Norge – Nederland: Stream, spilltips og odds

Haaland Norge Nederland stream spilltips

Kun 7000 mennesker får lov til å slippe inn på nasjonalarenaen onsdag kveld, av en kapasitet på rundt 28 000. Dermed er Norge et av få landslag som ikke får den drahjelpen de trenger fra myndighetene. Man skal ikke lenger enn til Danmark samme kveld, der de røde og hvide får støtte fra et stappet Parken stadion.

Vil du streame Fotball? Gjør det hos Unibet!

Stream bl.a. Bundesliga og La Liga

?? Tilgjengelig i Norge! ??

Men 7000 er bedre enn ingenting, og vi får håpe at de gir god lyd fra seg, og gir Norge den hjelpen de trenger i denne ekstremt viktige kampen. Begge landene står med seks poeng og tao fir Tyrkia på de første tre kampene, og en eventuell taper i dette oppgjøret vil da med andre ord falle langt bak i kampen om førsteplassen i gruppen, som gir direkte tilgang til neste års VM.

Andreplassen gir playoff, og en seier eller poeng i dette oppgjøret vil altså sørge for at Norge for alvor er med i kampen om en VM-billett utover høsten.

Kjent ansikt tilbake på trenerbenken

Nederland stiller med ny hovedtrener siden forrige landslagspause, og det er ringreven Louis van Gaal som har tatt over spakene igjen. van Gaal har ikke hatt en trenerjobb siden han fikk sparken i Manchester United for snart fem år siden.

Dette blir hans tredje periode som trener for det nederlandske landslaget, da han var hovedtrener for «de oranje» både fra 2000 til 2002, og fra 2012 til 2014. I den siste perioden ledet han Nederland til bronse i VM i Brasil, med seier mot nettopp Brasil i bronsefinalen.

Forventede lagoppstillinger:

Norge: Hansen, Holmgren Pedersen, Ajer, Standberg, Meling; Elyounoussi, Ødegaard, Thorsby, Normann, Hauge; Haaland

Nederland: Krul; Dumfries, de Vrij, de Ligt, van Dijk, Blind; Wijnaldum, de Jong; de Roon; Depay, Weghorst

Spilltips: Over 2.5 mål

Nederland kommer med et angrep bestående av flere spillere i god form, som Memphis Depay og Donyell Malen, det er vanskelig å se for seg at ikke minst en av dem skal klare å score på Norge.

For Norge sin del er dessverre alle de tre stjernene på midtstopperplass friske og i god form, så det blir vanskelige arbeidsforhold for Norges offensive spillere.

Men både Hauge, Haaland og Elyounoussi har vist at de kan score på aller øverste europeiske nivå den siste uken, så ikke avskriv Norge helt.

Jeg tror vi hvertfall får tre mål i dette oppgøret.

Over 2.5 mål gir 1.81 i odds hos Unibet.

Live stream: Norge – Nederland.

Alle Norges kvalifiseringskamper til VM blir sendt direkte på TV2 sin hovedkanal, inkludert denne.

Har du ikke tilgang til TV blir kampen også sendt på TV2 sin streamingstjeneste, TV2 Play.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler