PayPal hos bettingsider i Norge – Alternativer

Logo image for Paypal image
 Mobile Image

Spill

Paypal

Rating Breakdown

Vurdering

5/5

Email

checkmark

Phone

checkmark

Live chat

checkmark

Det finnes nesten ikke mennesker i verden som ikke kjenner til PayPal – enten fordi de har brukt tjenesten eller bare hørt om den. PayPal er muligens den mest brukte og mest kjente betalingsløsningen vi har i verden i dag, mye takket være sitt tette bånd med eBay. Tjenesten ble lansert så langt tilbake som i 1998

Netthandelsstedet eBay kjøpte PayPal fra Elon Musk, og i dag er dette den mest foretrukne metoden for digitale transaksjoner. Men dessverre kan ikke nordmenn som spiller hos bettingsider dra nytte av betalingsmetoden.

PayPal hadde vært et godt alternativ for norske spillere, da det fungerer som en mellommann for kjøpere og selgere. PayPal sikrer at kunden ikke trenger å dele sensitiv informasjon med forhandleren, men pengene vil likevel gå fra kundens konto til nettstedet eller selgeren. Nettopp derfor kan ikke norske spillere ta i bruk metoden.

Norske banker kan ikke behandle pengespill-transaksjoner for norske kunder, og derfor ønsker heller ikke PayPal å tilby denne tjenesten. Det er naturligvis mange som håper at PayPal endrer sin måte å tolke norske myndigheters ønsker, men enn så lenge ser det ut til at Paypal vil føye seg for den norske stat.

Bettingsider med gode alternative betalingsmetoder i Norge:

 • Toplist Tick Ny bookmaker
 • Toplist Tick Gode bonuser
 • Toplist Tick God på norsk fotball
 • Toplist Tick Live streaming
 • Toplist Tick Gode bonuser
 • Toplist Tick Døgnåpen support

Gode alternativer til PayPal i Norge

PayPal går frem som en sikker, trygg og brukervennlig betalingsform. Det er enkelt å benytte seg av tjenesten og alt du må gjøre er å opprette din egen konto. Deretter må du koble kredittkortnummeret ditt til tjenesten, slik at formidleren kan la transaksjonen gå gjennom et mellomledd før den når forhandler.

Denne funksjonaliteten kan på mange måter sammenlignes med en e-lommebok, selv om tjenesten ikke er helt lik. Selv om du ikke kan bruke PayPal til å gjøre innskudd, har vi fortsatt mange gode alternativer på markedet.

Vi skal her se nærmere på betalingsmetoder som kan benyttes i stedet for PayPal i Norge. E-lommebøker er et godt alternativ, men du kan også bruke vanlig Visa-kort for å gjøre innskuddet ditt. Transaksjonen vil da gå gjennom et mellomledd implementert av bettingselskapet. I denne guiden skal vi se nærmere på tjenestene MuchBetter, Neosurf og Revolut.

Muchbetter

Muchbetter er en form for ewallet-tjeneste, som lar norske spillere gjøre innskudd og uttak til og fra norske bookmakere. Etter at Muchbetter ble grunnlagt i 2017 har de vunnet flere priser for deres gode og enkle design, simple registrering og gode sikkerhet.

Den aller største fordelen ved å bruke en ewallet som Muchbetter, i motsetning til å bruke et bankkort, er at pengene blir sendt direkte mellom bookmakeren og Muchbetter så man slipper å bruke en tredjepart som forsinker pengeoverføringene, og med flere fordyrende gebyrer.

Med såpass få muligheter i Norge for å gjøre innskudd og uttak hos bettingsider, er det viktig å finne en løsning som fungerer, derfor skal vi her se hvordan muchbetter fungerer for norske spillere i Norge.

Neosurf

Neosurf er en form for forhåndsbetalt kort, og kan brukes til både innskudd og uttak på bettingsider. Betalingsløsningen er super for norske spillere, siden den fungerer som et mellomledd mellom kontoen din og bettingsiden.

Banker i Norge har som kjent ikke mulighet til å godta betalinger til utenlandske bettingsider. Du er derfor avhengig av at betalingen går via mellomledd som for eksempel Neosurf. La oss se nærmere på hvordan Neosurf virker hos bettingsider, og hvorvidt løsningen er trygg for deg som spiller på nett.

Neosurf er nemlig enda en spiker i kisten til Lotteritilsynets våte drømmer om monopol og elendighet for utenlandske spillselskaper – en smidig, rask og brukervennlig betalingsmetode som fungerer fint hos alle de mest populære bookmakerne der ute. Klar til å finne ut mer?

Revolut

Revolut er en ny og fersk nettbank som ble lansert så sent som i 2015. Blir du kunde hos Revolut får du et Visa-kort som kan brukes til å kjøpe varer og tjenester på nettet, samt å gjøre innskudd hos alle bettingselskaper som aksepterer Visa som betalingsmetode.

I denne artikkelen skal vi gå gjennom alle fordeler og ulemper med å bruke revolut som metode for innskudd og uttak hos bettingsider i Norge.

Fordeler
 • Raskt og sikkert Thumbs-Up
 • Får du ikke varen, refunderer PayPal beløpet Thumbs-Up
 • Ingen ekstra kostnader Thumbs-Up
Ulemper
 • Kan ikke brukes hos bettingsider i Norge Thumbs-Down
 • Er mer populært i utlandet enn i Norge Thumbs-Down
 • Kan forekomme gebyrer på utenlandske nettbutikker Thumbs-Down

Oppsummering av PayPal i Norge

Dessverre er det ikke mye hjelp fra Paypal om du ønsker å bruke det som en tjeneste for å gjøre innskudd og uttak hos bettingsider. Norske myndigheter har satt en effektiv stopper for det, og Paypal og norske banker føyer seg.

Men om du ønsker en betalingsmetode til andre ting enn å bette og tippe er selvsagt Paypal fortsatt en av de mest populære og sikre metodene å bruke, ikke minst på ebay.

Paypal blir brukt av hundrevis av millioner mennesker i over 200 land, og det vil dermed alltid være smart å ha en konto hos Paypal.

Nei, dessverre har norske myndigheter satt en effektiv stopper for å bruke Paypal hos bettingsider i Norge.

Ja, man skal ha en konto for å kunne sende og motta penger hos Paypal.

Paypal er utrolig rask når det kommer til transaksjoner, langt raskere enn vanlige banker.

Flere store og små bettingsider har gode alternativer til Paypal, som Muchbetter, Neosurf og Krypto.

Ikke direkte, men enkelte nettbutikker kan ta ekstra gebyrer om du bruker Paypal.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler