MiFinity hos bettingsider i Norge

Logo image for Mifinity image
 Mobile Image

Spill

MiFinity

Rating Breakdown

Vurdering

4.8/5

Email

checkmark
Mifinity hos norske bettingselskaper

MiFinity er en ganske ny e-lommebok som er tilgjengelig for norske oddsspillere. Dette er derfor en ideell metode for alle som ser etter en erstatter for betalingsmetoder som Neteller og Skrill. MiFinity er tilgjengelig både som egen app til mobil, og via selskapets hjemmeside.

Man kan fylle opp e-lommeboken din på flere måter, blant annet med Visa, Mastercard eller bankoverføring. Når du har penger på MiFinity-kontoen din, kan du bruke løsningen til å foreta enkle og raske innskudd og uttak hos bettingsider. Løsningen er på mange måter et godt alternativ til for eksempel PayPal.

Sikkerheten er også svært god, noe som alltid er en av hovedfordelene ved å benytte e-lommebøker. En av få ulemper med MiFinity er at tjenesten enda ikke er like utbredt som det Neteller og Skrill kan skilte med, men stadig flere bettingsider tar i bruk MiFinity.

MiFinity er en ypperlig betalingsmetode for alle som liker å benytte e-lommebøker til innskudd og uttak hos bettingsider. Du kan lese mer om hvordan MiFinity fungerer i denne artikkelen.

Bettingsider som aksepterer Mifinity:

  • Toplist Tick Gode bonuser
  • Toplist Tick Enkelt å navigere på siden
  • Toplist Tick Voksende sportsbook

Hvordan fungerer Mifinity

MiFinity kan kanskje virke fremmed og komplisert dersom du ikke har brukt en e-lommebok tidligere, men om man har vært vant med for eksempel Neteller, blir dette en lek. Men selv om du er helt ny med e-lommebøker, er det rimelig enkelt å sette seg inn i. Mifinity er en veldig lik løsning som Muchbetter og Neosurf.

Hvordan det fungerer er veldig enkel: E-lommeboken er en tredjeparts løsning for overføringer mellom deg og mottaken. Ved uttak er prinsippet det samme: Pengene går innom e-lommeboken din før de betales videre til deg.

MiFinity er enkel å bruke, og brukergrensesnittet er lett å sette seg inn i. Du kan laste ned betalingsleverandørens app, eller gjennomføre betalinger direkte gjennom nettleseren på enheten din.

Vi skal nå se nærmere på hvordan du kan utføre innskudd og uttak med MiFinity på bettingsider.

Fordeler
  • Enkelt å bruke Thumbs-Up
  • Kan brukes hos flere bettingselskap Thumbs-Up
  • Har egen app Thumbs-Up
Ulemper
  • Gebyrer kan forekomme for norske kunder Thumbs-Down
  • Ikke norsk kundeservice Thumbs-Down
  • Man skal bruke appen Thumbs-Down

Mifinity for norske brukere

Norske spillere har ikke så mange betalingsløsninger å velge blant, etter at norske myndigheter har bedt norske banker om å sperre overføringer til utenlandske bettingsider.

Noe som er utrolig frustrerende for mange, men det finnes smarte løsninger som omgår restriksjonene – nemlig e-lommebøker. En e-wallet vil enkelt forklart utgjøre et mellomledd mellom deg som betaler og bettingsiden.

Det er mange e-lommebøkene som tilbys, og blant dem finner man MiFinity. Denne smarte e-lommeboken kan fortsatt – i motsetning til Skrill, Neteller og PayPal – brukes av norske spillere.

Er det gratis å bruke Mifinity

Nei, ikke helt. Men det er en av tjenestene med minst gebyrer, og de tar en veldig liten del av kaken når du gjør innskudd og uttak. Man må alltid regne med et par gebyrer når man bruker slike tjenester, og Mifinity er ikke et unntak.

Avgifter og gebyrer er noe du må regne med når du bruker MiFinity. Det er heldigvis snakk om ganske små gebyrer. Når du setter inn penger vil gebyret avgjøres av innskuddsmetoden. Med Visa ligger gebyret et sted mellom 1,8 og 3,5 prosent.

Hvis du skal ta ut penger fra MiFinity-lommeboken din, vil dette innebære et lite gebyr på kanskje 10 til 20 kroner. Du får alltid oversikt over eventuelle kostnader, siden MiFinity er transparent når det kommer til gebyrer og lignende med sine kunder. Her slipper du overraskelser.

Gebyrer ved bruk av e-lommebøker er nokså vanlig, og de fleste vil derfor ikke la seg skremme av dette dersom de har brukt e-wallets som Neteller eller Skrill tidligere.

Er det sikkert å bruke Mifinity

Du kan føle deg trygg på at sikkerheten ivaretas når du bruker MiFinity i Norge. Denne betalingsaktøren reguleres av finansmyndighetene i Storbritannia, nemlig Financial Conduct Authority (FCA). Du kan betrakte FCA som tilsvarende norske Finanstilsynet.

FCA sørger for at alle transaksjoner foregår på en veldig trygg og sikker måte. Siden har sertifiseringer som SSL og Digicert Trusted Secure. Vi kan også nevne at MiFinity har en sikker plattform som arbeider for å forhindre hvitvasking, identitetstyveri og svindel.

Du kan trygt nyte betting og odds med MiFinity som betalingsløsning i Norge.

Sammendrag av Mifinity i Norge

MiFinity er et godt valg dersom du leter etter en e-lommebok som gjør det mulig å sette inn og ta ut penger på bettingsider på en rask, trygg og enkel måte.

Tjenesten er ypperlig for norske kunder som sliter med å finne gode løsninger på problemene som norske myndigheter lager for spillere.

Vi håper denne tjenesten får leve lengre enn for eksempel Skrill og Neteller, og at norske brukere her har en trygg og god tjeneste for å bedrive sin lovlige hobby.

Spørsmål og svar om Mifinity i Norge:

Ja, det er flere bettingselskaper som tilbyr Mifinity som en betalingsmetode i Norge.

Ja, det er gratis å skaffe seg Mifinity, men det kan forekomme gebyrer og renter når du bruker Mifinity.

Ja, men dette er noe man skal bestille seperat, etter at man har opprettet bruker hos Mifinity.

Nei, man kan ikke få kundeservice på norsk, kun engelsk, og man skal bruke deres epost-skjema på hjemmesiden.

Ja, det går relativt kjapt å bare sende og motta penger hos bettingsider med Mifinity.

Flere alternative betalingsmetoder:

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler