norske utenlandsproffer

Oppsummering av Norges utenlandsproffer uke 20

Fotballsesongen begynner å gå mot sluttet rundt om i Europa, men det stopper ikke oss fra å gå gjennom prestasjonene til de norske utenlandsproffene i uken som gikk.

Panama analyse

Fotballkanalen analyserer VM-landene: Panama

Lille Panama er klare for sitt første VM noensinne, og vi skal se på hva det ene av de to debutantlandene har å by på i sommerens mesterskap. Her er vår gjennomgang av Panama.

Uruguay fans

Fotballkanalen analyserer VM-landene: Uruguay

Uruguay er klar for sitt trettende verdensmesterskap siden de vant det første som verter i 1930. Les vår gjennomgang av det «La Celeste», de himmelblåe fra Sør-Amerika her.

Fantasy Eliteserien - Runde 11

Kampene i Eliteserien kommer tett som hagl. Sjekk hvilke tre spillere vi vil ha inn på laget til dagens runde i Fantasy Eliteserien.

Belgian fans

Fotballkanalen analyserer VM-landene: Belgia

Årets VM i Russland er kanskje den beste muligheten for Belgias gylne generasjon til å vise seg frem. Her er vår gjennomgang av Belgia før sommerens mesterskap.

Costa Rica fans

Fotballkanalen analyserer VM-landene: Costa Rica

Her er vår gjennomgang av nasjonen med færre innbyggere enn Norge, som imponerte alle i VM i Brasil for fire år siden. Les hvordan vi tror det går med Costa Rica i årets utgave av verdensmesterskapet i fotball.

Stefan Johansen utenlandsproffer

Oppsummering av Norges utenlandsproffer i uke 19

Det begynner å tette seg til i flere av de europeiske ligaene, og norske spillere har vært med i kamper om plasser både i topp og bunn rundt om i Europa. Her er vår oppsummering av uken som har gått.

Portugisiske fans

Fotballkanalen analyserer VM-landene: Portugal

Regjerende EM-mester Portugal er neste lag ut i vår gjennomgang av alle VM-nasjonene. Les deg opp på det portugisiske laget og finn ut hvordan vi tror det går i sommerens verdensmesterskap for Ronaldo og co.

Fantasy Eliteserien - Runde 10

Norsk fotballs nasjonaldag byr opp til fest 16.mai! Disse spillerne mener vi du bør invitere til feiring for å få makismalt med poeng ut av kommende runde i Fantasy Eliteserien. 


1. Gå til Unibet.

unibet

2. Åpne konto

Öppna konto

3. Se fotball

green-icon-3

Vilkår gjelder - IP restriksjoner kan forekomme