Logo
search

Nyheter

Viktig koeffisientpoeng på spill for Glimt og norsk fotball i kveld
europa-league
Glimt har sikret seg avansement fra gruppespillet i Conference League, men det har stadig betydning både for Glimt og norsk fotball om de blir nr én eller to.
09 desember, 2021
Tøff oppgave for Carricks Man Utd mens de venter på sin tyske frelser
premier-league
Ralf Ragnick er klar som midlertidig trener for Manchester United, men jobbvisumet er ikke klart til kveldens oppgjør mot Arsenal hjemme på Old Trafford.
02 desember, 2021
Klart for nervepirrende avslutning på VM-kvalifiseringen
landslaget
Det blir en utrolig spennende avslutning på VM-kvaliken, på et tomt De Kuip i Rotterdam. Norge har en oppgave, å vinne kampen mot Nederland.
15 november, 2021
Norge holder VM-drømmen i live med komfortabel seier mot Latvia
landslaget
Nei, vi har ingen Haaland med, men med flere andre offensive spillere i god form bør vi fortsatt forvente mål på Ullevaal lørdag kveld.
12 november, 2021
Troppen til landskampene mot Latvia og Nederland
landslaget
Se troppen landslgassjef Ståle Solbakken tok ut til kampene mot Latvia og Nederland.
02 november, 2021
Roma-fansen rasende etter ydmykelsen i Bodø
europa-league
Roma-fansen er ikke fornøyd etter kampen i Bodø, som var det største tapet Jose Mourinho har opplevd som trener. Les reaksjonene her.
22 oktober, 2021
Glimt med storfint besøk på Aspmyra
europa-league
Bodø/Glimt tar imot Roma til dyst i Conference League i kveld. Vi gir deg odds, spilltips og live stream om kampen. Les mer her.
21 oktober, 2021
Tyrkia - Norge: Odds, Tips og Live Streaming
landslaget
Klarer et skadeskutt Norge å ta med seg noe hjem fra heksegryten i Istanbul? Ståle Solbakken må klare seg uten flere av sine største stjerner.
07 oktober, 2021
Norge - Gibraltar: Live stream, Odds og Spilltips
landslaget
Det er klart for den tredje og siste VM-kvalifiseringskampen i denne omgang for Norge, og med fire poeng på de to førsteligger alt til rette for å avslutte
06 september, 2021
Latvia - Norge: Live stream, Odds og Tips
landslaget
Syv poeng er status for Norge etter fire kamper, det samme som både Montenegro og Nederland over oss på tabellen. Med ett poeng mer er det Tyrkia som leder gr
03 september, 2021
Norge - Nederland: Stream, spilltips og odds
landslaget
Norge tar imot Nederland onsdag kveld, foran det som blir et skuffende lavt antall hjemmefans. Det blir med andre ord ikke den rammen man kunne ha håpet på i dette viktig
30 august, 2021
Kampprogram og sendeskjema for EM 2021
em
Det er fortsatt knyttet en del usikkerheter til sommerens mesterskap, og UEFA har enda ikke fått bekreftelse på hvor mange tilskuere som kan komme inn på all
08 juni, 2021
1 2 3 4 132

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter