Vilkår og betingelser

Personvernerklæring

Vi hos Fotballkanalen.com (“Siden”) verdsetter ditt personvern like mye som deg selv, og vi har laget denne Personvernerklæringen som sørger for din trygghet. Denne Personvernerklæringen («Personvernerklæringen»), sammen med de Generelle Vilkår og Betingelser, fastslår det grunnleggende for at all personlig informasjon som vi mottar fra deg, eller som du gir til oss, vil bli bearbeidet av oss. Vennligst les grundig igjennom den følgende informasjonen for å forstå våre synspunkter og praksiser i forhold til din personlige informasjon, og hvordan vi behandler dette. Ved å besøke vår Side aksepterer du og sier deg enig i våre praksiser som er forklart i denne Personvernerklæringen.

Behandlingsansvarlig for denne nettsiden er Fotballkanalen.com.

Du kan kontakte behandlingsansvarlig for spørsmål i forhold til måten vi bruker dine personopplysninger på [email protected]

1. Hvilke data samler vi inn om deg?

Personopplysninger eller personlig informasjon betyr all informasjon om en person som denne personen kan identifiseres fra. Det inkluderer ikke data der identiteten er fjernet (anonyme data).

Vi kan samle inn, bruke, lagre og overføre forskjellige typer personopplysninger om deg som vi har gruppert som følger:

 • Identifiseringsinformasjon inkluderer fornavn, pikenavn, etternavn, brukernavn eller lignende identifikasjoner, sivilstatus, tittel, fødselsdato, kjønn, arbeidsstatus og yrke.
 • Kontaktinformasjon inkluderer bostedsadresse, epostadresse og telefonnummere.
 • Teknisk informasjon inkluderer internett protokoll (IP) adresse, din innloggingsinformasjon, nettleser type og versjon, tidssone og lokalisering, nettleser plug-in typer og versjoner, operativ system og plattform og andre teknologier på enhetene du benytter deg av når du er på denne siden.
 • Profildata inkluderer ditt brukernavn og passord (kryptert), innlogging- og utloggingstider.
 • Brukerinformasjon inkluderer informasjon om hvordan du benytter Siden.
 • Markedsførings- og kommunikasjonsinformasjon inkluderer dine preferanser i forhold til når du mottar markedsføring fra oss og tredjeparter, og dine preferanser for kommunikasjon.
 • Brukerdata: inkluderer informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, inkludert den fullstendige URL-en (Uniform Resource Locators) og sideinteraksjonsinformasjon.Vi samler også inn, bruker og deler «aggregerte data» som statistiske eller demografiske data til ethvert formål. Samlede data kan utledes fra dine personopplysninger, men anses ikke som personopplysninger i loven, da disse dataene ikke direkte eller indirekte vil avsløre identiteten din. For eksempel kan vi samle bruksdataene dine for å beregne prosentandelen av brukere som har tilgang til en bestemt nettsidefunksjon. Men hvis vi kombinerer eller kobler aggregerte data med dine personlige data slik at de direkte eller indirekte kan identifisere deg, behandler vi de kombinerte dataene som personopplysninger som vil bli brukt i samsvar med denne personvernerklæringen. Vi samler ingen informasjon om din rase eller etnisitet, religiøse eller filosofiske overbevisninger, sexliv, seksuell legning, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, informasjon om din helse og genetiske og biometriske data.

2. Hvordan samles dine personopplysninger inn?

Vi bruker forskjellige metoder for å samle inn data fra og om deg, inkludert gjennom:

Direkte interaksjoner: Du kan gi oss identitetsdata, kontaktdata og profildata mens

a) du registrerer deg på nettstedet vårt

b) abonner på vårt nyhetsbrev

c) du kontakter oss

d) når du deltar i noen av våre kampanjer.

Automatiserte teknologier eller interaksjoner: Når du samhandler med nettstedet vårt, vil vi automatisk samle inn tekniske data om utstyret ditt, surfehandlinger og mønstre. Vi samler inn disse dataene ved å bruke informasjonskapsler, serverlogger og andre lignende teknologier. Siden kjører målrettede annonser basert på din personlige informasjon. Dette betyr at nettstedet gir deg annonser spesifikt basert på dine interesser som vi ville ha registrert gjennom din interaksjon med nettstedet eller ellers gjennom informasjon samlet inn av analyseplattformer som vi bruker eller gjennom informasjonskapsler. For å lære mer om disse funksjonene kan du gå til våre retningslinjer for informasjonskapsler.

Tredjeparter eller offentlig tilgjengelige kilder: Vi kan samarbeide med tredjeparter (som innholdsleverandører og analyseselskaper, f.eks. Google Analytics) for å hjelpe oss med å forbedre tjenestene til nettstedet og bedre forstå hvordan du samhandler med nettstedet, samt støtte våre initiativer . Disse selskapene kan samle inn informasjon fra deg automatisk i forbindelse med besøket ditt. For å lære mer om informasjonskapslene vi bruker, vennligst besøk våre retningslinjer for informasjonskapsler.

3. Hvordan brukes din personlige informasjon

Vi vil kun bruke dine personopplysninger til de formålene vi samlet dem inn for, med mindre vi med rimelighet anser at vi trenger å bruke dem av en annen grunn og den grunnen er forenlig med det opprinnelige formålet.

Vær oppmerksom på at vi kan behandle dine personopplysninger uten din viten i de begrensede situasjonene der dette er påkrevd eller tillatt ved lov.

Mening/Aktivitet

 

Informasjonskategori

 

Lovlig grunnlag for behandling samt grunnlag for legitim hensikt

 

For å registrere deg som ny bruker

 

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profilinformasjon

 

 1. Nødvendig for våre legitime hensikter (for å holde vårt register oppdatert)
For å administrere vårt forhold med deg som inkluderer:

(a) Informere deg om endringer i våre Brukervilkår eller Personvernerklæring

(b) Opprettholde en brukerkonto hos oss.

 

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Markedsføring og kommunikasjon

 

(a) Utførelse av en kontrakt med deg

(c) Nødvendig for våre legitime hensikter (for å holde vårt register oppdatert)

For å sende deg markedsføring informasjon og nyhetsbrev (a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Bruk

(e) Markedsføring og kommunikasjon

 

 1. Samtykke (dersom vi kontakter deg i forhold til direkte markedsføring.)
For å administrere og beskytte vår virksomhet og Siden (inkludert feilsøking, data analysering, testing, oppretthold av systemet, support, rapportering og oppbevaring av data) Teknisk

 

(a) Nødvendig for våre legitime hensikter (for å drive vår virksomhet, levering av administrasjon og tekniske tjenester, nettverkssikkerhet, og i forhold til virksomhetsgjenkjenning eller en øvelse for gruppe restrukturering)
For å levere relevant innhold og annonser til deg, og måle og forstå hvilken effektivitet annonsene har for deg.

 

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Bruk

(e) Markedsføring og kommunikasjon

(f) Teknisk

 

Nødvendig for våre legitime hensikter (for å levere relevante interesser til deg gjennom Siden basert på din siste aktivitet og preferanser)

 

For å bruke data analyseringer for å forbedre siden vår, produktene, markedsføringen, kundeforhold og erfaringer (a) Teknisk

(b) Bruk

 

Nødvendig for våre legitime hensikter (for å definere ulike typer brukere, for å holde Siden vår oppdatert or relevant, og for å utvikle vår virksomhet)

 

For å gi deg forslag og anbefalinger om produkter som kan være av interesse for deg

 

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Teknisk

(d) Bruk

(e) Profil

(f) Markedsføring og kommunikasjon

 

 1. Nødvendig for våre legitime hensikter (for å få vår virksomhet til å vokse) om forslag blir levert via Siden.
 1. Samtykke (dersom vi kontakter deg i forhold til direkte markedsføring.)
For å tillate deg å delta i alle gratis spill, turneringer, konkurranser og konkurranser som er tilgjengelige på nettstedet («gratis begivenheter»).

For å kommunisere med deg detaljer om eventuelle gratisarrangementer som finner sted, eller detaljer om eventuelle kommende trekninger eller resultater fra tidligere gratisarrangementer.

I tilfelle du er vinneren av et gratis arrangement, å publisere grunnleggende personlig informasjon på nettstedet og informere om at du er vinneren.

(a) Identitet

(b) Kontakt

(c) Profil

(d) Markedsføring og kommunikasjon

(a) Utførelse av en kontrakt med deg

(b) Nødvendig for våre legitime interesser (for å holde journalene våre oppdatert)

Husk at du alltid kan trekke tilbake samtykket ditt i brukerkontoen din, ved å følge avmeldingslenken i nyhetsbrevene eller kontakte oss.

4. Hvem deler vi dine personopplysninger med?

Vi handler ikke, deler, overfører eller avslører noen av dine personlige opplysninger, med mindre annet er gitt i denne personvernerklæringen eller som på annen måte kreves av og i samsvar med gjeldende lov.

Vi krever at alle tredjeparter respekterer sikkerheten til dine personopplysninger og behandler dem i samsvar med loven. Vi tillater ikke våre tredjeparts tjenesteleverandører å bruke dine personopplysninger til sine egne formål og tillater dem kun å behandle dine personopplysninger for spesifiserte formål og i samsvar med våre instruksjoner.

Vi kan gi dine personopplysninger til dets tilknyttede selskaper eller relaterte selskaper for legitime forretningsformål.

Vi søker å samarbeide med selskaper som tilbyr tjenester, løsninger og kampanjer vi føler vil være av verdi for våre kunder, og i slike tilfeller vil vi gi deg slike tjenester, løsninger og kampanjer fra slike andre selskaper.

Vi kan frigi informasjonen din dersom vi blir pålagt å gjøre det ved lov for å overholde eventuelle juridiske prosesser.

I tilfelle en sammenslåing, omorganisering eller salg av nettstedet kan vi overføre all registrert personlig og ikke-personlig informasjon til alle relevante tredjeparter. I dette tilfellet vil nettstedet informere brukere før personlig informasjon blir underlagt en annen personvernpolicy.

Vi overfører dine personopplysninger til våre tjenesteleverandører eller partnere utenfor det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS). Vi skal bare overføre dine personopplysninger utenfor EØS i tilfelle de respektive landene som slike data skal overføres til, gir et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for dine personopplysninger.

Å avgjøre om et tilstrekkelig nivå av beskyttelse av dine personopplysninger er gitt er basert på eksistensen av ett av følgende:

Europakommisjonen har bestemt at det respektive tredjelandet, territoriet eller en spesifisert sektor i det tredjelandet sikrer et tilstrekkelig beskyttelsesnivå for dataoverføringer;

Tjenesteleverandøren eller partneren som personopplysningene dine skal overføres til, gir passende sikkerhetstiltak og registrerte rettigheter og tilstrekkelige rettsmidler for registrerte er tilgjengelige. Hensiktsmessige sikkerhetstiltak kan gis på ulike måter, inkludert bruk av standard kontraktuelle klausuler godkjent av EU-kommisjonen. For mer informasjon vennligst klikk her.

Vi forbeholder oss også retten til å gi statistikk om din bruk av nettstedet, salg, trafikk og annen statistisk informasjon knyttet til nettstedet til tredjeparter, uten imidlertid å identifisere din identitet.

Vi gir ingen garanti mot bruk av informasjonen din av tredjeparts nettsteder knyttet til og fra nettstedet.

5. Generell kontoregistreringserklæring

Du kan registrere en gratis konto på Siden. Vennligst merk at dette ikke er obligatorisk for å kunne benytte Siden og for å delta i kampanjene som er på tilbud, med mindre annet er oppgitt.

Kontoregistrering er ikke tilgjengelig for barn og besøkende under 18. år (eller tilsvarende i relevant jurisdiksjon). I henhold til denne Personvernerklæringen lagrer ikke Siden bevisst noen informasjon relatert til barn og besøkende under 18. år (eller tilsvarende i relevant jurisdiksjon), og heller ikke tas det opp informasjon eller avslører denne bevisst.

Så snart du har registrert deg en konto, har du når som helst mulighet til å be om at kontoen skal deaktiveres, eller slettet. Vennligst merk av vi vil beholde den registerte informasjonen i vårt register av statistikk- og analyseringshensikter, slik det står bedre forklart i Klausul 7 nedenfor (data retensjon).

Beskyttelse av barn

Siden er en informasjonsportal for gambling på nettet, og av den grunn er ingen av dets markedsføring innhold, produkter, tjenester eller kampanjer passende for, eller målrettet for, barn og besøkende under 18. år (eller tilsvarende minimumsalder i den relevante jurisdiksjonen).

Siden oppfordrer ikke bevisst eller samler inn personlig informasjon fra barn under 18. år. Dersom Siden finner ut at det ved et uhell har samlet inn informasjon fra et barn under 18. år, vil det fjerne all personlig informasjon fra det barnet så fort som rimelig mulig.

Siden holder ikke noe ansvar for handlinger utført av barn eller besøkende under en alder av 18. år (eller tilsvarende minstealder i relevant jurisdiksjon) basert på innhold funnet på Siden, eller noen av dets underdomener og siden, heller ikke utgående markedsføringskampanjer (inkludert, men ikke begrenset til våre epost nyhetsbrev).

6. Hva er dine rettigheter?

Under visse omstendigheter har du rettigheter under databeskyttelses lovene i forhold til din personlige informasjon:

 1. Be om tilgang til din personlige informasjon. Du har rettigheten til å be om infromasjon som blir holdt om deg. Vi skal forholde oss til enhver rimelig forespørsel om tilgang. I tilfeller hvor tilgangen krever en uforholdsmessig mengde, reserverer vi retten til å, på linje med gjeldene lov, å ta en avgift for jobben som er involvert i dette.
 2. Forespørsel om rettelse av din personlige informasjon. Dette gir deg muligheten til å få enhver uferdig eller uriktig informasjon rettet på, gjennom at vi kanskje må verifisere nøyaktigheten av den nye informasjonen du gir oss.
 3. Forespørsel om fjerning av din personlige informasjon. Du har rettigheten til å spørre oss om å slette informasjon vi har om deg som ikke er relevant for det vi samler det for. Dette gjør at du kan spørre oss om å slette eller fjerne personlig informasjon hvor det ikke er nødvendig for oss å fortsette å beholde dette. Du kan også be oss om å slette all din informasjon, og i dette tilfellet vil vi be deg om å stenge din konto. Det kan være noen lovlige forpliktelser som hindrer oss i å slette all eller noe informasjon som holdes om deg umiddelbart når du etterspør dette (slik som anti-pengehvitvasking lover), men vi vil derimot behandle din forespørsel ved tidligste mulighet, når alle relevante perioder utgår.
 4. Avslå behandlingen av din personlige informasjon. Du har rett til å avslå behandlingen av din personlig informasjon når vi forholder oss til en legitim interesse (eller fra en tredjepart), og det er noe i forhold til din situasjon som gjør at du ønsker å avslå behandlingen av den grunn, og du føler det går utover dine fundamentale- og frihetsrettigheter. Du har også retten til å avslå når vi benytter din personlige informasjon i forbindelse med direkte markedsføring, og i dette tilfellet vil vi be deg om å huke vekk den relevante boksen for direkte markedsføring, når du registrerer deg en brukerkonto, som gir oss samtykket om å benytte din informasjon for markedsføring kommunikasjoner. I noen tilfeller, kan vi demonstrere at vi har legitime grunner til å beholde din informasjon, og derfor overgå dine rettigheter og friheter.
 5. Forespørre restriksjonen av å behandle din personlige data. Dette gjør det mulig for deg å be oss om å suspendere behandlingen av din personlige data i følgende scenarioer: (a) hvis du ønsker at vi skal etablere nøyaktigheten av informasjonen; (b) Hvor vår bruk av informasjonen er imot loven, men du ikke ønsker at vi fjerner denne; (c) Hvor du trenger at vi holder informasjonen selv om vi ikke lenger trenger dette da du trenger det for å etablere, forsvare eller beskytte juridiske krav; eller (d) du har avslått bruken vår av informasjonen din, men vi trenger å verifisere om vi har overordnet legitimt grunnlag for å bruke dette.
 6. Forespørsel om å overføre din personlige data (data overførings forespørsel). Dette gjør det mulig for deg å forespørre din personlige informasjon. Vi vil gi deg informasjonen du ber om, i et strukturert, ofte brukt, maskin-leselig format. Vennligst merk at dette kun gjelder for automatisk informasjon som du opprinnelig har gitt oss samtykke til å bruke og hvor vi benyttet informasjonen for å utføre en kontrakt med deg.
 7. Retten til å trekke tilbake samtykke for direkte markedsføring. Du har retten til å til ethvert tidspunkt ombestemme deg når deg gjelder at vi kan kontakte deg med direkte markedsføring. Du kan utrykke rettigheten din til å slutte å motta direkte markedsføring ved å gå inn på din konto, og huke vekk samtykke boksene i samhold med direkte markedsføring, eller ved å kontakte kundeservice. Enhver tilbaketrekking av samtykke for behandling av personlig informasjon for markedsføringshensikter vil kun gjelde for Siden.
 1. Vi vil beholde kopier av enhver kommunikasjon du sender til oss (inkludert kopier av enhver epost) for å kunne opprettholde nøyaktige registreringer av informasjonen vi har mottatt fra deg.
 2. Du kan også forsvare dine rettigheter når som helst ved å kontakte oss på [email protected].

7. Hvor lenge beholder vi dine personopplysninger?

Du kan be oss om å slette dataene dine ved å stenge brukerkontoen din. I så fall vil vi umiddelbart slette all informasjon bortsett fra den som vi fra tid til annen kan være pålagt å beholde ved lov.

I noen tilfeller kan vi anonymisere dine personopplysninger (slik at de ikke lenger kan knyttes til deg) for forskning eller statistiske formål, i så fall kan vi bruke denne informasjonen på ubestemt tid uten ytterligere varsel til deg.

7. Er dataene dine sikret?

Nettstedet har implementert nødvendige digitale og infrastrukturmessige sikkerhetstiltak ved de fysiske IT- og datalagringsanleggene for å beskytte mot tap, misbruk og endring av informasjonen din.

Din personlige informasjon vil kun bli eksponert for ansatte på nettstedet som trenger tilgang til visse data for å utføre funksjonene knyttet til deres stilling i selskapet.

Din personlige informasjon er passordbeskyttet i et sikkert digitalt krypteringsmiljø.

Vi følger alle regler for beskyttelse av personopplysninger.

8. Endringer til denne personvernerklæringen

Enhver endring vi gjør i denne Personvernerklæringen i fremtiden vil bli annonsert på denne siden og, når passende, informert til deg via epost. Vennligst sjekk ofte for å se etter oppdateringer eller endringer i vår personvernerklæring. I et tilfelle der du ikke er enig i noen av endringene, anbefaler vi at du kontakter kundeservice eller stenger din konto.

9. Er vi ansvarlige for tredjepartssider?

Så snart du forlater Siden eller blir omdirigert til en annen side («Tredjepartssiden») ved å, for eksempel, klikke på en av annonsene eller på et banner fra en tredjepart som er annonsert på Siden, vil vilkårene og betingelsene, de private policyene og data behandlingspraksisene (som vi ikke har noen kontroll over), gjelde, og vilkårene og betingelsene på Siden, og denne Personvernerklæringen vil ikke lenger gjelde for deg eller for noen bruk du gjør på en slik Tredjepartsside.