Solskjær gliser, med god grunn, etter åtte strake seire – Jakter nummer ni tirsdag

Solskjær gliser, med god grunn, etter åtte strake seire – Jakter nummer ni tirsdag

Opp til Chelsea på fjerdeplass er det nå kun tre poeng, og selv Tottenham på tredjeplass er innenfor rekkevidde med syv poeng, og det er enda mye fotball som skal spilles i denne Premier League-sesongen.

Manchester United – Burnley
Old Trafford, Manchester
Premier League, runde 24
Tirsdag klokken 21:00

Selv I Solskjærs villeste drømmer var nok ikke åtte strake seire et tema når han tok over spakene i Manchester United like før jul. Nordmannen ble hentet tilbake til Old Trafford for å gi troppen en moral-boost, og når det definitivt har skjedd har også resultatene fått en fantastisk boost.

Fredagens 3-1-seier borte mot Arsenal i FA-cupen var den åttende strake seieren siden han tok over. Seks av dem har kommet i Premier League, noe som sørger for at laget kun er tre poeng bak den viktige fjerdeplassen på tabellen.

Og etter 1-0-seieren borte mot Tottenham for omtrent to uker siden er selv Pochettinos mannskap innenfor rekkevidde, syv poeng skiller nå de to klubbene.

Møter PSG uten skadet Neymar om to uker

Manchester Uniteds to neste ligakamper er borte mot Leicester og Fulham, før det første oppgjøret mot PSG i Champions Leagues åttendedelsfinaler på Old Trafford den 12. februar.

Det var ofte nesten pinlig å se på Manchester United under Jose Mourinho, i tillegg til at resultatene uteble. Det har forandret seg totalt, og det er igjen håp om at klubben kan få en suksessfull sesong.

Men klubben har bestemt seg for å bruke god tid på å velge hvem som skal få det permanente ansvaret for å lede klubben de neste sesongene. Men om Solskjær fortsetter å imponere kan man nok ikke komme utenom nordmannen som et reelt alternativ.

Lagnyheter

David de Gea ble spart i fredagens FA-cup-kamp mot Arsenal, men er forventet tilbake mellom stengene i dette oppgjøret. Phil Jones og Diogo Dalot blir begge trolig å se i forsvaret.

Marcus Rashford og Anthony Martial ble også spart i startoppstillingen fredag, men begge ble byttet inn i andre omgang og starter begge trolig mot Burnley. Chris Smalling har vært utilgjengelig på grunn av en fotskade, men er frisk og klar til å gjøre en innsats for Solskjær tirsdag.

For Burnley sin del blir det nok et par forandringer i startoppstillingen fra 0-5-tapet borte mot Manchester City i FA-cupen i helgen, men spillere som McNeil, Defour, Hendrick og Tarkowski blir å finne i førsteelleveren også tirsdag.

Forventede lagoppstillinger

Manchester United: De Gea; Dalot, Lindelof, Jones, Shaw; Matic, Herrera, Pogba; Martial, Rashford, Lingard

Burnley: Heaton; Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor; Hendrick, Westwood, Cork, Defour, McNeil; Wood

SPILLTIPS: Les vårt spilltips til kampen her!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler