Norske betting sider er sider som tilbyr betting og odds til norske kunder på nett. Det er for det meste utenlandske betting sider som har tilpasset seg det norske markedet, da norsk tipping har monopol på å drive med betting og odds i Norge.

Betting med penger er et eldgammelt fenomen, men internett har gjort det mer tilgjengelig enn noensinne. Nå kan man, ved bare noen få tastetrykk, spille om penger hos både norske og utenlandske tilbydere akkurat når det passer deg.

Utenlandske betting sider øker i Norge

Den teknologiske utviklingen de seneste årene har gjort det mulig for alle de beste utenlandske bookmakerne å ekspandere på nett, og det er tiltrukket enda flere entusiaster av betting og spill med penger, og gjort betting til en utrolig populær hobby og fritidssyssel.

Spill om penger på nett har nemlig aldri vært enklere, og utviklingen både av selve spillene og antall betting sider har en stabil økning år etter år.

Det blir bare flere og flere betting sider med fokus på norske kunder på nett, og sider som Guts og Rizk er spesielt rettet mot det norske markedet.

Hos dem kan man spille på odds langt ned i det norske divisjonssystemet, og også på sporter som er spesielt populære i Norge. Det stadig økende antallet av online betting sider gjør at det stadig kommer nye divisjoner og sporter man kan spille penger på.

Mye penger i spill

Vi har allerede nevnt både Guts og Rizk som to betting sider som fokuserer primært på det norske markedet, men også de største betting sidene er solid representert her, og det er utrolig mye penger i spill i Norge. Derfor er det en meget tøff kamp om de norske kundene, noe som er bra for oss nordmenn som ønsker best og høyest mulig odds når vi spiller om våre penger.

Men det gjør det også vanskelig å skulle finne den ene betting siden som passer deg best. Da det norske tilbudet er dårlig, men kun en betting side tilgjengelig, er det de utenlandske vi fokuserer på når vi anmelder de beste betting sidene i det norske markedet.

Betting sidene med best og høyest odds

Vi har anmeldt alle de største online bookmakerne som fokuserer på det norske markedet, og sett på hva de har av fordeler og ulemper, hvem som har best og høyest odds, og hva de har av andre tjenester som live streaming, velkomstbonuser og andre bonuser for eksisterende kunder.

Når du har gått gjennom alle våre anmeldelser er vi sikker på at du har funnet den betting siden som passer ditt forbruk og dine spillemønstre best, men det er alltid lurt å prøve flere, sånn at du kan nyte opp til flere velkomstbonuser i tiden fremover.

Betting bonus i Norge

Om du er ute etter å finne den beste bookmakeren på det norske markedet, så er det én ting man bør se på først, deres betting bonuser. Det er en fin pekepinn på om du kan få en god start hos hver enkelt bookmaker. Bookmakerne med de beste bonusene, som betsson og LeoVegas, kan sørge for at du som førstegangsbetter får en god start, med en betydelig større pengesum enn det du startet med selv.

Men du skal selvsagt være flink, og lese alt som står med liten skrift. For noen betting bonuser kan rett og slett ha så høye krav til omsetting, at det nærmest blir umulig å få tilbake pengene før du har spilt dem opp.

Men en betting bonus kan ofte veie opp for for eksempel lavere odds. Noen spillsekspa er flinkere til å tilby bonuser også til gamle kunder, og kompenserer dermed for eventuelt litt lavere odds. Så husk å følg med når du er inne på selskapenes sider, om du får øye på betting bonuser, ofte knyttet til enkeltkamper, eller spill på flere spill samtidig, samt live odds.

FAQ - Ofte stilte spørsmål om oddsbonuser

Hva er en velkomstbonus?

En velkomstbonus er en bonus du kan motta når du oppretter en ny konto hos en bookmaker.

Oftest blir ditt første innskudd doblet. Setter du inn 500 kroner gir bookmakeren deg en velkomstbonus på 500 kroner, men selvfølgelig varierer det fra bookmaker til bookmaker.

Som regel har bookmakerne et gjennomspillingskrav.

Hva er et gjennomspillingskrav?

Det vil alltid være en form for et gjennomspillingskrav for en bonus, sånn at du ikke bare kan ta pengene og sende dem til bankkontoen din med en gang.

Dette betyr at du må spille gjennom bonusen x antall ganger til x minimums odds før gevinstene dine kan trekkes fra kontoen din.

Oftest må du spille bonusen din 6 ganger til enten minimum odds 1,50 eller 1,80. Det kan høres ut som mye, men man har vanligvis 60 eller 90 dager på seg til å gjøre det.

Hvis du er usikker på hvor mye av bonusen du har spilt, kan du sjekke det hos din bookmaker, eventuelt kontakte dem på kundeservice.

Hva er et freebet?

Du tilbys regelmessig freebets hos bookmakerne. Det er en gratis innsats der du ikke risikerer dine egne penger.

Hvis du vinner på din freebet, vil du få gevinsten din som normalt, og hvis du taper spillet taper du ingen av dine egne penger.

I noen tilfeller må du spille gjennom gevinsten til en muligens vunnet freebet, men det varierer veldig fra tilbud til tilbud, så husk alltid å lese vilkårene.

Kan man få en gratis oddsbonus?

De fleste av oddsbonusene du mottar når du oppretter en ny konto, krever et innskudd.

Imidlertid kan du også være heldig nok til å motta en bonus som ikke krever noe innskudd eller gjennomspilling i det hele tatt.

Det vil si at bookmakeren gir deg x antall kroner i bonus, og så kan du spille på de spillene du selv ønsker.

Hvorfor er det regler og betingelser for bonuser?

Du har sikkert lagt merke til at det nesten alltid er regler og vilkår knyttet til en oddsbonus. Mest av alt er det fordi bookmakerne ikke bare kaster pengene ut av vinduet.

Derfor, som nevnt tidligere, må du spille gjennom bonusene før du kan heve premiene.

I tillegg er det mange som prøver å lure bookmakere ved å ta oddsbonuser for flere forskjellige bookmakere, og så spille dem mot hverandre.

Hva er et lojalitetsprogram?

Et lojalitetsprogram er mer utbredt innen casino og poker, men det finnes også innen sportsspill. Det handler om å bli belønnet for å være en lojal kunde hos en gitt bookmaker.

Du tjener poeng for hver innsats du legger inn, og du kan enten motta premier eller kontantbonuser hvis du tjener mange poeng.