Live stream Eliteserien – Se Eliteserien online

live stream eliteserien online

Er du fan av den norske Eliteserien? I så fall skal vi guide deg fullstendig gjennom hvordan du kan se alle kampene online med live streaming. Vi skal også også innom om det er gratis å live streame Eliteserie-fotball, og hvilken live streaming-tjenester du må benytte deg av for å se Eliteserien både i Norge og i utlandet.

Vil du streame fotball? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se fotball live!

Tilgjengelig i Norge!

Det er ikke mange år siden det aller meste av fotball kun ble sendt på TV, og tilbudet av plattformer man kan se fotball på har nærmest eksplodert på bare få år. Dermed er det mange alternativer du kan overveie om du ønsker å følge med på Eliteserien.

Og om det er Eliteserien eller en av de andre europeiske ligaene og turneringene du ønsker å se, er det flere utbydere som tilbyr live streaming, så du kan se kamper med mobil, tablet eller PC.

Live stream Eliteserien – Se Eliteserien online

Den norske Eliteserien har alltid stått sterkt hos norske fotballfans, men spesielt på 2000-tallet var Eliteserien spesielt populær blant nordmenn. Den gangen ble Eliteserien sendt utelukkende på tv hos TV2, som hadde rettighetene til å sende det som den gang het Tippeligaen i mangfoldige år.

2000-tallet var også den perioden desidert flest mennesker dro på stadioner rundt om i Norge. Det toppet seg i 2007, da tilskuersnittet i Tippeligaen var på over 10 000 mennesker. Det har falt litt siden den gang, men stabilisert seg på omtrent samme nivå som vi hadde p åstarten av 2000-tallet, på omtrent 6000 mennesker i snitt.

Mye er avhengig av hvilken lag som befinner seg i Eliteserien, og snittet falt naturlig når lag som Brann og Viking befant seg på nest øverste nivå i henholdsvis 2015 og 2018.

Eliteserien hadde også flere seere på tv den gangen, men her kan man se en liten positiv trend, og hundretusenvis av nordmenn ser sine favorittlag på enten tv, mobil, tablet eller pc gjennom året.

Se også: Maratontabell for Eliteserien 1963 – 2020.

Slik ser du Eliteserie-fotball online med live stream

Som nevnt tidligere så finnes det mange muligheter for å se Eliteserien på nett, eller på tv. Vi vil her fortelle deg de beste mulighetene, sånn at du kan følge Norges beste liga direkte, hvor enn du måtte befinne deg.

Discovery Networks kjøpte rettighetene til Eliteserien før 2017-sesongen, og det var også da ligaen skiftet navn fra Tippeligaen til Eliteserien. Discovery Networks eier flere av de største TV-kanalene og streamingtjenestene i Norge, som TV Norge, MAX, Eurosport Norge, dplay og Eurosport Player.

Det er en god pekepinn på hvor du finner Eliteserien i Norge. Alt av kamper blir sendt via live stream på de to strømmetjenestene dplay og Eurosport Player, samt på betalingskanaler som Eurosport 1.

Men flere av kampene blir også sendt på åpne tv-kanaler. Hovedkampen hver runde blir som oftest vist på TV Norge, mens flere av kampene, ofte de som spilles lørdager, blir sendt på kanaler som for eksempel MAX.

Live stream Eliteserien med dplay

Som nevnt tidligere så er det Discovery som eier rettighetene til Eliteserien i Norge, og deres fremste strømmetjeneste er dplay.

Det er gratis å ha en dplay-konto, og mye av innholdet er også gratis å streame. Men for å se Eliteserien så skal du ha en dplay + sport-konto. Den koster opprinnelig 159 i måneden, og gir deg tilgang til Eltieserien, OBOS-ligaen og Eurosport. Du kan også se mye av Discovery sitt innhold uten reklame.

Om du binder deg for et helt år behøver du bare å betale 124 kroner i måneden.

Live stream Eliteserien med Eurosport Player.

Eurosport Player er den andre strømmetjenesten til Discovery, og den er utelukkende fokusert på fotball og sport. Her får du også sett alt av Eliteserien, OBOS-ligaen og andre store internasjonale ligaer og turneringer.

Du får også tilgang til alle Discovery sine tv-kanaler, som sender andre store idrettsbegivenheter som PGA-turneringene, Grand Slams-turneringene, de største sykkelrittene og enorme mengder med vintersport.

Her kan du også se Eliteserie-kampene i opptak, høydepunkter, pauseintervjuer og egentlig alt du trenger for å følge med på Norges beste liga.

Med Eurosport Player har du også muligheten til å se Eliteserien i utlandet, og Eurosport sender også Eliteserien på sine kanaler i hele 46 land, og på 20 forskjellige språk.

Det betyr med andre ord at om du befinner deg på ferie i for eksempel Spania, England eller Italia, så kan du få sett ditt favoritt-lag når de spiller, med spanske, engelske eller italienske kommentatorer.

Les også: Se alle spillerne som har scoret over 100 mål i Eliteserien.

Kan man se Eliteserien gratis med live stream?

Det er dessverre ikke så mye som er gratis her i livet, ei heller Eliteserien i fotball.

Kun en viss andel av kampene blir sendt på åpne tv-kanaler, så du kan se flere av kampene fra hver runde uten å betale for det. Men det gjelder dessverre ikke online på nett, og du skal ha en konto hos enten dplay eller Eurosport Player for å kunne følge Eliteserie-kampene på mobil, tablet eller pc.

Men takket være tv-avtalene kan Norges fotballforbund gi store pengesummer til klubbene, så de kan være så profesjonell som overhodet mulig, og konkurrere på den europeiske scenen.

Så når du betaler for å se ditt favorittlag på din foretrukne strømmetjeneste, så sørger du også for at ditt favorittlag får sin del av kaken, alt ettersom hvor godt de gjør det i ligaen. Jo høyere de havnet på tabellen, jo mer pengepremier fra tv-avtalen får de.

Eliteserien live stream: Spørsmål og svar

Kan man live streame alle kampene fra Eliteserien?

Ja, det er mulig å live streame alle kampene fra Eliteserien online.

Kan man live streame Eliteserien på mobilen?

Ja, man kan live streame alle Eliteserie-kampene på mobil, tablet og pc.

Kan man live streame Eliteserien i utlandet?

Ja, Eurosport sender Eliteserien i hele 46 land.

Hvor kan man live streame Eliteserien?

Man kan live streame Eliteserien på dplay eller Eurosport Player.

Er det gratis å live streame Eliteserien online?

Vil du streame fotball? Gjør det hos Unibet!

Både spill på og se fotball live!

Tilgjengelig i Norge!

Nei, det er dessverre ikke gratis å live streame Eliteserien-fotball på nett.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler