Se tyrkiske Süper Lig i Norge med live stream

Det er kanskje ikke den ligaen som får mest oppmerksomhet i Norge, spesielt om man sammenligner med de store europeiske ligaene som Premier League, La Liga og Bundesliga. Men ligaen består av flere tradisjonsrike klubber som har nytt stor suksess i Europa. I tillegg har ligaen et norsk bidrag i form av Martin Linnes.

Martin Linnes er nå inne i sin tredje sesong i gigantklubben Galatasaray, og til tross for at han ikke har startet de første kampene denne sesongen har venstrebacken til tider fått mye tillitt i den gulrøde drakten.

Og Galatasaray er regjerende mester i Süper Lig, etter at de forrige sesong vant tre poeng foran Fenerbahçe. İstanbul Başakşehir ble nummer tre mens John Carews tidligere klubb Beşiktaş tok fjerdeplassen.

Rizespor, Ankaragücü og Erzurum BB er de tre nye klubbene etter at de rykket opp fra TFF First League. Ligaen består av totalt 18 klubber, og de tre laveste klubbene rykker ned når sesongen er ferdig i mai neste år.

Galatasaray, som regjerende mester, er selvsagt favoritt til å vinne også i år, men de kommer til å få tøff konkurranse fra spesielt de tre klubbene som havnet bak dem på tabellen i fjor, men også Trabzonspor kan melde seg på i kampen om ligagullet.

Det skal spilles totalt 34 serierunder frem til sesongen er ferdig i løpet av mai neste år. Det spilles ikke playoff, de tre nederste lagene rykker direkte ned i divisjonen under.

Slik ser du Süper Lig med live stream i Norge

Det finnes få muligheter for å se Süper Lig på tradisjonell TV i Norge, da ingen distrubitører hare rettigheter til å sende ligaen i Norge. Men det finnes muligheter for deg som ønsker å førge med på den beste ligaen i Tyrkia.

Unibet har rettigheter til å live streame alle kampene fra Süper Lig, og tjenesten er åpen for alle som har en aktiv konto hos dem.

En aktiv konto vil si at man enten har penger disponibelt eller har plassert et bet de siste 24 timer.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du disse enkle stegene:

Dette er alt som skal til for å komme i gang med å se Süper Lig i Norge, og så lenge du gjør innskuddet ditt og har penger disponibelt på konto har du mulighet for å se så mye Süper Lig du vil.

Unibet live streamer også titalls andre ligaer, og tusenvis av sportsbegivenheter i året. Du kan for eksempel følge med på to av de beste ligaene i Europa, La Liga og Serie A. Men også flere andre av de mindre ligaene, som i Belgia, Nederland, Østerrike og så videre.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler