Latvia - Norge: Live stream, Odds og Tips

Med ett poeng hjemme mot Nederland onsdag, er Norge fortsatt med i kampen om VM-billetter neste år. Men kun seier er godt nok når Latvia står på motsatt banehalvdel på Daugava stadion lørdag kveld.

Haaland Norge Nederland stream spilltips

Norge - Nederland: Stream, spilltips og odds

Norge tar imot Nederland onsdag kveld, foran det som blir et skuffende lavt antall hjemmefans. Det blir med andre ord ikke den rammen man kunne ha håpet på i dette viktige oppgjøret, men vi tror fortsatt Norge har gode muligheter for poeng.

Em kampprogram 2021

Kampprogram og sendeskjema for EM 2021

Fra den 11. juni og en måned fremover neste år er det fotballfest over hele Europa, når EM endelig sparkes i gang. Fram til 11. juli skal det spilles hele 51 kamper, og her gir vi deg hele sendeplanen til mesterskapet.

EM odds spilltips toppscorer beste spiller vinner

EM 2021: Beste odds på vinner, beste spiller og toppscorer

Det nærmer seg EM med stormskritt, og med flere og flere tropper offentliggjort begynner man å få et godt bilde av hvem som er favoritter i sommerens mesterskap. Vi skal her gi deg et overblikk over hvor du får best odds vinner, beste spiller og toppscorer i EM. 

EM 2021

Gruppene i EM 2021

Med 24 deltakernasjoner er det seks grupper i sommens Europamesterskap. Det har vært litt omrokeringer på hvor de enkelte grupper skal spille, men det ser ut til at kabalen skal gå opp.

Vinnerspill Eliteserien 2021 best odds

Vinnerspill: Best odds på hvem som vinner Eliteserien 2021

Eliteserien 2021 er endelig snart i gang, og alt ligger til rette for en meget spennende sesong. Flere klubber peker seg ut som potensielle vinnerkandidater, og vi skal her se hvilken bookmaker som gir best odds på de største favorittene.