Fotballkanalen.com er en hjemmeside som går langt for å gi sine brukere korrekt og pålitelig informasjon som handler om sport og gambling. Vi tar ikke selv imot veddemål, og velger du å følge våre tips er det ditt eget ansvar.

Fotballkanalen.com er derfor ikke ansvarlig for en eventuell konflikt som kan oppstå mellom bruker og de bookmakerene vi henviser til på vår hjemmeside. Det er brukeren sitt eget ansvar å lese igjennom vilkår og betingelser hos de bookmakerne de velger å opprette en konto hos.

Ettersom brukere kan være norsktalende fra hele verden er det dessuten brukerens eget ansvar å gjøre seg bekjent med de lover og regler som gjelder i det land man befinner seg i.

På Fotballkanalen.com oppfordrer vi til at man spiller ansvarlig og strever etter å bekjempe spill hos mindreårige.

Informasjonen på denne hjemmesiden skal sees på som nyheter og underholdning og bør under ingen omstendigheter oppfattes som juridisk rådgivning.

Våre spilltips er laget for å hjelpe brukerene med å ta den beste beslutning før man plasserer et veddemål. Derimot er det tenkt som en hjelpende hånd, og Fotballkanalen.com tar ikke ansvar for eventuelle tap i forbindelse med at man har fulgt våre råd.

Til tross for at vi naturligvis jobber for å gi våre brukere fullstendige og presise opplysninger er vi ikke ansvarlige for eventuelle feil og følge av endringer i data etter utgivelsesdatoen.

Den informasjon som finnes på Fotballkanalen.com kan endres når som helst uten at vi kontakter noen.

Hvis du opplever feile opplysninger på hjemmesiden vil vi svært gjerne høre fra deg igjennom vår kontakinformasjon, så vi kan rette eventuelle feil hurtigst mulig.


De beste bookmaker-bonusene


Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder