Hvordan streame fotball i Norge

hvordan streame fotball i Norge

Spill på og live stream fotball ⚽ hos Unibet!

Om man har en aktiv konto hos for eksempel Unibet, er det mulig å streame tusenvis av fotballkamper og idrettsbegivenheter i året. Du trenger ikke engang være glad i å tippe på oddsen, så lenge kontoen din er aktiv.

Unibet live streamer kamper fra flere av de største ligaene i Europa. Man kan også live streame norske Eliteserien, men ikke med norsk IP-adresse. Les også hvordan du live streamer håndball i Norge.

Trykk for å se:

Streame fotball live fra Norge

Å se fotball streamet på nettet er i de senere årene blitt veldig populært. Du kan spare mye penger på å streame gratis online istedenfor å kjøpe dyre tv-pakker. Det finnes mange muligheter der ute, istedenfor å kun ha et begrenset utvalg via en tv-pakke er så og si alt av fotball tilgjengelig på ett eller annet vis online.

Gjennom året så sendes det mye fotball gratis via tradisjonelle tv-kanaler som NRK, tv2, tv Norge osv. Men for å få et enda bredere utvalg av kamper kan det være smart å sjekke tilbudene til streaming- og betting-sider online.

I Norge er det selvsagt mye fokus på Eliteserien og Premier League. Men dessverre er det ingen muligheter for å streame fotball fra disse to ligaene på nett uten å ha et abonnement hos enten Discovery eller tv2.

Discovery sitter på rettighetene til Eliteserien i fotball. Og for å kunne se det online må man være kunde hos dem, for så å bruke deres nettjeneste, Eurosport Player.

For Premier League sin del er det store begrensninger fra rettighetshaverne sin side, så selv om du har en konto hos tv2 sumo, er det ikke mulig å se alle kampene, selv online.

Men det er mulig å streame både dansk, svensk og flere andre europeiske ligaer live fra Norge med konto hos en av betting-sidene.

Er det gratis å streame fotball?

I vår moderne verden er det alltid mulig å få ordnet ting gratis på nett, men det er sjelden helt etter loven. Vi anbefaler å holde seg unna sider som streamer ulovlig, da det kan få store negative konsekvenser for deg å bli tatt for det.

NRK viser alle kamper de har rettigheter til live på nrk nett-tv, så det er som regel stor sjans å få med seg store internasjonale mesterskap gratis vie live stream.

Premier League og Champions League og Europa League er det dessverre ikke mulig å få streamet gratis lovlig. men du kan få sett Champions League-kvalifiseringen og Europa League-kvalifiseringen med live stream hos bookmakere. Det er med andre ord flrer storkamper det er mulig å se om sommeren.

For å se Premier League må du få tilgang til TV2 Sumo, men det er mulig å se engelsk fotball også med live stream, som de to cupene og nivå to og tre, Championship og League 1.

Men som tidligere nevnt er det mer og mer vanlig at Betsson og andre betting-sider kjøper opp rettighetene til de ligaene og cupene som ikke tiltrekker seg de store nasjonale tv-aktørene.

Dette er en god mulighet for å se masse god fotball som ikke er populær nok hjemme i Norge til å bli vist på vanlige tv-kanaler.

Du kan for eksempel få sett storlagene sine treningskamper om sommeren. Eller du kan følge Ståle Solbakken og alle de andre nordmennene i den danske serien. Eller hva med å følge Martin Ødegaard, Morten Thorsby og de andre nordmennene i Eredivisie?

Fotball live stream

Den raskt voksende teknologien har skapt muligheter for alle mennesker å se fotball live med hjelp av live stream. Du kan vel selv huske før, når eneste måten var å følge med på tekst-tv for å vite hvordan det gikk med ditt lag i bortekampen.

Det er faktisk bare få år siden det ikke engang var muligheter til å få høydepunkter fra kamper i etterkant. I dag er det helt utenkelig, der til og med 2. divisjonskamper blir streamet live på nett.

Live stream hos betting-sider

Flere betting-sider online tilbyr deg å kunne streame fotball på nettet. Dette er en funksjon som bet365 og Unibet har satset hardt på i den seneste tiden. De vil selvsagt at deres kunder skal komme så tett på sportsopplevelsen som mulig. Og kombinasjonen med live-betting gjør at dette tilbudet kommer til å bli ytterligere forsterket.

Da kan du tippe på kampen samtidig som du ser på kampen via live stream. Du kan til og med følge med på flere kamper samtidig. Det er en type spiller som har blitt riktig populær de siste årene. Da kan du se kampen og tjene penger på den samtidig. Og er man ikke interessert i å tippe, åpner disse spillerene opp mye muligheter for en.

Det er viktig å bemerke at å streame live hos Unibet kun er for aktive brukere. Det vil si at du må registrere deg og sette inn et innskudd for å kunne få muligheten til å se fotball via live stream. Man trenger ikke tippe for pengene hver gang man ønsker å se en kamp, så lenge det er et innskudd, så er du fin.

Det er som sagt ikke alltid det er mulig å finne kampen du ønsker å se via live stream online lovlig. Og da må man ty til de tradisjonelle aktørene som ofte priser seg høyt og har mye reklame.

Hos Unibet kan du live streame tyske Bundesliga, franske Ligue 1, spanske La Liga og italienske Serie A i Norge. Det er dessverre vanskelig å finne sider å streame Premier League og Champions League, annet enn hos de offisielle distrubitørene.

Via TV eller mobil?

Ser du en kamp via en tradisjonell aktør ser du som oftest kampen på TV, uten mulighet til å pause eller se de reprisene du selv vil. Ved å bruke online live streams så kan du selv velge hvordan du vil se dine kamper. Om du vil se den på PCen, nettbrettet eller mobilen er helt opp til deg. Flere betting-sider har til og med egne apper som er tilpasset å se live stream på.

Ikke bare fotball!

Er du interessert i å se andre sporter på nettet? Betsson har faktisk live streaming av så og si all sport det er mulig å tippe på. Alt fra håndball til svømming og tennis er mulig å se via live stream.

Det finnes en stor etterspørsel av sporter folk ønsker å se, men som de tradisjonelle aktørene hverken har kapasitet eller penger til å tilby. Her kommer betting-sidene inn og kan tilby streaming til en mye lavere kost. Ofte er det veldig enkelt, gjerne bare et kamera uten kommentator. Men forskjellen fra å ikke kunne se sin favorittsport er stor, og når man heller ikke betaler for å kunne se det via live stream, så kan det jo ikke bli bedre.

Live stream FA-cupen i Norge

Med Unibet kan du live-streame alle FA-cup-kampene fra England gjennom hele sesongen. Det eneste du trenger å gjøre er å opprette en konto hos Unibet, sette inn et innskudd, og finne kampen du ønsker å se. Du oppretter konto hos Unibet her.

Live stream Copa del Rey

Med Unibet kan du også live streame den spanske cupen, Copa del Rey. De live streamer alle kampene fra turneringen online. Så kan du følge Martin Ødegaard og hans Real Sociedad i kampen om det gjeve trofeet. Som med alt annet hos Unibet er det eneste du skal gjøre å registrere deg og sette inn minstebeløp. Så ser du alle kampene, inkludert finalen.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler