Logo
search
Glenn Andreassen photo
Glenn Andreassen

- 4 mai, 2022

Muchbetter hos bettingsider i Norge

card_fob-may2020_blog1

Muchbetter er en form for ewallet-tjeneste, som lar norske spillere gjøre innskudd og uttak til og fra norske bookmakere. Etter at Muchbetter ble grunnlagt i 2017 har de vunnet flere priser for deres gode og enkle design, simple registrering og gode sikkerhet.

Den aller største fordelen ved å bruke en ewallet som Muchbetter, i motsetning til å bruke et bankkort, er at pengene blir sendt direkte mellom bookmakeren og Muchbetter så man slipper å bruke en tredjepart som forsinker pengeoverføringene, og med flere fordyrende gebyrer.

Med såpass få muligheter i Norge for å gjøre innskudd og uttak hos bettingsider, er det viktig å finne en løsning som fungerer, derfor skal vi her se hvordan muchbetter fungerer for norske spillere i Norge.

Bettingsider med Muchbetter som alternativ:

 • Ny bookmaker
 • Gode bonuser
 • God på norsk fotball
 • Live streaming
 • God på norsk fotball
 • Gode bonuser
 • Live streaming
 • Gode bonuser
 • God på norsk fotball
 • Døgnåpen support
 • Gode bonuser
 • Enkelt å navigere på siden
 • Døgnåpen support
 • God på norsk fotball
 • Gode bonuser
 • Live streaming
 • Gode bonuser
 • Døgnåpen support
 • Live streaming
 • Gode bonuser
 • God på norsk fotball

Appen til Muchbetter er tilgjengelig i mer enn 180 land, så man kan trygt fastslå at MuchBetter er en verdensomspennende betalingsmetode. Appen finnes på 17 forskjellige språk, og med mange tilgjengelige valutaer er rekkevidden stor.

Hos MuchBetter fokuserer de mye på sikkerheten til kundene. For deg betyr det at du kan føle deg trygg når du bruker løsningen, og ikke trenger å bekymre deg for at midler kommer på avveie.

Teknologien til MuchBetter gjør det også lett å implementere nødvendige endringer når krav fra myndighetene forandrer seg, noe som skjer ofte i Norge. Dette gjør derfor at betalingsløsningen er ypperlige til bruk innenfor iGaming.

Hos MuchBetter følger de ikke bare bransjens minstekrav, de går enda lengre for å beskytte sensitiv informasjon sammenlignet med andre e-lommebøker. Hos MuchBetter er kontoen din for eksempel beskyttet med berørings-ID, enhetskobling og dynamiske sikkerhetskoder. I tillegg har løsningen et anmeldelsessystem for transaksjoner som sikrer at bare legitime pengeoverføringer går igjennom.

MuchBetter var de første med dynamisk CVC-kode. Selskapets debetkort har ikke dette nummeret på baksiden av kortet. Dette hemmelige tresifrede nummeret lagres i stedet i appen din, og det endres dermed for hver gang du bruker koden. På dette viset blir det nærmest umulig å bruke eventuelle stjålne kortopplysninger, om kortet skulle komme på avveie.

Kom raskt i gang med MuchBetter

Det er enkelt å komme i gang med MuchBetter. Du laster bare ned appen raskt og enkelt. MuchBetter er kjent for den raske registreringsprosessen, den suverene brukeropplevelsen og de kontaktløse betalingsenhetene.

Når du har lastet ned appen registrerer du deg ved å fylle ut de nødvendige personopplysningene. Når det er gjort så er det bare å fylle på den virtuelle e-lommeboken ved å benytte en foretrukket innskuddsmetode. Med penger på MuchBetter-kontoen er du klar for spill hos bettingsider, netthandel eller annet du måtte ønske å bruke dine penger på.

E-lommeboken kan du fylle opp på flere måter. Du kan benytte bitcoin eller bankoverføring. Mange brukere velger å knytte e-lommeboken til bankkontoen sin. Det siste gjør det enkelt å overføre penger både til og fra kontoen og MuchBetter.

Du kan også bestille et MuchBetter MasterCard som du kan bruke til å betale med i fysiske butikker om det er ønskelig. En flott ting med dette kortet er at du ikke har behov for PIN-kode siden det er kontaktløst.

Fordeler
 • Kan brukes i Norge thumbs up
 • Fint og enkelt design thumbs up
Ulemper
 • Forekommer gebyrer thumbs down
 • Kun e-post for kundeservice thumbs down

Er det gratis å bruke Muchbetter?

Det kan forekomme gebyrer når du bruker MuchBetter som betalingsløsning hos en bookmaker. Noen bettingsider krever ingen gebyrer, mens andre tar et lite gebyr for å behandle transaksjonen. MuchBetter selv kan også ta gebyrer, men er blant de desidert billigste e-lommebøkene. De opererer med lave gebyrer når du for eksempel skal overføre penger fra MuchBetter til din private bankkonto.

Husk også på at du kan samle opp bonuser ved å bruke MuchBetter, noe som fungerer litt som et slags lojalitetsprogram. Jo mer du bruker e-lommeboken, jo større belønninger mottar du. Du blir med i trekninger der du kan vinne rundt 1 000 kroner.

Når det gjelder gebyrer, kan det forekomme et gebyr på 0,99 % ved valutaveksling. Skal du ta ut penger fra MuchBetter til en norsk bankkonto, kreves som regel et gebyr på 2–2,25 %. Dette er et overkommelig gebyr for de fleste.

Er MuchBetter et sikkert alternativ for norske kunder?

MuchBetter er en pålitelig og trygg e-lommebok som reguleres av finanstilsynet i Storbritannia. Det betyr at løsningen skal være minst like sikker som når du bruker norske banktjenester. E-lommeboken har blant annet krypteringsteknologi som sikrer alle data om deg som bruker. MuchBetter har gode sikkerhetsrutiner og er lisensiert for å kunne tilby banktjenester.

Det er også mange brukere som er fornøyde med MuchBetter, noe vi ser på som et veldig positivt tegn.

Oppsummering av Muchbetter

Med få alternativer er muchbetter absolutt noe man som norsk spiller bør vurdere å bruke. Dessverre er det en del gebyrer knyttet til bruken, men de er ikke avskrekkende.

Vi kan trygt slå fast at muchbetter er et av de bedre alternativene for norske kunder å gjøre uttak og innskudd hos bettingsider.

Ja, det er flere bettingselskaper som tilbyr muchbetter som en betalingsmetode i Norge.

Ja, det er gratis å skaffe seg muchbetter, men det kan forekomme gebyrer og renter når du bruker muchbetter.

Ja, men dette er noe man skal bestille seperat, etter at man har opprettet bruker hos muchbetter.

Nei, man kan ikke få kundeservice på norsk, kun engelsk, og man skal bruke deres epost-skjema på hjemmesiden.

Ja, det går relativt kjapt å bare sende og motta penger hos bettingsider med muchbetter.

Glenn Andreassen

Forfatter

Glenn har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

Glenn Andreassen - twitter

1361 Articles

Cookie Image

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter