På denne siden kan du bli bedre kjent med Fotballkanalen.com. Her kommer vi til å forklare hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor du skal velge oss.

Fotballkanalen.com vil gjerne gi brukerne verdi i form av kvalitetsinnhold som handler om stort og smått innenfor sportsverden.

Hva kan du finne på Fotballkanalen.com?

Fotballkanalen.com samler en bunke nytting informasjon. Her vil du finne alt fra anmeldelser fra de viktigste bookmakerne, spilltips til de villeste kampene og guider til live-streaming.

Vi har en ambisjon om å være din hjelpende hånd når det gjelder sport i Norge. Vi vet at det er en hard kamp, men det er en utfordring som vi i Fotballkanalen.com er klar til å ta.

Derfor vil vi også arbeide for å ha et høyt informasjonsnivå i våre artikler, uansett om det er snakk om spilltips, nyheter, anmeldelser eller blogger. Vi er interessert i at du som spiller er best mulig forberedt, og vil derfor gjerne gi deg de beste muligheter for å ta ditt valg enten det gjelder å velge bookmaker, live-stream eller veddemål.

Hvorfor velge Fotballkanalen.com?

Det er enkelt for oss å svare på hvorfor vi mener at du skal velge Fotballkanalen.com når du er på jakt etter spilltips eller live-streaming. I redaksjonen har vi samlet skribenter der fotball og sport er selve kilden til livet. Nørderiet kjenner ingen grenser, og vi vil gjøre vårt absolutt ypperste for at du alltid har en god oversikt over de beste oddsene og de beste live-streamene.

I redaksjonen finner du kun folk som er rammet av en dyp kjærlighet for spillet med lærkulen. Vi følger alle de store ligaene, og kan derfor enkelt guide deg igjennom fotballjungelen, uansett om du er på jakt etter odds, nyheter eller live-streams fra hele verden.

Fotballkanalen.com er ikke redd for å ha holdninger og vi står gjerne opp for alt som står i våres artikler. Vårt viktigste fokus er å være til for våre lesere, og hver dag arbeider vi hardt for at du skal være tilfreds. Uten fornøyde lesere finnes ikke Fotballkanalen.com, så enkelt er det.

Hvem er vi i Fotballkanalen.com?

Fotballkanalen.com er eid av Rebel Penguin ApS, som er et online mediehus. Firmaet har sitt hovedkontor i København, og driver blant annet sportal.se og andre hjemmesider over hele europa.

Som allerede nevnt består redaksjonen av folk som brenner for sport, betting og live-streams. Og i tatt relasjon med våre lesere er det kun fantasien som setter en stopper for hva vi kan oppnå med Fotballkanalen.com.

Fordi vi hele tiden jobber for å bli bedre vil vi veldig gjerne høre fra deg om du har forslag eller kommentarer.

Kontakt oss

Hvis du gjerne vil vite mer om oss som holder hjulene i gang i Fotballkanalen.com, eller har ris eller ros, er du mer enn velkommen til å skrive til oss.

Det enkleste er å skrive en e-post via vår kontaktside. Her vil vi jobbe for å svare så raskt som mulig, men heng med oss om det tar ett par dager.

Ellers kan du alltids skrive en kommentar under en av våre artikler, her vil vi også gjøre vårt beste for å svare hurtigst mulig.

200% opp til 1000 NOK

1. Unibet

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

50% opp til 1000 NOK

4. ScandiBet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder