Nyheter

em
En allerede vanskelig oppgave har blitt nærmest umulig med nyheten om at Erling Braut Haaland er skadet før møtet med Spania i Malaga. Her er vårt spilltips til den tøffe EM-kvalifiseringskampen mellom Spania og Norge i Malaga.
21 mars, 2023
eliteserien
Nytt år og ny sesong med norsk ball! Eliteserien 2023 kan se ut til å bli en av de beste og mest spennende på mange år, og det er lang tid siden det har vært så mye oppmerksomhet og interesse rundt Norges øverste divisjon. Dette er en oversikt over odds på vinner av sesongen, pluss vårt tips om hvem som vinner Eliteserien 2023.
21 mars, 2023
vm
Vi skal runde av VM for denne gang, med kampen som hele mesterskapet har ledet til, nemlig finalen. Det er to lag med stolte VM-tradisjoner som møtes, Argentina og Frankrike. her er vårt spilltips til kampen.
16 desember, 2022
vm
Det ville seg ikke hele veien for Kroatia og Marokko, men for et mesterskap de to landene har hatt uansett. Nå kan en av dem krone den fantastiske VM-prestasjonen med medalje, når Kroatia og Marokko møtes til bronsefinale lørdag.
15 desember, 2022
vm
Marokko har stått for skrell etter skrell i dette mesterskapet. Kan de stå for nok en sensasjon og slå Frankrike i semifinalen? Det finner vi ut av onsdag kveld. Les hva vi tror utfallet blir i vårt spilltips her.
12 desember, 2022
vm
Så er vi inne i den siste uken av årets VM, og de fire siste kampene skal spilles. Først ut er semifinalen mellom Kroatia og Argentina, der vinneren er sikret en plass i søndagens finale.
12 desember, 2022
vm
Nederland og Argentina møtes fredag kveld til en meget interessant VM-kvartfinale. Det er to lag med stolte VM-tradisjoner som møtes, og begge landene har ambisjoner om å nå langt i Verdensmesterskapet.
09 desember, 2022
vm
Etter to dager uten VM er det endelig klart for kvartfinalene, og først ut av de fire kampene er oppgjøret mellom Kroatia og Brasil. Her får du odds og spilltips til det spennende oppgjøret.
08 desember, 2022
vm
Vi er på siste dag med 1/8-delsfinaler i Verdensmesterskapet, og de to siste landene som skal ut i aksjon er Portugal og Sveits, til et hel-europeisk oppgjør. Her får du vårt spilltips til kampen.
06 desember, 2022
vm
Spania møter naboene fra sør for Gibraltarstredet, Marokko, til dyst i 1/8-delsfinalene i VM tirsdag. Her er lagnyheter, forventede lagoppstillinger, odds og spilltips til kampen.
05 desember, 2022
vm
Det store spørsmålet før denne 1/8-delsfinalen er om Neymar blir frisk i tide. Tite har også andre skadeproblemer å ta hensyn til, så dette kan nok bli mer spennende enn mange tror. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
05 desember, 2022
vm
Det er duket for nok en dag med 1/8-delsfinaler i VM, og i dag skal Japan nok en gang opp mot topp europeisk motstand. Denne gangen er det Kroatia som venter, kan japanerne stå for nok en VM-bombe?
05 desember, 2022
1 2 136