Nyheter

vm
Etter to dager uten VM er det endelig klart for kvartfinalene, og først ut av de fire kampene er oppgjøret mellom Kroatia og Brasil. Her får du odds og spilltips til det spennende oppgjøret.
08 desember, 2022
vm
Vi er på siste dag med 1/8-delsfinaler i Verdensmesterskapet, og de to siste landene som skal ut i aksjon er Portugal og Sveits, til et hel-europeisk oppgjør. Her får du vårt spilltips til kampen.
06 desember, 2022
vm
Spania møter naboene fra sør for Gibraltarstredet, Marokko, til dyst i 1/8-delsfinalene i VM tirsdag. Her er lagnyheter, forventede lagoppstillinger, odds og spilltips til kampen.
05 desember, 2022
vm
Det store spørsmålet før denne 1/8-delsfinalen er om Neymar blir frisk i tide. Tite har også andre skadeproblemer å ta hensyn til, så dette kan nok bli mer spennende enn mange tror. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
05 desember, 2022
vm
Det er duket for nok en dag med 1/8-delsfinaler i VM, og i dag skal Japan nok en gang opp mot topp europeisk motstand. Denne gangen er det Kroatia som venter, kan japanerne stå for nok en VM-bombe?
05 desember, 2022
vm
Vi er i gang med utslagsrundene i VM, og lørdag kveld skal Argentina og Australia kjempe om hvem som for møte vinneren av Nederland - USA i kvartfinalene. Les vårt spilltips til oppgjøret her.
02 desember, 2022
vm
Vi er ferdig med gruppespillskampene i VM, og lørdag starter utslagsrundene. Først ut er Nederland og USA som skal kjempe om en plass i VMs kvartfinaler. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
02 desember, 2022
vm
Ghana og Uruguay møtes fredag ettermiddag til et meget spennende oppgjør i VMs gruppe H. Begge lagene har mulighet til å gå videre, men skal begge vinne for å være sikker på å være klar for utslagsrundene.
01 desember, 2022
vm
Serbia har enda muligheten til å avansere til sluttrundene i VM. Men da skal de vinne mot Sveits, samtidig som de får hjelp fra Brasil i deres kamp mot Kamerun. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
01 desember, 2022
vm
Kroatia og Belgia møtes til europeisk toppkamp i VM torsdag. Belgia skal vinne for å gå videre, men heller ikke Kroatia er sikker på avansement om de ikke tar alle tre poengene. Her er vårt spilltips.
30 november, 2022
vm
Til tross for at de bare har ett poeng har Tyskland spilt god fotball så langt i mesterskapet, og med seier mot Costa Rica er sannsynligheten stor for avansement for verdensmesterne fra 2014.
30 november, 2022
vm
Polen og Argentina møtes onsdag til kamp om førsteplassen i gruppe C. Men, ender det uavgjort kan vi få en gedigen VM-overraskelse, om Saudi Arabia vinner sin kamp mot Mexico.
29 november, 2022
1 2 3 136