Nyheter

bundesliga
Det begynner å nærme seg den nye sesongen i Bundesliga, og nok en gang skal resten av Tyskland prøve å stoppe Bayern sin dominanse. Her er vårt tips til hvem som vinner i år, og odds fra de største bookmakerne.
19 september, 2023
premier-league
Den nye sesongen av Premier League nærmer seg med stormskritt. Kan Man City forsvare tittelen, blir konkurransen fra Arsenal enda større, og kan Liverpool, Chelsea eller Spurs slå tilbake etter sine skuffende sesonger?
19 august, 2023
Valencia Real Betis spilltips Mestalla
la-liga
Den nye sesongen av La Liga nærmer seg med stormskritt, og vi skal her se på hvem som er favoritter hos de største sportsbookene, samt fortelle deg hvem vi tror løfter trofeet i den øverste ligaen i Spania i 2023/24-sesongen.
19 august, 2023
serie-a
Det er heldigvis ikke alt for lenge før kalenderen er fylt opp med god internasjonal fotball igjen, blant annet Serie A. Her er odds og vårt tips på vinner av Serie A den kommende sesongen, 2023/24.
19 juli, 2023
em
Europas største talenter skal i sommer samles i Romania og Georgia der 16 land skal konkurrere om å vinne U21-EM, deriblant Norge. Her er oversikt over odds på vinner av turneringen, og vårt tips til hvilket lag som vinner.
19 juli, 2023
eliteserien
Nytt år og ny sesong med norsk ball! Eliteserien 2023 kan se ut til å bli en av de beste og mest spennende på mange år, og det er lang tid siden det har vært så mye oppmerksomhet og interesse rundt Norges øverste divisjon. Dette er en oversikt over odds på vinner av sesongen, pluss vårt tips om hvem som vinner Eliteserien 2023.
19 juni, 2023
em
En allerede vanskelig oppgave har blitt nærmest umulig med nyheten om at Erling Braut Haaland er skadet før møtet med Spania i Malaga. Her er vårt spilltips til den tøffe EM-kvalifiseringskampen mellom Spania og Norge i Malaga.
19 juni, 2023
vm
Vi skal runde av VM for denne gang, med kampen som hele mesterskapet har ledet til, nemlig finalen. Det er to lag med stolte VM-tradisjoner som møtes, Argentina og Frankrike. her er vårt spilltips til kampen.
19 juni, 2023
vm
Det ville seg ikke hele veien for Kroatia og Marokko, men for et mesterskap de to landene har hatt uansett. Nå kan en av dem krone den fantastiske VM-prestasjonen med medalje, når Kroatia og Marokko møtes til bronsefinale lørdag.
19 juni, 2023
vm
Marokko har stått for skrell etter skrell i dette mesterskapet. Kan de stå for nok en sensasjon og slå Frankrike i semifinalen? Det finner vi ut av onsdag kveld. Les hva vi tror utfallet blir i vårt spilltips her.
19 juni, 2023
vm
Så er vi inne i den siste uken av årets VM, og de fire siste kampene skal spilles. Først ut er semifinalen mellom Kroatia og Argentina, der vinneren er sikret en plass i søndagens finale.
19 juni, 2023
vm
Nederland og Argentina møtes fredag kveld til en meget interessant VM-kvartfinale. Det er to lag med stolte VM-tradisjoner som møtes, og begge landene har ambisjoner om å nå langt i Verdensmesterskapet.
19 juni, 2023
1 2 136