Norske overganger og rykter – Vinteren 2022

Følg også med på våre Facebook og Twitter-sider, for oppdatert informasjon om det norske overgangsvinduet, og om norsk og internasjonal fotball generelt.

Det norske overgangsvinduet åpner den 15. januar, som er noen dager senere enn de fleste andre europeiske overgangsvinduene. Det er åpent i nærmere tre måneder, til 7. april.

Men klubber har kunnet signere spillere på utgående kontrakt siden sommeren 2020, selv om disse spillerne ikke blir klare før 15. januar. Klubber kan også bli enige om betingelsene for overganger før denne datoen.

Sommervinduet er åpent fra 1. til 31. august.

Rykter og overganger, live-feed:

26.02: Erlend Hustad er på vei til Sandnes Ulf på et lån ut året. Moldenseren er ikke i Brann sine planer for denne sesongen, og blir i Sandnes Ulf gjennforent med Steffen Landro, som var trener i Nest-Sotra når han var på utlån der for to sesonger siden.


23.02: Brede Sandemoen er en het man, og i følge sportssjef i VIF, Jørgen Ingebrigtsen, ønskiet av hele Østlandet i tillegg til Åsane. Midtbanespilleren var utlånt til Strømmen sist sesong, og kan være aktuell for ete nytt utlån denne sesongen, eller eventuelt et salg.


23.02: Tidligere Fram Larvik og Sarpsborg 08-spiller Anwar Elyounoussi er klar for utenlandseventyr. Den 21 år gamle angrepsspilleren har signert en kontrakt med den bulgarske klubben Botev Plovdiv, som spiller på landets øverste nivå.


23.02: I følge VG så er Kristian Fardal Opseth på vei tilbake til norsk fotball, nærmere bestemt Sarpsborg 08. Han har vært på jordomseiling siden han forlot Bodø/Glimt i 2018, og har spilt for Erzumurumspor i Tyrkia, Adelaide i Australia og Bengaluru i India. I sistnevnte har han scoret ett mål på 16 kamper.


18.02: Brann annonserer i kveld på sine hjemmesider at de har sikret seg signaturen til 20 år gamle Moonga Bamba. Svensken kommer fra VTS i Superettan, den han kun har spilt en halv sesong. Han imponerte stort på kanten i høst, og tiltrakk seg oppmerksomheten til blant annet IFK Göteborg. Men Bergen er neste destinasjon, og Brann har punket ut omtrent en og en halv million kroner for den hurtige vingen.


17.02: Sarpsborg 08 har hentet midtstopperen Ben Karamoko på en ettårskontrakt. Franskmannen var utenkontrakt etter at kontrakten med Aalesund gikk ut ved nyttår. Han var utlånt til Haugesund på høstsesongen i fjor.


15.02: Nordlys skriver at Ebiye Moses nå blir TIL-spiller, etter mye frem og tilbake mellom TIL og spilleren. 23-åringen skal være på plass i Tromsø tirsdag for å gjennomføre den medisinske testen. Tromsø og HamKam har lenge vært enige om en overgangssum for spissen, som nå endelig ser ut til å være enig om de personlige betingelsene med den nyopprykkede klubben.


15.02: Så er Emil Bohinen på vei til Moskva, det melder VG. Han er på vei for å skrive under for den russiske toppklubben CSKA Moskva, i det som er en avtale verdt over 15 millioner kroner for Stabæk. 21-åringen er dermed Bærumsklubbens nyeste utenlandseksport.


14.02: Åsane har godtatt et bud på 800.000 kroner på toppscorer Henrik Udahl. Det er Udahls tidligere klubb Vålerenga som har trukket det lengste strået i kampen om 24-åringen. Start, HamKam og Mjøndalen var også interessert.


10.02: Sogndal har hentet Jørgen Johnsen, som var på lån hos saftkokerne fra Vålerenga i fjor, på en permanent avtale de to neste sesongene. Den 19 år gamle keeperen var reserve, og fikk ingen kamper i OBOS-ligaen sist sesong.


10.02: Start skal være interessert i å hente Åsanes toppscorer forrige sesong, Henrik Udahl. 24-åringen scoret hele 19 mål på 29 kamper for overraskelseslaget i OBOS-ligaen i fjor, i det som var hans første sesong på nivå to i Norge. Tidligere har han scoret totalt ni mål på 39 kamper i PostNord-ligaen for Åsane, Fana og Follo. Spilleren bekrefter ovenfor Fedrelandsvennen at det er dialog mellom klubbene.

BA.no melder at også HamKam og Mjøndalen skal være interessert i 24-åringen, samtidig som Åsane ønsker å forlenge kontrakten med mannen fra Oslo.


10.02: Odd har sikret seg signaturen til tidligere Brann-spiller Gilli Rólantsson. 28-åringen, med 42 landskamper for Færøyene, scoret åtte mål og la opp til 10 på sine totalt 111 kamper for Brann fra han kom sommeren 2016 til kontrakten gikk ut ved nyttår. Han kan spille på begge kantene offensivt, men foretrekker personlig høyrebackplassen.


09.02: Nyopprykkede LSK har hentet spissen Kent Håvard Eriksen fra OBOS-ligaklubben Sandnes Ulf, det melder Stavnager Aftenblad. Eriksen, som har spilt i Sandnes Ulf i hele syv sesonger, scoret 14 mål på 30 OBOS-ligakamper i fjor, og har totalt 77 mål på 177 kamper for Rogaland-klubben.


08.02: Etter å ha vært på utlån hos Fløy fra Start i fjorårssesongen er Kristian Strømland Lien nå klar for to nye år i klubben, etter at han i dag skrev under en toårsavtale med PostNord-klubben. Angrepsspilleren, med en fortid i Flekkefjord, fikk ti kamper i PostNord-ligaen for Fløy i fjor.


08.02: Alioune «Badou» Ndour er klar for Haugesund. 23-åringen kommer fra to sesongers spill for OBOS-ligaklubben Sogndal.

– Vi er veldig fornøyde med å ha blitt enige med Sogndal om en overgang. Vi ser stort potensiale i ‘Badou’ som kommer med en rekke spennende ferdigheter og kvaliteter – ikke minst fart, luftstyrke og nese for mål. Han er også en allsidig spiller som kan bekle både rollen som kant og som spiss. Selv om han nå skal opp et nivå er vi trygge på at han vil komme til sin rett også i Eliteserien og vi ser frem til å bidra til hans videre utvikling som spiller, sier sportslig leder Eirik Opedal til klubbens hjemmesider.


08.02: KIL har hentet 21 år gamle Brage Berg Pedersen på en treårskontrakt. Han kommer fra spill i OBOS-ligaen for Øygarden på lån fra TIL.


08.02: BA.no melder at overgangssagaen rundt midtstopper Jesper Löfgren er over. 23-åringen, som har vært utlånt til gamleklubben Mjöllby i Sverige de to siste sesongene, var i utgangspunktet uønsket av Kåre Ingebrigtsen, og aktuell for en permanent overgang tilbake til Allsvenskan-klubben.

– Vi har hele tiden visst at dette kunne bli utfallet, og nå får vi sette oss ned å ta en god prat med ham. Nå er Jesper en del av Brann, og konkurrerer om en plass på laget i likhet med alle andre. Han er hjertelig velkommen tilbake i hvert fall, sier Rune Soltvedt til Bergensavisen.


08.02: Rosenborg-spiller Mikkel Ceide skal trene med Aalesund den kommende tiden, det melder smp.no. Lillebroren til Emil Ceide er midtstopper, noe Aalesund er på desperat jakt etter. Per dags dato har Lars Arne Nilsen bare Jonas Grønner og Håvard Breivik å velge mellom på midtstopperplass.


05.02: Åsane har solgt midtbaneprofilen Kristoffer Valsvik til OBOS liga-konkurrent Sogndal. 25-åringen var sentral i Bergenslaget sin gode sesong i fjor, og er tiltenkt en nøkkelrolle i Sogndals klare målsetning i å rykke opp til Eliteserien denne sesongen.


05.02: AaFK har, ikke overraskende, kapret signaturen til Torbjørn Kallevåg. 28-åringen kommer fra spill i Lillestrøm, der han var med på opprykket til Eliteserien sist sesong. Midtbanespilleren har skrevet under en kontrakt ut neste sesong.


04.02: Ifølge VG har den russiske storklubben CSKA Moskva lagt inn et tosifret millionbud for Stabæks Emil Bohinen. Budet skal være såpass interessant at klubben har startet forhandlinger med russerne.


01.02: Raufoss har hentet den 20 år gamle angrepsspilleren Sander Werni fra Vålerenga. Han var på lån i Ull/Kisa sist sesong ,og har signet en treårsavtale med OBOS-ligaklubben.


01.02: Som meldt tidligere er svenske Axel Lindahl nå klar for Bodø/Glimt. Den 25 år gamle kantspilleren spilte alle 30 kamper for Degerfors i Superettan i fjorårssesongen, og produserte 11 målgivende i tillegg til én scoring. Han har signert en kontrakt som strekker seg over de tre neste sesongene med de regjerende Eliteserie-mesterne.


01.02: Etter å ha vært uten klubb siden kontrakten med Aston Villa ble terminert i starten av oktoberi fjor har Ørjan Håskjold Nyland endelig funnet seg en ny klubb. Han har signert for Norwich, som spiller i Championship, nest øverste nivå i England.


01.02: Martin Samuelsen lånes ut fra Hull til Superliga-klubben AaB, hvor Inge André Olsen er sportssjef. Det melder begge klubber på Twitter i formiddag. AaB har en opsjon på kjøp i sommer om det skulle være ønskelig for klubb og spiller.


01.02: Lasse Berg Johnsen er solgt fra Raufoss Fotball til den danske Superligaen-klubben Randers. Midtbanespilleren med en fortid i Viking og Tromsdalen, hadde ett år igjen av kontrakten med OBOS-ligaklubben.


31.01: Bodø/Glimt har altså avslått et bud med en totalramme på omtrent 25 millioner kroner for Kasper Junker. Budet var fra den tyrkiske SüperLig-klubben Kayserispor, og grunnen er at Glimt ikke føler det er en dårlig struktur på budet, og ikke nok sikkerhet for at overgangssummen blir betalt. Dette er et massivt slag for Junker, som allerede var på vei til Tyrkia for å bli enig med klubben. Det internasjonale overgangsvinduet stenger i kveld.


29.01: Lillestrøm er i ferd med å sikre seg en ny midtstopper, det melder rb.no. Spilleren det er snakk om er 20 år gamle Igoh Ogbu, som har spilt for Sogndal siden 2019. De to klubbene er enige om en overgangssum, og spilleren skal gjennom medisinsk test i dag. Går den i orden blir han trolig presentert i løpet av dagen. Ogbu kom til Rosenborg i 2018, og spilte to kamper for Nigerias U20-lag i U20 VM for to år siden.


28.01: Bodø/Glimt skal ha funnet sin Zinckernagel-erstatter i svenske Superettan. Axel Lindahl spiller for Degerfors, der han spilte alle 30 kamper for klubben i fjorårssesongen, og produserte 11 målgivende i tillegg til én scoring. 25-åringen har én sesong igjen av kontrakten, og blir dermed trolig ikke en veldig dyr mann for de regjerende Eliteserie-mesterne.


28.01: Molde er i ferd med å sikre seg det 18 år gamle stortalentet David Datro Fofana. Fofana skal være på vei til Molde fra den elfenbenske klubben Abidjan City. Han er en høyrefotet spiss, og var så sent som i november med i A-landslagstroppen til Elfenbenskysten.


28.01: Alexander Søderlund er ferdig i svenske Häcken. 33-åringen er ifølge Haugesund Avis på vei til den tyrkiske Süperlig-klubben Rizespor, der han blant annet får den franske stjernen Loic Rémy som spisskonkurrent.


27.01: Enda mer Bran-nytt: Mjällby, klubben som har lånt Jesper Löfgren fra bergenserne de siste to sesongene, har lagt inn et bud på midtstopperen. 23-åringen ble hentet som et stort talent til Brann, men har aldri fått sjansen til å vise seg frem i Bergen. Mjällby er en liten klubb med lite midler, så det er usikkert hvor mye penger Brann får for en av sine bedre spillere om de velger å takke ja.


27.01: Brann skal lede kampen om signaturen til Filip Delaveris. 20-åringen har fått beskjed om at han ikke har en fremtid i nederlandske Vitesse, og flere norske klubber skal ha vist sin interesse. Men nå melder Bergensavisen av Brann er i forhandlinger med både klubb og spiller, men det vites ikke om det er snakk om et lån eller en permanent overgang for kantspilleren. Delaveris scoret seks mål på 22 kamper for Odd i 2019-sesongen, mens fjoråret ble ødelagt av corona og en ryggskade.


27.01: Som RB meldte i går er Björn Bergmann Sigurdarson på vei fra Lillestrøm til Molde. Nå forklarer 29-åringen grunnen til at han ønsker å dra til rosenes by til avisen:

– Jeg har hatt lyst til å være i LSK, men jeg har maks to-tre år igjen av min fotballkarriere og må også tenke på meg selv. Når jeg får et tilbud som gir meg mye mer penger, så er det noe jeg må vurdere uansett hvor godt jeg liker meg i klubben her, sier Sigurdarson til RB.no.

I tillegg sier han at han signerte ny kontrakt med klubben fordi han ønsket at klubben skulle få penger for han om han fant en ny klubb for den kommende sesongen.

Sigurdarson har scoret 25 mål på totalt 82 kamper over to perioder i LSK. I Molde scoret han 24 mål på 58 kamper fordelt på et lån fra Wolves i 2014 og én og en halv sesong etter overgangen fra Wolves i 2016 og til han ble solgt til Rostov i 2018.


27.01: Så er altså Elfsborg og Waasland-Beveren enige om en overgangssum på 4,5 millioner SEK for Sivert Heltne Nilsen. Dermed blir 29-åringen ikke Brann-spiller igjen, da Brann ikke ville strekke seg lenger enn omtrent 3 millioner kroner. VG melder at belgierne og midtbanespilleren bare er detaljer unna å være enige om de personlige betingelsene.


27.01: Vålerenga leier ut den 22 år gamle angrepsspilleren Ousmane Camara til Georgiske Umaglesi Liga-klubben FC Dila Gori ut 2021-seosngen, det melder klubben på sine egne nettsider. – Vi har hatt god dialog med både Camara og agenten og tror dette er en fin løsning for ham. Det viktigste nå er at han får mest mulig kamptrening på et høyt nivå, og det er det gode muligheter for i Georgia, sier sportssjef Jørgen Ingebrigtsen.


26.01: Sandnes Ulf har sikret seg to solide forsterkninger i dag. De har sikret seg både Torbjørn Lysaker Heggem og Mathias Bringaker. Midtstopper Heggen kommer fra Rosenborg, der han var utlånt til og spilte alle kampene for Ranheim i OBOS-ligaen i fjor, i tillegg til å stort sett være fast i Eliteserien i 2019. Bringaker kommer fra Start, der han spilte mye på spissplass i Eliteserien i forrige sesong.


26.01: Det ble til slutt Lillestrøm som trakk det lengste strået i kampen om Gjermund Åsen. Også Brann og TIL ønsket 29-åringen, men nå er altså den kreative midtbanespilleren klar for utlån til nyopprykkede Lillestrøm. De betaler hele lønnen, og har sikret seg en opsjon på kjøp når sesongen er over.


26.01: Den dansk-albanske angrepsspilleren Agon Mucolli er klar for Kristiansund BK. 22-åringen har assistert to og scoret fem mål på 12 kamper for FC Fredericia, på nivå 2 i Danmark denne sesongen. Han ankommer Kristiansund i kveld eller i morgen.


22.01: Kevin Kabran er klar for Viking. Den tidligere Start-spilleren har skrevet under en kontrakt som strekker seg ut 2023-sesongen. Svensken endte på 14 målgivende og 11 mål på totalt 71 kamper for Kristiansand-klubben.


22.01: Geir Andre Herrem er aktuell for en retur til gamleklubben Åsane. Han har det siste ett og et halve året spilt for den svenske klubben Kalmar, etter overgangen fra Bodø/Glimt sommeren 2019. 32-åringen scoret hele 36 mål på 68 kamper i sin siste periode i Bergensklubben.


21.01: Sterk signering av Ull/Kisa i dag:


21.01: Jerv har hentet den 23 år gamle vingen Luis Willis Alvés Furtado. Franskfødte Furtado har fire landskamper for Cape Verde, og kommer gratis fra den egyptiske klubben FC Masr.


21.01: Mix Diskerud er klar for den tyrkiske klubben Denizlispor Kulübümüz. Han har skrevet under en kontrakt på ett og et halvt år, med opsjon på ett år til. Norsk-amerikaneren kommer fra Helsingborg i Sverige.


21.01: følge TV 2 er Tore Reginiussen på vei til tysk fotball. Kanalen melder ikke hvilken klubb det er, men at det er en klubb som spiller i 2. Bundesliga. 34 år gamle Reginiussen fikk ikke fornyet kontrakten hos Rosenborg etter sist sesong. Tidligere har midtstopperen spilt for danske OB, italienske Lecce og tyske Schalke 04 i utlandet.


21.01: Brann har fått sitt siste bud på Sivert Heltne Nilsen avslått av svenske Elfsborg. Det siste budet skal ha vært på omtrent 3 millioner kroner, men Allsvenskan-klubben krever mer for å la 29-åringen gå tilbake til gamleklubben i Norge.


20.01: Tidligere Brann, Godset og Vålerenga-spiss Marcus Pedersen forlater HamKam. Han er klar for den tyrkiske klubben Ankaraspor, som spiller på andre nivå i Tyrkia. Dette er Pedersens andre utenlandsopphold, etter Vitesse-oppholdet, der han også var på lån hos OB og Barnsley.


20.01: Det er ingen stor overraskelse, men nå er endelig Aleksander Melgalvis klar for HamKam. 31-åringen, som bor på Hamar, fikk ikke fornyet kontrakten med LSK etter opprykket like før jul.


19.01: Nyopprykkede Bryne har hentet Haugesunderen Sixten Dalen Jensen fra Sogndal. Midtbanespilleren har signert en to-årskontrakt med OBOS-ligaklubben.


18.01: Vi erfarer at Marcus Mehnert skriver under på en treårskontrakt med Ranheim i løpet av dagen. Dermed endte 23-åringen på 24 fattige Eliteserie-minutter på to sesonger i Brann for den tidligere Asker-spilleren.


15.01: Etter hele åtte år borte fra klubben er Magnus Lekven klar for det forventede comebacken i Odd. den 33 år gamle midtbanespilleren, som har tilbrakt de seneste årene i danske Esbjerg og Vålerenga, har signert en kontrakt som strekker seg over tre sesonger.


15.01: Etter en meget god sesong på venstrebacken for Eliteserie-mester Bodø/Glimt er Fredrik Bjørkan en av de heteste spillerne her hjemme i Norge om dagen:


15.01: VG melder at Vålerenga er enige med den egyptiske klubben Pyramids om en overgangssum for tidligere Bodø/Glimt-spiller Amor Layouni. Svensk-Tuniseren skal også være enige om de personlige betingelsene med Oslo-klubben. Layouni spilte for Glimt fra 2017 til sommeren 2019, da han ble solgt til Egypt etter 10 scoringer på de første 21 Eliteserie-kampene i 2019-sesongen. 28-åringen kan spille på begge kantene, men er først og fremst venstrekant.


15.01: Det er kamp om Gjermund Åsen. Også Brann skal ha vist interesse for den offensive midtbanespilleren:


15.01: Så er det klart at Ståle Stålinho Sæthre er klar for Sandnes Ulf. Den tidligere Aalesund og Nest-Sotra-midtstopperen skal spille hunder tidligere trener Steffen Landro i Ulf frem til desember 2022.


14.01: Stoppertalentet Helmer Rusten har gått fra Stabæk til Kjelsås. 19-åringen har kamper for både Norge U15, U16 og U17, og er en solid signering for 2. divisjonsklubben.


14.01: Hønefoss har hentet den 29 år gamle midtbanespilleren Daniel Berg fra Bærum på en ettårskontrakt. – Daniel er en spiller med mye erfaring og har spilt på toppnivå. Veldig god teknisk spiller som kan skape mye og være farlig foran mål. Utmerket på dødballer og en spiller som vil utfordre motstanderne med sin kvalitet. Vi er glade for å ønske ham velkommen til HBK, sier Luke Torjussen til honefossbk.no.


14.01: Mer Ranheim-nytt: Trondheims-klubben har hentet høyrebacken Warren Kamanzi på lån fra Rosenborg. – Han er en offensiv sideback, høyreback primært. 20-åringen er godt skolert igjennom Salmarakademiet, og har med seg bra med erfaring fra PostNord-ligaen. Nå er han klar for å kom på Ranheim med toppfotballhverdag og nye steg som fotballspiller, kommenterer analyse- og scoutingansvarlig Tarjei Smågesjø om låneavtalen med Kamanzi på Ranheim sine hjemmesider.


14.01: Etter å ha solgt Ole Sæter til byrival Rosenborg er Ranheim nå på jakt etter ny spiss. BT melder nå at trønderklubben har meldt sin interesse for Marcus Mehnert, som er ute i kulden i Brann. 23-åringen ble hentet fra Asker som en meget lovende spiller, men har aldri virkelig fått sjansen hos bergenserne. Nå kan det bli restart av karrieren i OBOS-ligaen, men det er ikke kjent om det er snakk om et utlån eller en permanent overgang.


14.01: Chuma Anene har fått tillatelse av FC Midtjylland til å forlate klubben i dette overgangsvinduet, og åpner for en retur til Norge. Sist han var hjemme var på lån hos Jerv i OBOS-ligaen i 2019, den gang ble det fem mål på 15 kamper for den 27 år gamle angrepsspilleren. Har nettopp kommet tilbake fra en kneskade han pådro seg for Crewe Alexandra i League Two i England. Har tidligere spilt for VIF, Ull/Kisa og Stabæk i Norge.


14.01: Ståle Stålinho Sæthre ser ut til å bli gjenforent med gamletrener Steffen Landro. Den 27 år gamle midtstopperen spilte 18 Eliteserie-kamper for AaFK forrige sesong, men ble ikke med klubben ned igjen i OBOS-ligaen, der han fikk totalt 30 kamper for tangotrøyene i 2018 og 2019.

Nå ser det ut til at han fortsetter karrieren i nettopp OBOS-ligaen. For Steffen Landros Sandnes Ulf, mannen som trente han i Nest-Sotra, klubben han var i før han gikk til AaFK sommeren 2018.


13.01: Molde bekrefter at de har godtatt et bud på den 25 år gamle bavken Henry Wingo. Budet er fra ungarske Ferencvaros, som er klubben til Tokmac Nguen. Klubben spilte også Champions League-gruppespill i høst, etter å ha slått ut nettopp Molde i playoffen. Ungarerne og amerikaneren har enda til gode å bli enige om de personlige betingelsene.


13.01: – Jeg skal nok forlate Wolverhampton.

Det sier John Kitolano til Telemarksavisa. Den 21 år gamle backen har kun fem måneder igjen av kontrakten med Premier League-klubben, så han blir nok ikke en veldig dyr mann for Odd. – Jeg hadde et fint låneopphold der nå og du skal ikke se bort fra at jeg blir værende i Odd. Det viktigste nå er ikke å stresse og ta et godt valg. Jeg trenger spilletid for å utvikle meg videre. Og da står Odd veldig høyt oppe på lista, sier Kitolano til TA.


13.01: Martin Samuelsen på vei tilbake til FK Haugesund? Det melder hvertfall Haugesund Avis. Avisen melder at det er dialog mellom Eliteserie-klubben og Hull, om en permanent overgang for spilleren, som var på lån hos FKH fra West Ham i 2019-sesongen. Det meldes også at Vålerenga er interessert i 23-åringen, som kun har fått sporadisk med spilletid i League One, FA-Cupen, Ligacupen og EFL-Cup for Hull denne sesongen.

Hull Daily Mail melder også at det har kommet et bud på den offensive midtbanespilleren. Det vites ikke om dette budet kommer fra Haugesund eller VIF.


13.01: Så er Ole Sæter offisielt klar for RBK:


13.01: Etter noen gode sesonger i Allsvenskan for Djurgården, er Fredrik Ulvestad nå klart for nye eventyr, nærmere bestemt i Kina. Det melder Nettavisen. Ulvestad, som spilte for nødlandslaget mot Østerrike i høst, skal være nær en 2årskontrakt verdt 15 millioner kroner med den kinesiske klubben Qingdao Huanghai.


13.01: Bergensavisen melder at Jesper Löfgren, som ventet, ikke møter på årets første Brann-trening. Svensken som har vært utlånt Mjällby i to sesonger på rad skal ikke være ønsket med videre av Brann-trener Kåre Ingebrigtsen. 23-åringen ble sett på som et av Sveriges største midtstoppertalenter når Brann hentet han for to år siden, men han har aldri fått vist seg frem i Bergensklubben. Nå arbeider Brann og spillerens agent med å finne en ny klubb til han, trolig i Sverige. Han har kontrakt med Brann ut neste sesong.


13.01: Samuel Adegbenro har i en stund nå vært på vei ut dørene på Lerkendal, og har vært linket tilbake til gamleklubben Viking, i tillegg til en overgang til tyrkisk fotball som gikk i vansken sist sommer. Men nå melder Rosenborg at nigerianeren er klar for svensk fotball, nærmere bestemt Norrköping, som havnet på sjetteplass i Allsvenskan sist sesong. Adegbenro har scoret totalt 16 mål på 86 kamper for Rosenborg siden overgangen fra Viking i 2017.


Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler