Aldersgrense

Det er viktig å understreke at man må være 18 år gammel eller eldre for å kunne opprette en spillkonto. Alle bookmakere som vil utbyde odds og online gambling må ha lisens, og her er ett av kravene at man ikke kan tillate spill fra mindreårige.

Aldersgrensen på 18 år er noe som bookmakerene er meget streng på, da et brudd kan medføre at de mister sitt lisens eller får store bøter.

På Fotballkanalen.com tar vi sterk avstand fra at barn og unge spiller om penger. Ved å vente til man fyller 18 år minsker muligheten for at et forbruk av odds og online gambling blir til et misbruk.

Å oddse eller benytte seg av en av de andre mulighetene for online gambling bør aldri være et spørsmål om mat på bordet. Sagt på en annen måte må man aldri gamble med de pengene man skal bruke på husleie eller andre utgifter i sin privatøkonomi.

Fotballkanalen.com kan ikke understreke nok hvor viktig det er at man tar kontakt med hjelpelinjen for spilleavhengige i det øyeblikket online spill og gamling ikke lenger kun er for gøy.