Overgangsvindu Norge sommeren 2019

Vi i fotballkanalen skal som vanlig følge alt av rykter og bekreftede overganger i overgangsvinduet i norsk fotball. Følg med her på vår oppdaterte live-feed.

Denne sesongen har Norges Fotballforbund forandret på datoene for det norske overgangsvinduet for profesjonelle. Før var det åpent fra midten av juli til midten av august.

Det har blitt endret til fra 1. august til 31. august. Grunnen til dette er at norske klubber skal ha muligheter til å hente erstatninger om utenlandske klubber henter spillere i slutten av august.

De aller fleste europeiske overgangsvinduene stenger nemlig 31. august.

Rykter og overganger, live-feed:

17.06: Rosenborg prøver å stjele enda et angrepsvåpen fra Haugesund: Haugesund kjøpte Ibrahima Wadji for omtrent 1 million kroner fra Molde i vinter etter et godt låneopphold forrige høst. Men nå har Rosenborg, i følge VG, fått øynene opp for den 24 år gamle angriperen. Han kommer da trolig til å koste trønderne betydelig mer enn den millionen rogalendingene kostet dem for noen måneder siden.

---

14.06: Etter et år preget med langtidsskader og lite spilletid er det nå klart at Ludcinio Marengo ikke får fornyet kontrakten med Brann. Den 27 år gamle nederlenderen forlater dermed Bergensklubben ved månedsskiftet.

---

12.06: Arendal har hentet soppscoreren i 4. divisjon Agder på prøvespill. Kristian Eriksen har 16 mål på ni kamper for Express så langt denne sesongen, noe som har gitt han muligheten til å trene med hardtsatsende Arendal et par ganger i uken fremover.

---

12.06: Bodø/Glimt henter midtbanespiller fra Sogndal: Ole Amund Sveen forlater Sogndal til fordel for laget fra Nordland når overgnagsvinduet i Norge åner 1. august. 29-åringen har spilt seks OBOS-ligakamper denne sesongen, og har spilt for Hødd, Strømsgodset og HamKam før han kom til sogndal før 2016-sesongen.

---

11.06: Haugesund-stopper Fredrik Pallesen Knudsen er ønsket av polsk klubb. Den polske toppserieklubben Pogon Szczecin har lagt inn et bud på Fredrik Pallesen Knutsen (22). Det var VG som først omtalte interessen.

---

11.06: Stabæk har hentet gulltreneren fra 2008, Jan Jönsson tilbake som hovedtrener. Svensken tar over tabelljumboene bare få dager etter at Henning Berg forlot skuten.

---

06.06: Hønefoss henter spiller fra Frøbak-Frogn:

---

05.06: Ifølge våre kilder er Sarpsborg 08 i samtaler med Yaw Amankwah om en mulig avtale. Midtstopperen flytter hjem til Norge og har allerede tatt farvel med Hobro hvor han har spilt de siste sesongene.

---

* 04.06: Haugesund har hentet bosnier på prøvespill. 20 år gamle Benjamin Šehić spiller til vanlig venstreving for FK Goražde på nivå to i Bosnia-Hercegovina. 

- Benjamin er en spiller vi ble oppmerksomme på en av våre tidligere rekogniseringsturer til Bosnia og som vi har ønsket å kikke nærmere på. Han har flere av de kvalitetene vi ser etter i hos offensive spillere er foruten å være rask en veldig ballsikker spiller med stor gjennombruddskraft og overblikk. Nå passet det å komme til Haugesund slik at vi får sett nærmere på han og se om kvalitetene hans også er overførbare til norsk toppfotball, sier sportslig leder Eirik Opedal til klubbens egne hjemmesider.

---

03.06: Kamer Qaka er klar for ny klubb. Unggutten med en fortid i blant annet VIF, KBK og Hønefoss har signert en fireårsavtale frem til 2023 med den rumenske klubben Universitas Craiova.

Oddsbonus på opptil 2000 KR

1. Betsson

Opptil 1000 kr risikofrit spill

2. Betsafe

Opptil 1000 KR i gratisspill

3. Nordicbet

200% bonus opp til 1000 KR

4. Unibet

100% bonus opp til 1000 KR

5. MrGreen

Kontantbonus opp til 1000 KR

6. Fansbet

Sponset innhold | Regler og vilkår gjelder | 18+ | Bonus kun for nye kunder