Landslaget

Leif Gunnar Smerud Norge U21
landslaget
Norges største talenter skal i kveld spille sin siste og helt avgjørende EM-kvalifiseringskamp, og det hjemme mot Aserbajdsjan. Seier sender Norge direkte til EM, og vi gir deg odds, spilltips og live stream til kampen.
11 juni, 2023
Norge landslaget ullevaal oslo fifa
landslaget
Etter det som har vært en av de beste landslagssamlingene i manns minne, skal FIFA-rangeringen oppdateres neste uke. Men allerede nå kan man omtrent regne seg fram til de nye plasseringene, og Norge får sin høyeste plassering på listen på 9 år.
11 juni, 2023
Norge Nord-Irland spilltips
landslaget
Vi gir deg forventede lagoppstillinger, lagnyheter, odds og spilltips til den utsolgte kampen fra Ullevaal mellom Norge og Sverige i Nations League.
11 juni, 2022
landslaget
Nations League 2022 sparkes i gang denne uken, og først ut for Norge er bortekamp mot VM-klare Serbia. En potensiell snarvei til EM 2024 står på spill, og de to andre lagene i gruppen til Norge er Sverige og Slovenia.
11 juni, 2022
Norge Sander Berge Ullevaal
landslaget
Kveldens privatlandskamp gir Ståle en liten mulighet til å teste både nye og tidligere landslagsspillere, før de viktige Nations League-kampene starter i juni.
11 juni, 2022
Nederland - Norge, De Kuip, Rotterdam
landslaget
Det blir en utrolig spennende avslutning på VM-kvaliken, på et tomt De Kuip i Rotterdam. Norge har en oppgave, å vinne kampen mot Nederland.
11 juni, 2022
Norske fans synger på Ullevaal stadion
landslaget
Nei, vi har ingen Haaland med, men med flere andre offensive spillere i god form bør vi fortsatt forvente mål på Ullevaal lørdag kveld.
11 juni, 2022
Haaland landslaget
landslaget
Se troppen landslgassjef Ståle Solbakken tok ut til kampene mot Latvia og Nederland.
11 juni, 2022
Ulker stadion Istanbul
landslaget
Klarer et skadeskutt Norge å ta med seg noe hjem fra heksegryten i Istanbul? Ståle Solbakken må klare seg uten flere av sine største stjerner.
11 juni, 2022
Norge Gibraltar ullevaal spilltips odds live stream
landslaget
Det er klart for den tredje og siste VM-kvalifiseringskampen i denne omgang for Norge, og med fire poeng på de to førsteligger alt til rette for å avslutte
11 juni, 2022
Latvia – Norge: Live stream, Odds og Tips
landslaget
Syv poeng er status for Norge etter fire kamper, det samme som både Montenegro og Nederland over oss på tabellen. Med ett poeng mer er det Tyrkia som leder gr
11 juni, 2022
Haaland Norge Nederland stream spilltips
landslaget
Norge tar imot Nederland onsdag kveld, foran det som blir et skuffende lavt antall hjemmefans. Det blir med andre ord ikke den rammen man kunne ha håpet på i dette viktig
11 juni, 2022
1 2 5