Streaming

Nedenfor kan du se alle våre guider til hvordan du live streamer fotball online i Norge. Det finnes egne guider til alle de store ligaene i Europa, sånn at du får oversikt over hvor det er best for deg å streame all den fotballen du ønsker å se.

Å se fotball streamet på nettet er i de senere årene blitt veldig populært. Du kan spare mye penger på å streame gratis online istedenfor å kjøpe dyre tv-pakker. Det finnes mange muligheter der ute, istedenfor å kun ha et begrenset utvalg via en tv-pakke er så og si alt av fotball tilgjengelig på ett eller annet vis online.

Gjennom året så sendes det mye fotball gratis via tradisjonelle tv-kanaler som NRK, tv2, tv Norge osv. Men for å få et enda bredere utvalg av kamper kan det være smart å sjekke tilbudene til streaming- og betting-sider online.

I Norge er det selvsagt mye fokus på Eliteserien og Premier League. Men dessverre er det ingen muligheter for å streame fotball fra disse to ligaene på nett uten å ha et abonnement hos enten Discovery eller tv2.

Discovery sitter på rettighetene til Eliteserien i fotball. Og for å kunne se det online må man være kunde hos dem, for så å bruke deres nettjeneste, Eurosport Player.

For Premier League sin del er det store begrensninger fra rettighetshaverne sin side, så selv om du har en konto hos tv2 sumo, er det ikke mulig å se alle kampene, selv online.

Men det er mulig å streame både dansk, svensk og flere andre europeiske ligaer live fra Norge med konto hos en av betting-sidene.

hvordan streame fotball i Norge
streaming
I denne bloggen kan du lese mer om hvordan live stream online fungerer, og hvordan du finner de beste stedene å live streame. Les mer om hvordan du live stream
12 juli, 2023
live stream eliteserien online
streaming
Eliteserien er det ypperte som tilbys av norsk fotballunderholdning. Vi i Fotballkanalen forteller deg hvordan du enklest ser Eliteserien på TV og online på n
12 juli, 2023
Se Bundesliga med live stream
streaming
Følg Bayern Munchen, Borussia Dortmund, RB Leipzig og de andre lagene i Bundesliga i Tyskland via live stream. Vi forteller deg hvordan du kan se Bundesliga me
12 juli, 2020
Catalanske protester i barcelona
nyheter
Vil du streame Barcelona - Real Madrid? Gjør det hos Unibet! Både spill på og se kampen live! ?? Tilgjengelig i Norge! ?? ► Spill og stream nå!
12 juli, 2020
Se håndball med live stream i Norge
streaming
Etter fotball er håndball den største idretten i Norge, men ikke mye håndball vises på vanlig TV. Derfor gir vi deg en guide om hvordan du enklest streamer
12 juli, 2020
Copa del Rey live stream tv
streaming
Copa del Rey er navnet på den spanske cupen i fotball, og arena for fantastisk fotball der de beste klubbene i Spania kniver om å bli kronet som spanske mestr
12 juli, 2019
streaming
Er du interessert i få sett kamper fra tyrkiske Süper Lig i Norge? Her forteller vi deg hvordan du enklest mulig kan følge med på en av de største fotballi
12 juli, 2019
Serie A live stream
streaming
Les deg opp på fjorårets og årets Serie A-sesong og finn ut hvordan du kan se alle kampene med live stream i Norge.
12 juli, 2019
Stream La Liga live
streaming
I dette blogginnlegget går vi gjennom fjorårets og årets sesong av La Liga. Les mer og finn ut hvordan du kan se La Liga med live stream i Norge.
12 juli, 2018
nyheter
Det er klart for en ny sesong i den nederlandske Eredivisie og sesongen blir sparket i gang fredag med ADO Den Haag mot Utrecht. Etterlengtet seriemesterskap
12 juli, 2018
nyheter
Den øverste franske fotballligaen er i gang igjen, og for første gang på mange sesonger spiller en av fotballens absolutt største stjerner i ligaen. Fler
12 juli, 2018

Er det gratis å streame fotball?

I vår moderne verden er det alltid mulig å få ordnet ting gratis på nett, men det er sjelden helt etter loven. Vi anbefaler å holde seg unna sider som streamer ulovlig, da det kan få store negative konsekvenser for deg å bli tatt for det.

NRK viser alle kamper de har rettigheter til live på nrk nett-tv, så det er som regel stor sjans å få med seg store internasjonale mesterskap gratis vie live stream.

Premier League og Champions League og Europa League er det dessverre ikke mulig å få streamet gratis lovlig. men du kan få sett Champions League-kvalifiseringen og Europa League-kvalifiseringen med live stream hos bookmakere. Det er med andre ord flrer storkamper det er mulig å se om sommeren.

For å se Premier League må du få tilgang til TV2 Sumo, men det er mulig å se engelsk fotball også med live stream, som de to cupene og nivå to og tre, Championship og League 1.

Men som tidligere nevnt er det mer og mer vanlig at Betsson og andre betting-sider kjøper opp rettighetene til de ligaene og cupene som ikke tiltrekker seg de store nasjonale tv-aktørene.

Dette er en god mulighet for å se masse god fotball som ikke er populær nok hjemme i Norge til å bli vist på vanlige tv-kanaler.

Du kan for eksempel få sett storlagene sine treningskamper om sommeren. Eller du kan følge Ståle Solbakken og alle de andre nordmennene i den danske serien. Eller hva med å følge Martin Ødegaard, Morten Thorsby og de andre nordmennene i Eredivisie?

Fotball live stream

Den raskt voksende teknologien har skapt muligheter for alle mennesker å se fotball live med hjelp av live stream. Du kan vel selv huske før, når eneste måten var å følge med på tekst-tv for å vite hvordan det gikk med ditt lag i bortekampen.

Det er faktisk bare få år siden det ikke engang var muligheter til å få høydepunkter fra kamper i etterkant. I dag er det helt utenkelig, der til og med 2. divisjonskamper blir streamet live på nett.

Live stream hos betting-sider

Flere betting-sider online tilbyr deg å kunne streame fotball på nettet. Dette er en funksjon som bet365 og Unibet har satset hardt på i den seneste tiden. De vil selvsagt at deres kunder skal komme så tett på sportsopplevelsen som mulig. Og kombinasjonen med live-betting gjør at dette tilbudet kommer til å bli ytterligere forsterket.

Da kan du tippe på kampen samtidig som du ser på kampen via live stream. Du kan til og med følge med på flere kamper samtidig. Det er en type spiller som har blitt riktig populær de siste årene. Da kan du se kampen og tjene penger på den samtidig. Og er man ikke interessert i å tippe, åpner disse spillerene opp mye muligheter for en.

Det er viktig å bemerke at å streame live hos Unibet kun er for aktive brukere. Det vil si at du må registrere deg og sette inn et innskudd for å kunne få muligheten til å se fotball via live stream. Man trenger ikke tippe for pengene hver gang man ønsker å se en kamp, så lenge det er et innskudd, så er du fin.

Det er som sagt ikke alltid det er mulig å finne kampen du ønsker å se via live stream online lovlig. Og da må man ty til de tradisjonelle aktørene som ofte priser seg høyt og har mye reklame.

Hos Unibet kan du live streame tyske Bundesliga, franske Ligue 1, spanske La Liga og italienske Serie A i Norge. Det er dessverre vanskelig å finne sider å streame Premier League og Champions League, annet enn hos de offisielle distrubitørene.