Se La Liga med live stream i Norge

Stream La Liga live

La Liga-sesongen 2017/18 Vil forhåpentligvis by på mange gode oppgjør og spenning både i topp og bunn. Les deg opp på den kommende sesongen og finn ut hvordan du ser den med live stream her.

Forsesongen preget av store overgangssagaer

I sommer før sesongstart er det spesielt store overgangssaker som har preget nyhetsbildet, og en sak peker seg spesielt ut.

Det gikk et sjokk gjennom fotball-Europa når nyheten sprakk om at Neymar var ønsket av den franske storklubben Paris Saint-Germain.

Fra løse rykter fra forskjellige sportsjournalister til bekreftelse fra klubben gikk det raskt, og Neymar var etterhvert ganske klar på at han ville ha nye utfordringer.

En utfordrig var også den såkalte FFP-regelen for PSG, som skal hindre klubber i å bruke mer penger enn de tjener.

Men PSG fant en vei rundt reglene for å kjøpe Neymar ut av utkjøpsklausulen på 222 millioner Euro, og i starten av August var tidenes dyreste overgang et faktum.

Erstatter enda ikke på plass før sesongstart

Ousmane Dembélé og Philippe Coutinho er navnene på blokken til Barcelona som erstattere for Neymar, men før sesongstart er enda ingenting avklart. Begge spillerene har uttrykt ovenfor sine klubber at de ønsker seg en overgang, og Barcelona har pengene. Det blir spennende å se hvem Barcelona ender opp med.

To salg de to største overgangene i La Liga

I tillegg til Neymars overgang fra Barcelona til Paris Saint-Germain er Alvaro Moratas overgang fra Real Madrid til Chelsea de to dyreste overgangene i La Liga denne sommeren.

Moratas overgang sies å være verdt litt over 600 millioner kroner. Den tredje største overgangen er Vinícius Júnior fra Flamengo til Real Madrid.

En annen overraskede overgang var den tidligere Totenham-floppen Paulinhos overgang fra kinesiske Guangzhou Evergrande til barcelona, en overgang verdt 380 milliner kroner.

Real Madrid vant på målstreken forrige sesong

Det ble endelig Real Madrid sin tur til å løfte trofeet igjen forrige sesong når de vant med tre poeng på Barcelona. Hovedstadsklubben endte til slutt på 93 poeng.

Altetico madrid ble nummer tre, og de tre lagene er klare for årets gruppespill i Champions League. Sevilla havnet på fjerdeplass, som så mange ganger før og spiller kvalifisering til samme gruppespill.

Villareal og Real Sociedad havnet på de neste plassene og skal spille gruppespill i Europa League mens Athletic Bilbao tok syvendeplassen og kvalifisering til Europa League.

Les om de største derbyene i Europa her.

Farvel til tre lag

Tre lag måtte som vanlig ta den tunge veien ned til Segunda Division, lagene som havnet på attende, nittende og tjuendeplass.

Lagene som rykket ned er Sporting Gijon, Osasuna og Granada, de to sistnevnte ganske klart sist på tabellen med 22 og 20 poeng.

Og hei til tre nye

Levante og Girona var de to lagene som havnet øverst i Segunda Division forrige sesong. Levante er en gammel kjenning som regelmessig er oppe i det beste selskap, mens Girona tar turen opp for første gang.

Tredje laget rykket opp gjennom kvalifisering. Det ble Getafe, som også havnet på tredjeplass på tabellen, de slo ut Tenerife, Cadiz og Huesca i kampen om opprykk.

Alle lagene i La Liga 2018/19

La Liga består av totalt tjue lag der de fire øverste lagene kvalifiserer seg til Champions League-gruppespillet.

Lag nummer fem er kvalifisert til Europa League-gruppespill mens laget som havnet på sjette skal ut i kvalifisering til samme turnering.

Det er ingen nedrykkskvalifisering i La Liga så alle de tre nederste lagene rykker ned til Segunda Division.

Alle lag med forrige sesongs plassering i parantes:

 • Alavés (9.)
 • Athletic Bilbao (7.)
 • Atlético Madrid (3.)
 • Barcelona (2.)
 • Celta Vigo (13.)
 • Deportivo La Coruña (16.)
 • Eibar (10.)
 • Espanyol (8.)
 • Getafe (3. i Segunda)
 • Girona (2. i Segunda)
 • Las Palmas (14.)
 • Leganés (17.)
 • Levante (1. i Segunda)
 • Málaga (11.)
 • Real Betis (15.)
 • Real Madrid (1.)
 • Real Sociedad (6.)
 • Sevilla (4.)
 • Valencia (12.)
 • Villareal (5.)

Hvordan ser du La Liga med live stream i Norge?

Viaplay har rettighetene til å sende la Liga på tv i Norge, og de fleste kampene vil være tilgjengelig på deres tv-kanaler som Viasat Fotball. La Liga vil også bli vist på deres nettløsning Viaplay.

Men Unibet kommer til å sende La Liga via sin live streamings-tjeneste, også i Norge. Man kan se live stream via Unibet uten ekstra kostnad om man har en aktiv konto hos dem. Unibet er en av de beste norske betting sider.

En aktiv konto vil si at man har et beløp stående på konto hos dem eller at du har plassert et bet det siste døgnet.

Har du ikke en aktiv konto hos Unibet følger du denne enkle prosedyren:

Dette er en enkel og billig måte å se La Liga, Bundesliga, Eredivisie, Ligue 1 og tusenvis av andre fotballkamper i løpet av året. Man kan også se annen sport som tennis, håndball og ishockey m.m. uten ekstra kostnad.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler