Portugal – Sveits: Odds & Spilltips til det europeiske VM-oppgjøret

Vi er på siste dag med 1/8-delsfinaler i Verdensmesterskapet, og de to siste landene som skal ut i aksjon er Portugal og Sveits, til et hel-europeisk oppgjør. Her får du vårt spilltips til kampen.

Etter i dag venter det to lange dager med pause før vi er i gang med kvartfinalene på fredag. Vinneren av dette oppgjøret skal først i aksjon på lørdag, der de møter vinneren av oppgjøret som blir spilt tidligere i dag, mellom Marokko og Spania.

Portugal vant sin gruppe H, til tross for 1-2-tapet mot Sør-Korea i den siste gruppespillskampen. Portugiserne stilte ikke med et toppet mannskap i den kampen, men startoppstillingen inneholdt fortsatt navn som Diogo Dalot, Joao Cancelo, Ruben Neves og Cristiano Ronaldo.

Sveits hadde et solid gruppespill der de kun tapte knepent 0-1 mot Brasil, mens de vant 1-0 mot Kamerun og 3-2 mot Serbia, og sikret seg dermed andreplassen bak Brasil i gruppen.

De to lagene møttes så sent som i sommer, i Nations League. Der tok Portugal en knusende 4-0-seier hjemme i Lisboa før Sveits vant 1-0 i Geneva.

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger:

Diogo Dalot viste hva han kan når han fikk sjansen mot Sør-Korea, og jeg blir ikke helt overrasket om han får starte nok en gang igjen for Portugal. Ellers er det tre skadebekymringer for Fernando Santos. Nuno Mendes er ute resten av mesterskapet etter skaden han fikk forrige uke, Danilo er fortsatt utilgjengelig med en brist i ribbeinet, mens Otavio fortsatt er veldig tvilsom til dette oppgjøret.

Yann Sommer måtte stå over kampen mot Serbia på grunn av sykdom, og man kunne merke at den rutinerte sisteskansen manglet for sveitserne. Han er trolig frisk nok til å starte igjen. Ellers er det ikke forventet at det blir gjort andre forandringer på dette Sveits-laget.

Portugal:

Costa;
Dalot, Pepe, Dias, Cancelo;
B. Silva, Neves, Carvalho;
Fernandes, Felix, Ronaldo

Sveits:

Sommer;
Widmer, Akanji, Schar, Rodriguez;
Freuler, Xhaka;
Shaqiri, Sow, Vargas;
Embolo

Spilltips: Uavgjort/Portugal ved Pause/Fulltid

Dette er nok et av de jevneste oppgjørene i disse 1/8-delsfinalene, og det er vanskelig å si hvem av dem som trekker det lengste strået.

Men på papiret er Portugal et bedre lag, og Cristiano Ronaldo virker veldig lysten på å ta VM-tittelen, endelig, på siste forsøk. Jeg tror det blir tøft å slå Sveits, men at de trekker det lengste strået til slutt.

Jeg går for uavgjort til pause før Portugal tar en knepen seier før kampen blir avblåst. Det gir hele 4.75 i odds hos LeoVegas.

Spill på Uavgjort/Portugal til Pause/Fulltid

Odds hos LeoVegas:

4.75!👀

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler