Logo
search

Nyheter

HSV sikrer etterlengtet opprykk til Bundesliga
bundesliga
Etter tre mislykkede forsøk på å rykke opp igjen fra 2. Bundesliga har HSV endelig sikret seg playoff denne sesongen. Hertha Berlin er siste hinder før et evt opprykk, og HSV har fordelen av både 1-0 i første kamp og hjemmebane.
23 mai, 2022
Coppa Italia: Odds, Tips & Live Stream til finalen mellom Juventus og Inter
coppa-italia
Vi er kommet til midten av mai, og det er klart for finaler i de fleste Cuper rundt om i Europa, inkludert Italia. De to storlagene Juventus og Inter barker sammen, og vi gir deg odds, tips og live stream til finalen her.
10 mai, 2022
VM i fotball 2022: Kampprogram, sendeskjema & TV guide
vm
I år er det VM, og Norge er ikke med. Men VM er uansett en stor begivenhet, som alle med interesse med fotball følger på et eller annet vis. Her får du kampprogram og TV guide til alle kampene i årets store fotballbegivenhet.
09 mai, 2022
LeoVegas med kjempeboost til semifinalen mellom Real Madrid og Manchester City
champions-league
Det er klart for den aller siste semifinalekampen i denne sesongens Champions League, når Manchester City skal forsvare sin 4-3-ledelse mot Real Madrid på Santiago Bernabeu.
03 mai, 2022
Gruppene i VM i Qatar 2022
vm
Gruppene til VM i Qatar 2022 er trukket, selv om ikke alle lagene er klare enda. Her får du full oversikt over alle gruppene til årets store fotballbegivenhet.
04 april, 2022
Beste odds på vinner av Eliteserien 2022
eliteserien
Eliteserien 2022 er straks i gang, og vi i Fotballkanalen gir deg de beste oddsene på vinner av årets sesong. Vi sammenligner alle bookmakere i Norge sin odds.
03 april, 2022
Både nye og gamle ansikter på banen for Norge mot Slovakia i kveld
landslaget
Kveldens privatlandskamp gir Ståle en liten mulighet til å teste både nye og tidligere landslagsspillere, før de viktige Nations League-kampene starter i juni.
25 mars, 2022
Ajax sikrer avansementet i Champions League mot Benfica
champions-league
Ajax og Benfica møtes til et spennende Champions League-møte på Johann Cruyff Arena i Amsterdam. Her er odds og vårt spilltips til oppgjøret.
15 mars, 2022
Ligacup-finale mellom Chelsea - Liverpool: Spilltips og live stream
ligacupen
Få odds, spilltips, forventede lagoppstillinger og live stream til Ligacup-finalen mellom Chelsea og Liverpool søndag ettermiddag.
25 februar, 2022
Juventus får det tøft borte mot Villarreal
champions-league
Juventus gjester Estadio de la Ceramica og Villarreal tirsdag kveld. Vi gir deg odds, spilltops og forventede lagoppstillinger til Champions League-oppgjøret.
21 februar, 2022
NordicBet gir 10.00 i odds på over 2.5 mål i Chelsea vs Spurs!
premier-league
Chelsea tar imot Tottenham i Premier League. Vi gir deg vårt oddstips pluss en fantastisk oddsboost på over 2.5 mål til hele 10 i odds fra Nordicbet.
22 januar, 2022
Er Lukaku tilbake i varmen mot Spurs i kveld?
ligacupen
Lukaku ble droppet mot Liverpool i helgen, etter det famøse intervjuet, men kan være tilbake i kveld etter å ha undskyldt, mens Mendy har dratt til Afrikamesterterskapet.
05 januar, 2022
1 2 3 132

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter