Costa Rica – Tyskland: Odds og Spilltips

Til tross for at de bare har ett poeng har Tyskland spilt god fotball så langt i mesterskapet, og med seier mot Costa Rica er sannsynligheten stor for avansement for verdensmesterne fra 2014.

Det ble tap for Japan i den første gruppespillkampen for tyskerne, i en kamp de dominerte fullstendig i den første omgangen, men der Japan var kliniske i sine avslutninger i den andre omgangen.


Mot Spania var Tyskland fullt på høyde med spanjolene, og vi ble servert en av de beste kampene så langt i dette mesterskapet. Kampen endte til slutt 1-1, takket være en flott avslutning av Tysklands «nye» komet, Niclas Füllkrug.

Costa Rica tapte også sin første gruppespillkamp, hele 0-7 mot Spania, før de tok en sterk 1-0-seier mot japan. Gruppen er dermed helt åpen før denne siste runden.

Vinner Costa Rica samtidig som Japan slår Spania vil det være de to som går videre. Men jeg regner med Spania slår Japan, og da er Spania og Tyskland videre om Tyskland vinner denne, som de bør.

Posisjon Lag KS S U T MF P
#1 Japan 3 2 0 1 1 6
#2 Spain 3 1 1 1 6 4
#3 Germany 3 1 1 1 1 4
#4 Costa Rica 3 1 0 2 -8 3

International - World Cup Grp. E

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Det fungerte godt for Costa Rica mot japan, og landslagstrener Suarez hadde nok ønsket å stille med samme mannskap til dette oppgjøret. Men midtstopper Francisco Calvo fikk sitt andre gule kort i Japan-kampen, og må stå over denne kampen.

Tyskland-trener Flick kan ønske Leroy Sane tilbake i kamptroppen etter at Bayern Munchen-stjernen er frisk kvitt kneproblemene som holdt han ute i kampen mot Spania. Füllkrug ser ut til å ha løst Tysklands problemer på topp, og jeg forventer at han får starte denne kampen, på bekostning av Thomas Müller.

Costa Rica:

Navas;
Fuller, Duarte, Vargas, Watson, Oviedo;
Torres, Borges, Tejeda, Campbell;
Contreras

Tyskland:

Neuer;
Klostermann, Sule, Rudiger, Raum;
Kimmich, Gundogan;
Gnabry, Musiala, Sane;
Fullkrug

Spilltips: Niclas Füllkrug scorer

Som nevnt tidligere synes jeg Tyskland har spilt virkelig god fotball i dette mesterskapet, men de har manglet litt målscorerteft på topp, fram til Füllkrug fikk prøve seg i den andre omgangen mot Spania.

Han ga Tyskland det de har manglet en stund, og som Tyskland har vært kjent for i årtier, en spiller på topp som kan omgjøre det gode angrepsspillet til mål.

Jeg forventer at han starter dette oppgjøret, og da bør Tyskland skape nok sjanser til at han får minst én nettkjenning. Oddsen er ikke voldsom stor, men jeg føler det er et relativt sikkert spill.

ComeOn gir 1.83 i odds på at Niclas Füllkrug scorer minst ett mål mot Costa Rica.

Spill på Füllkrug-scoring når som helst

Odds hos ComeOn:

1.86!👀

Costa Rica vs Germany Odds for HUB:
Kampen starter 01/12 20:00
Kamp avsluttet
World Cup Grp. E

01st December 2022 - 19:00

Al Bayt Stadium

Costa Rica

Match Ended
Germany

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

There is currently no information to show
vm
Vi skal runde av VM for denne gang, med kampen som hele mesterskapet har ledet til, nemlig finalen. Det er to lag med stolte VM-tradisjoner som møtes, Argentina og Frankrike. her er vårt spilltips til kampen.
25 juli, 2023
vm
Det ville seg ikke hele veien for Kroatia og Marokko, men for et mesterskap de to landene har hatt uansett. Nå kan en av dem krone den fantastiske VM-prestasjonen med medalje, når Kroatia og Marokko møtes til bronsefinale lørdag.
25 juli, 2023

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler