Om oss


Fotballkanalen er et nettsted som gir deg nyheter, lengre historier, overgangsrykter, odds og tips for norsk fotball, først og fremst. Men også andre store begivenheter i europeisk og internasjonal fotball.

Vi i Fotballkanalen ønsker å gi deg utfyllende nyheter om det som er relevant om norsk fotball, og spesielt i overgangsvinduene har vi som mål om å være ledende i nyheter og sansynlige rykter i Norge. Vi skal også være en god informasjonskilde når du ønsker å finne ut hvor det er best å live streame fotballkamper, hvor du får best odds og oddsbonuser, og vi ønsker å gi deg gode og relevante spilltips.

Hos oss kan du også finne et godt utvalg i langtlesing, og gode historier som du kanskje ikke finner andre steder på nett. I tillegg har vi et stort antall interessante lister, blogger og quizer.

Vi er allerede et kjent navn i norsk fotball, blant annet på grunn av vår svært populære tjeneste SillySeasonNOR på Twitter.

Fotballkanalen ble etablert tilbake i 2016, og ble kort etter kjøpt av gaming- og medieselskapet Gaming Innovation Group (GiG).

Redaksjonen til Fotballkanalen sitter i København i Danmark, men GiG har kontorer flere steder i Norge, og Fotballkanalen har dermed tilgang til ressurser som har god kjenskap til norsk fotball.

Historien om tipping i Norge

  • 1935 – Ideen om et statlig tippeselskap i Norge blir tatt opp i Atortinger, etter at flere illegale tippeselskap fra Sverige etablerte seg i landet, men forslaget ble nedstemt.
  • 1946 – Norsk Tipping blir grunnlagt, etter at Norges Idrettsforbund igjen tok opp problemstillingen om illegale tippeselskap etter krigen.
  • 2002 – Norsk tipping starter med å tilby spill for sine kunder via internett. Brukerne må ha et eget smartkort med leser for å kunne logge inn for å spille.
  • 2008 – Norsk Tipping får enerett til å drifte spilleautomatene i Norge.
  • 2015 – Stortinget nedstemmer et forslag om å regulere markedet i Norge, og åpne opp for opp til fem lisenser, blant annet takket være massiv motstand fra Norsk Tipping.

Våre kontorer

Danmark

Rebel Penguin ApS Nannasgade 28 2200 København N Denmark

Malta

Gaming Innovation Group @GiG Beach Triq Id-Dragunara Saint Julian’s STJ 3148 Malta

USA

8359 Stringfellow Rd St. James City FL 33956 USA

Kontaktinformasjon

Epost: [email protected] Nettsted: https://www.gig.com/