Glenn Andreassen photo
Glenn Andreassen

- 29 nov, 2022

Polen – Argentina: Hvem tar førsteplassen i gruppe C?

Polen og Argentina møtes onsdag til kamp om førsteplassen i gruppe C. Men, ender det uavgjort kan vi få en gedigen VM-overraskelse, om Saudi Arabia vinner sin kamp mot Mexico.

Som om ikke saudierne har overrasket oss nok i dette mesterskapet allerede. Noe Argentina trygt har fått erfare, når de gikk på et ydmykende 1-2-tap mot dem i deres åpningskamp forrige uke.

Men Messi og Argentina slo tilbake mot Mexico, da de vant 2-0. De har dermed alt i sine egne hender når de møter gruppeleder Polen onsdag kveld.

Polen klarte bare 0-0 mot Mexico, men slo Saudi Arabia 2-0 i helgen, og kan dermed gå ubeseiret gjennom gruppespillet om de ikke taper mot Argentina. Ender det uavgjort og Saudi Arabia vinner havner Polen på andreplass i gruppen, mens Argentina er ute.

Gruppe C tabell og kamper:

Posisjon Lag KS S U T MF P
#1 Argentina 3 2 0 1 3 6
#2 Poland 3 1 1 1 0 4
#3 Mexico 3 1 1 1 -1 4
#4 Saudi Arabia 3 1 0 2 -2 3

International - World Cup Grp. C

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Jeg forventer ingen forandringer på det polske laget, og Michniewicz har heller ingen nye skader eller suspensjoner å måtte ta hensyn til.

Scaloni gjorde et par forandringer i førsteelleveren fra første til andre kamp, og jeg tror han også gjør et par finjusteringer til dette oppgjøret, men ingenting dramatisk.

Polen:

Szczesny;
Cash, Glik, Kiwior, Bereszynski;
Zielinski, Bielik, Krychowiak, Frankowski;
Milik, Lewandowski

Argentina:

E. Martinez;
Molina, Otamendi, Li. Martinez, Tagliafico;
Fernandez, Paredes, De Paul;
Messi, La. Martinez, Di Maria

Spilltips: Argentina vinner

Med sannsynlige muligheter for å møte verdensmesterne Frankrike i 16-delsfinalen, dersom en av nasjonene havner på andreplass i gruppe C, vil Polen og Argentina begge være fast bestemt på å vinne denne kampen.

Polen har potensiale til å skape problemer for Argentina, og enda en overraskelse kan ikke utelukkes her, men hvis Messi og co kan få det til å stemme i den siste tredjedelen av banen, bør Scalonis menn ha kvaliteten til å gå vinne over sine europeiske kolleger og sikre seg topplasseringen.

Poland vs Argentina Odds for HUB:
Kampen starter 30/11 20:00
Match Ended
World Cup Grp. C

30th November 2022 - 19:00

Stadium 974

Poland

Match Ended
Argentina

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change.

H2H Statistics

3

Average goals scored

0/1

Matches were draws

100%

Goals scored in first half

Friendlies

2011

Poland

2

Argentina

1

LeoVegas Casino

LeoVegas

4.4/5

100% opp til 3000 kr

Glenn Andreassen

Forfatter

Glenn har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

 - twitter

1480 Articles