Veton Berisha er klar for Viking

Det stormet rundt Sportsklubben Brann på tampen av forrige sesong, og jammen har det blåst opp til minst liten kuling på starten av 2020-sesongen. Og det mye takket være Veton Berisha.

Premier League-klubb interessert i Ole Kristian Selnæs

Etter meget godt spill for både Saint-Étienne og landslaget i høst er nå flere klubber over hele Europa interessert i landslagsspilleren, Men det skal både penger på bordet og gode overbevisningsevner til for å lokke nordmannen vekk.

Ørjan Håskjold Nyland klar for engelsk fotball

Det har blitt spekulert i det siste om at Nyland nå er på vei til the Championship i England, etter at Ingolstadt selv bekreftet at Nyland var i samtaler med en annen klubb på twitter.

Henning Berg presentert som ny hovedtrener for Stabæk

Det var under en pressekonferanse klokken 10 i dag onsdag 04.07 at Stabæk presenterte sin nye profilerte trener. Allerede søndag leder han klubben i sin første kamp da Start venter på motsatt banehalvdel i Kristiansand.

To spillere ferdige i Florø

Ifølge Florø sine hjemmesider har begge spillerne fått terminert sine proffkontrakter og forlater klubben i sommer.

Sarpsborg 08 selger keeperen til Belgisk fotball

Kristiansen kom til Sarpsborg 08 fra Bryne etter 2015-sesongen og har stort sett vært førstekeeper siden. Men i år har den tidligere U21-landslagskeeperen slitt benken bak en god Aslak Falch, og nå går turen videre til utlandet.

Kongsvinger-spiller klar for Aalesund

Kontrakten med KIL går ut etter denne sesongen, men Castro har allerede signert en kontrakt med AaFK som strekker seg fra 1. januar 2019 og ut 2021.

RBK-spiller lånes ut til tysk fotball

Venstrebacken har ikke fått mer enn tre kamper for a-laget til RBK etter overgangen i vinter og står uten eliteseriekamper så langt denne sesongen.

100% opp til 1500 kr

1. Betway

3x 200kr gratisspill

2. Unibet

Opptil 1000 kr i gratisspill

3. Nordicbet

100% opp til 1000 kr

4. Scandibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 3000 NOK

6. LeoVegas

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder