Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus gjelder kun for nye kunder.

Norske betting sider er sider som tilbyr betting og odds til norske kunder på nett. Det er for det meste utenlandske betting sider som har tilpasset seg det norske markedet, da norsk tipping har monopol på å drive med betting og odds i Norge.

Betting med penger er et eldgammelt fenomen, men internett har gjort det mer tilgjengelig enn noensinne. Nå kan man, ved bare noen få tastetrykk, spille om penger hos både norske og utenlandske tilbydere akkurat når det passer deg.

Utenlandske betting sider øker i Norge

Den teknologiske utviklingen de seneste årene har gjort det mulig for alle de beste utenlandske bookmakerne å ekspandere på nett, og det er tiltrukket enda flere entusiaster av betting og spill med penger, og gjort betting til en utrolig populær hobby og fritidssyssel.

Spill om penger på nett har nemlig aldri vært enklere, og utviklingen både av selve spillene og antall betting sider har en stabil økning år etter år.

Det blir bare flere og flere betting sider med fokus på norske kunder på nett, og sider som Guts og Rizk er spesielt rettet mot det norske markedet.

Hos dem kan man spille på odds langt ned i det norske divisjonssystemet, og også på sporter som er spesielt populære i Norge. Det stadig økende antallet av online betting sider gjør at det stadig kommer nye divisjoner og sporter man kan spille penger på.

Mye penger i spill

Vi har allerede nevnt både Guts og Rizk som to betting sider som fokuserer primært på det norske markedet, men også de største betting sidene er solid representert her, og det er utrolig mye penger i spill i Norge. Derfor er det en meget tøff kamp om de norske kundene, noe som er bra for oss nordmenn som ønsker best og høyest mulig odds når vi spiller om våre penger.

Men det gjør det også vanskelig å skulle finne den ene betting siden som passer deg best. Da det norske tilbudet er dårlig, men kun en betting side tilgjengelig, er det de utenlandske vi fokuserer på når vi anmelder de beste betting sidene i det norske markedet.

Betting sidene med best og høyest odds

Vi har anmeldt alle de største online bookmakerne som fokuserer på det norske markedet, og sett på hva de har av fordeler og ulemper, hvem som har best og høyest odds, og hva de har av andre tjenester som live streaming, velkomstbonuser og andre bonuser for eksisterende kunder.

Når du har gått gjennom alle våre anmeldelser er vi sikker på at du har funnet den betting siden som passer ditt forbruk og dine spillemønstre best, men det er alltid lurt å prøve flere, sånn at du kan nyte opp til flere velkomstbonuser i tiden fremover.

100% opp til 500 NOK

1. Casino Winner

100% opp til 1000 NOK

2. Guts

100% opp til 1000 NOK

3. Rizk

200% opp til 1000 NOK

4. Unibet

500% opp til 500 NOK

5. ComeOn

100% opp til 1000 NOK

6. Betway

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder