Se håndball på nett – Slik live streamer du håndball i Norge

Se håndball med live stream i Norge

Håndball-VM er i full gang i Egypt, og Norge har gode sjanser til å gjøre det godt. Du kan følge hele mesterskapet hos Unibet.

Live stream Håndball-VM hos Unibet!

Se alle kampene til håndballguttene!

Det er flere løsninger tilgjengelig. Hvis du vil se mye håndball på nettet, er live streaming din beste mulighet. Med live streaming kan du se tusenvis av håndballkamper hvert år, du kan også live streame med mobil, nettbrett og PC. Dette er gode alternativ til tradisjonell TV.

Flere og flere håndballfans bruker online live streaming for å se håndball, så dette er også vår anbefaling til deg.

Hvis du vil live streame håndball på nettet, er det flere alternativer, mange av dem helt gratis. I denne artikkelen forteller vi deg hvordan du live streamer de mest populære turneringene på nett. Så det er ikke bare fotball det er mulig å streame live på nett.

Live stream håndball-VM

Norge tok en fantastisk andreplass i VM for herrer i 2019, kun slått av våre gode naboer i sør, Danmark. Det har for alvor plassert de norske herrene helt i toppsjiktet når man skal rangere de beste herrelandslagene i verden.

Dette har selvfølgelig ikke redusert interessen for håndball i Norge. Veldig mange av kampene i et VM blir sendt på TV, men vil man ha full tilgang er ofte live streaming på nettet den beste løsningen.

Men om herrene har økt sin popularitet de seneste årene, så er kvinnene like populære som de har vært i flere tiår nå. Mye på grunn av alle de fantastiske medaljene de har tatt opp gjennom årene.

Leverandører som Unibet live streamer alle kamper fra verdensmesterskapet i håndball for både menn og kvinner online.

Dette betyr at du kan se verdensmesterskapet i håndball på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet ditt, noe som gjør det veldig fordelaktig.

I tillegg trenger du ikke kjøpe dyre TV-pakker for å se håndball.

VM spilles annethvert år med både menn og damer. Herre-VM spilles i januar, hvor den endelige Forrige runden selvfølgelig var i 2019, og neste VM for herrene er i 2021. Det skal arrangeres i Egypt, og for første gang blir det hele 32 deltakernasjoner.

Verdensmesterskapet for kvinner spilles i desember samme år. I 2019 spilles håndball-VM i Japan, som ellers ikke er noen stor håndballnasjon. Her er Norge en av de store favorittene.

Live stream håndball EM

Som med håndball-VM, blir det arrangert EM for både menn og kvinner. Du kan live streame alle europeiske håndballkamper hos Unibet, og det er helt klart vår anbefaling.

Europamesterskapet spilles også annet hvert år. EM for menn arrangeres i januar, mens kvinnenes mesterskap arrangeres i desember.

I 2020 er det Sverige, Norge og Østerrike som er vertskap for håndball-VM for menn, og nye Trondheim Spektrum er arrangør for totalt 12 gruppespillskamper i gruppe C og D. Norge er i gruppe D. Norge er videre til mellomspillet, og er nå favoritter til å vinne hele mesterskapet, sammen med Spania. Håndballguttene er det mulig å se på Unibet, om du ikke kan se dem på TV hos Viasat.

I desember 2020 skal Danmark og Norge være vertskap for håndball-EM for kvinner. Herning og Jyske Boxen er eneste arena I Danmark, mens Trondheim Spektrum, Stavanger idrettshall og Telenor Arena i Bærum er de norske arenaene. Finalerundene blir spilt i Telenor Arena.

Live stream Champions League-håndball

Den største klubbturneringen i håndball er herrenes EHF Champions League. Det er her de norske mannskapene må prøve seg mot de utenlandske storklubbene, og dette er en fantastisk turnering å følge.

EHF Champions League-håndball kan live streames hos Unibet.

For norske håndballfans er det først og fremst landslagene som har den største interessen, men på klubbnivå er EHF Champions League den største.

Selv om vi har vunnet mange titler i EM og verdensmesterskapet, er det ikke den samme suksessen i håndball Champions League.

I hvert fall ikke på herresiden, der et norske lag aldri har løftet Champions League-pokalen. Lagene med størst suksess er Fyllingen, Runar, Drammen og Elverum.

Mest av alt skyldes det at den norske herrehåndball-ligaen ikke kan følge den tyske Bundesliga og den spanske ligaen ASOBAL når det kommer til ressurser og interesse.

De siste årene har FC Barcelona hatt et av de tydeligste beste håndballagene i verden, men det virker ikke som om de fokuserer like mye på kvinnehåndball.

På kvinnesiden har vi fått mer suksess. Larvik vant Champions League tilbake I 2011, så langt den eneste norske tittelen.

Også Byåsen, Tertnes og Vipers har representert Norge, men ingen av de klubbene har noen gang nådd en finale.

Champions League-håndball er den beste på klubbnivå, og derfor anbefales det selvfølgelig.

Live stream norsk klubbhåndball

Om du ønsker å følge ditt lokale klubblag i Norge så er det også muligheter for det. Her er tjenesten Direktesport en glimrende løsning. De sender det meste av kamper fra de øverste divisjonene både på kvinne- og herresiden.

Så om du vil følge med på hvem som sikrer seieren på herresiden, skal du ha et abonnement hos en av avisene som er med i denne tjenesten. For tiden er det Elverum og Arendal som er de beste klubblagene i Norge, men også Drammen, Haslum og Fyllingen er lag som har kjempet i toppen de seneste sesongene.

På kvinnesiden var det lenge Larvik som var totalt dominerende, men den siste tiden har det blitt betydelig mer interessant å følge Eliteserien for kvinner. Her er både Vipers, Tertnes, Storhamar, Byåsen og Larvik lag som kjemper i toppen. Også kvinnene kan du følge via Direktesport.

* Husk at IP-restriksjoner alltid kan forekomme.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler