Latvia – Norge: Live stream, Odds og Tips

Latvia – Norge: Live stream, Odds og Tips

Syv poeng er status for Norge etter fire kamper, det samme som både Montenegro og Nederland over oss på tabellen. Med ett poeng mer er det Tyrkia som leder gruppen, men siden seier mot både Norge og Nederland i mars har Tyrkia nå kun uavgjort mot både Latvia og Montenegro, i tillegg til et forferdelig Europamesterskap.

Vil du streame Fotball? Gjør det hos Unibet!

Stream bl.a. Bundesliga og La Liga

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Det er med andre ord fortsatt gode muligheter for å ta førsteplassen i gruppen, for ikke å snakke om andreplassen, for Norge. Men da skal det selvfølgelig sikres tre poeng mot Latvia i denne kampen.

Latvia er plassert på plassen bak Norge, tre poeng mot Gibraltar og ett mot Tyrkia gir dem fire poeng, og en seier til hjemmelaget vil sende dem forbi oss på tabellen.

Norge spilte sin beste kamp under Ståle mot Nederland, og sjansene for tap i dette oppgjøret ser jeg på som minimale. Nå har Solbakken i tillgg fått to dager til med troppen, og jeg forventer dermed enda mer progresjon siden onsdag, og det mot en betydelig svakere motstander.

Senere i kveld skal Tyrkia i aksjon borte mot Gibraltar, mens Nederland tar imot Montenegro på hjemmebane. Vi kan derfor regne med at begge de to landene tar tre poeng i kveld. Norge tar imot Gibraltar på hjemmebane tirsdag. Da møtes Nederland og Tyrkia til innbyrdes i Amsterdam.

Forventede lagoppstillinger:

Latvia: Steonbors; Savalnieks, Cernomordijs, Dubra, Jurkovskis; Zjuzins, Ernsis; Ikaunieks, Uldrikis, Ciganiks; Gutkovskis

Norge: Hansen; Pedersen, Ajer, Strandberg, Meling; Thorsby, Normann; Ødegaard, Elyounoussi, Hauge; Haaland

Spilltips: Norge vinner med (-1) handikap

Etter den dårlige landslagspausen i juni er humøret og selvtilliten nå tilbake i Norge-troppen etter poenget de sikret hjemme mot Nederland. Vet at kun tre poeng er godt nok her, og kommer til å ta kampen på alvor.

Latvia skal ikke være noe match, og spiller Norge sitt eget spill, og får satt Haaland opp i nok målfarlige situasjoner, så ender dette med tre poeng. Og jeg tror Norge scorer minst to flere mål enn vertene.

Norge-seier med (-1) i handicap gir oddsen 1.79 hos Unibet.

Live stream kampen mellom Latvia og Norge

Alle Norges kvalifiseringskamper til VM blir sendt direkte på TV2 sin hovedkanal, inkludert denne.

Har du ikke tilgang til TV blir kampen også sendt på TV2 sin streamingstjeneste, TV2 Play.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler