Spilltips: Solskjær og Rashford fortsetter å imponere hjemme mot Burnley

Manchester United Burnley spilltips

Ole Gunnar Solskjær skal lede Manchester United i sin syvende ligakamp når Burnley kommer på besøk tirsdag. De seks forestående har endt med seier, og United er klare favoritter også denne gang.

Manchester United – Burnley
Old Trafford, Manchester
Premier League, runde 24
Tirsdag klokken 21:00

TV og live stream

Det er TV2 som har rettighetene til å sende Premier League i Norge, og denne kampen kommer derfor til å bli vist på deres sportskanaler og på TV2 Sumo.

LES MER: Solskjær jakter sin niende strake seier.

Forventede lagoppstillinger

Manchester United: De Gea; Dalot, Lindelof, Jones, Shaw; Matic, Herrera, Pogba; Martial, Rashford, Lingard
Fravær: Fellaini

Burnley: Heaton; Bardsley, Tarkowski, Mee, Taylor; Hendrick, Westwood, Cork, Defour, McNeil; Wood
Fravær: –

Spilltips: Wincast – Rashford scorer + Manchester United vinner

Manchester United har sett ut som et helt nytt lag under Ole Gunnar Solskjær, sammenlignet med hvordan dem så ut i den siste tiden under Jose Mourinho.

Et angrepsvillig lag der flere av stjernene framover på banen igjen presterer, deriblant Marcus Rashford. 21-åringen har virkelig blomstret under nordmannens ledelse og har stått for hele fem mål på de seks siste ligakampene.

Og han starter nok en gang på topp for Manchester United tirsdag kveld, mot et Burnley-lag som er langt svakere enn i overraskelsessesongen i fjor. Klubben til Sean Dyche har dog vunnet tre av sine siste fire ligakamper, men er det laget som har sluppet inn tredje flest mål så langt i Premier League.

Og når vi vet at United har scoret hele 17 mål på de seks ligakampene Solskjær har ledet dem kan det raskt bli stygt på Old Trafford. Vi tror Manchester United fortsetter å imponere, og at Rashford bidrar til at det blir en komfortabel seier hjemme mot Burnley.

Spill på Manchester United-seier pluss Rashford-mål til oddsen 2.07 hos Unibet!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler