel registrering
Vår score
Samlet vurdering 4.6/5
Brukeropplevelse 5/5
Bonuser 5/5
Spilltyper 4/5
Utvalg av sportsgrener 4/5
Inn- og utbetaling 5/5

Hvilken type bonuser får man hos Spinbookie?

Det finnes forskjellige fordeler og typer bonuser som er tilgjengelig for irske spillere. Det kan være velkomstbonus, gratis spillsatsing, depositum bonus, og å få forbedret odds på spillsatsing.

Velkomstbonus — kan kun kreves én gang. Å registrere en ny konto for å kreve bonusen igjen er stort sett mot vilkårene og betingelsene til stort sett alle bookies.

Gratisspill – Dette får du som regel når du har oppfylt tilbudskravene. Vanligvis innebærer dette å plassere et spill med dine egne penger som blir matchet med en bonus.

Depositumsbonus – Her mottar du en bonus basert på verdien av innskuddet ditt. (Sett inn €25 for en €25 bonus). Den er uttakbar når du har plassert et minimum antall innsatser.

Sammenlign Spinbookie med andre bookmakere:

Bookmaker Bonus Fordeler
Spinbookie 100% opp til 3000 NOK Norsk bookie med fantastisk bonus
Betsson 100% opp til 1000 NOK Live streaming og gode på norsk fotball
ComeOn 100% opp til 5000 NOK Live streaming og døgnåpen support
Scandibet 100% opp til 1000 NOK Døgnåpen support og gode bonuser

Bettingodds og utbetalinger

Spill beregnes ut fra sannsynligheten for at noe skal skje. For eksempel, hvis innsatsen er priset til 4-1, beregnes den som 1 / (4+1) = 20 % sjanse for at utfallet skjer.

Bookmakere og land har egne tradisjoner for hvordan man regner ut den beste oddsen. Det finnes britisk odds, amerikansk odds, europeisk odds, Hong Kong odds, indonesisk odds og malaysisk odds.

To hovedfaktorer bestemmer oddsen til en bookmaker: Sannsynligheten for hendelsen og marginen. Oddsen forholder seg omvendt til sannsynlighet. Jo større sjanse for et utfall, jo lavere er oddsen.

Man kan bruke en utbetalingskalkulator for å beregne nøyaktig hva utbetalingen din vil bli til den gitte oddsen. Bare legg inn innsatsbeløpet ditt og desimaloddsen for innsatsen din.

Slik spiller du hos Spinbookie

 1. Du må ha en PC eller telefon tilgjengelig
 2. Gjør deg kjent med de ulike bettingselskapene
 3. Les hvem de er og om de er seriøse aktører
 4. Og hva de kan tilby av ulike spill
 5. Les kjøpsbetingelsene
 6. Naviger til ønsket spill og innsatstype
 7. Klikk på «innsatscellen»
 8. Spillet vil fylles ut i spillekupongen din
 9. Skriv inn innsatsbeløpet ditt
 10. 10.Send inn innsatsen

Hvilken idretter kan du spille på hos Spinbookie?

Hvilke type sport kan du spille på de ulike bettingsselskapene? Man kan spille på ulike type sportspill som blant annet fotball, basketball, tennis, hest, ishockey og esport.

Fotball er selvfølgelig den klart mest populære sporten å spille på, og Spinbookie har et solid utvalg av spill på fotball, ikke minst norsk fotball.

Kan du spille på Vintersport? Ja, man kan spille på vintersport. Du må registrere deg på en ideell sportsbook, som Spinbookie, for å spille på vintersport, da det ikke er alle bettingsider som tilbyr dette.

Er sportspill tilgjengelig på de fleste sportsbegivenhetene? Ja, sportspill er tilgjengelig på de fleste sportsbegivenheter som for eksempel VM i fotball, Grand slam i tennis eller British Open i golf.

Spinbookie sitt lisens

En betting lisens er et gyldig bevis som en operatør mottar fra en spillkomite. Lisensen bekrefter legitimiteten til online gambling-virksomheten og at tjenestene som tilbys følger de nødvendige standardene.

Det er viktig at bettingselskapet som du spiller for har lisens da den sikrer en utbetaling hvis du plasserer et vinnende spill, og reduserer risikoen for å tape pengene dine.

Gamblingoperatører må anskaffe en lisens (fra Revenue Commissioners) for å organisere online gambling og akseptere spillere. Det er foreløpig ikke noe spesifikt lisensieringsregime for nettspill i Norge(bortsett fra online sportsbetting).

Beste spillstrategier hos Spinbookie

En av de beste sports betting strategiene er å følge tippetrender. Hvordan andre tippere spiller på et spillmarked vil hjelpe deg å vite når du skal plassere innsatsen.

Andre strategier er å kjenne innsatsens på break-even raten. Shoppe rundt for den beste prisen, kjenne verdien av et halvt poeng, plassere innsatsene tidlig i uken, ikke i siste liten.

Hver sport kan ha forskjellige betting strategier. Man finner nettider som anbefaler de aller beste sportsbettingsidene innenfor ulike rekke kategorier som for eksempel fotball, basketball og baseball.

Det å følge en sportsbetting strategi når man ønsker å spille på Hurling kan være noe annet enn om man ønsker å spille på for eksempel rugby eller fotball.

Live streaming og Cash out

Strømming på nettet er enkelt. Du har direkte tilgang til sport med egen konto. Et krav kan være at banksaldoen er i pluss før du kan strømme.

Cash-out er en funksjon som gjør at sportsspillere kan avgjøre et spill — og akseptere en utbetaling som er mindre enn den fulle potensielle gevinsten — før konkurransen avsluttes.

På en live sportstipping er det mulighet for satsing på en sport mens den spilles. Oddsen endres avhengig av hva som skjer. Dette ledsaget av muligheten til å livestrømme arrangementet.

Betalingsmetoder hos Spinbookie

Det finnes ulike betalingsmåter som benyttes for bookmakere. De mest brukte som inkluderer spillere fra Irland er Visa og Mastercard hvor det følger transaksjonsgebyrer, mens for PayPal er det ingen.

Mastercards, Visa og PayPal er de mest brukte betalingsmåtene blant bookmakere som inkluderer spillere fra Irland. Visa og Mastercard har egne transaksjonsgebyrer, mens for PayPal er det ingen transaksjonsgebyr.

De mest brukte betalingsmåter for bookmakerne som inkluderer spillere fra Irland er Mastercard og Visa. Ved å bruke disse følger det transaksjonsgebyrer, mens for PayPal er det ingen transaksjonsgebyr.

Regler & Vilkår

En bookmakers vilkår og betingelser vil henvise til informasjon som kan være viktig å vite. Ved å registrere deg på et nettsted godtar du deres vilkår og betingelser.

Å utøve kontroll for å sikre at pengespilling holdes innenfor rimelige grenser med tanke på penger og tid er viktig. Gamblingrelaterte skader oppnår man i balanse med andre aktiviteter.

Spill nå!

Lignende bookmakere:

LiliBet LiliBet
4.2
 • Check Icon
  Enkel registrering
 • Check Icon
  Raske uttak
 • Check Icon
  Live Casino
Slots Palace Slots Palace
4.2
 • Check Icon
  Døgnåpen support
 • Check Icon
  Gode bonuser
 • Check Icon
  Ny bookmaker

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler