Japan – Kroatia: Kan Japan fortsette å sjokkere europeisk motstand?

Det er duket for nok en dag med 1/8-delsfinaler i VM, og i dag skal Japan nok en gang opp mot topp europeisk motstand. Denne gangen er det Kroatia som venter, kan japanerne stå for nok en VM-bombe?

Japan fikk kanskje den vanskeligste gruppen i dette gruppespillet, når de ble plassert sammen med de to gigantene fra Europa, Tyskland og Spania. Det tredje laget i gruppen var Costa Rica.

Japan vant 2-1 både mot Tyskland og Spania, men tapte oppgjøret mot Costa Rica 0-1. Det var nok til å vinne gruppen foran Spania, mens Tyskland ikke maktet å gå videre.

Kroatia var i gruppe med Marokko, Canada og Belgia, og med henholdsvis 0-0, 4-1 og 0-0 mot de tre landene tok Kroatia andreplassen i gruppen bak Marokko.

Vinneren av dette oppgjøret er klare for kvartfinalene, der de møter vinneren av kampen senere i kveld, mellom Brasil og Sør-Korea. Vi kan dermed potensielt få en kvartfinale mellom de to vertslandene fra 2022, Japan og Sør-Korea.

International - World Cup Final Stage

Odds for HUB:
9th Dec
Game
Result
AP
Croatia PEN ✓ Brazil
5 3
9th Dec
Game
Result
AP
Netherlands Argentina PEN ✓
5 6
10th Dec
Game
Result
FT
Morocco Portugal
1 0
10th Dec
Game
Result
FT
England France
1 2

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Ko Itakura fikk sitt andre gulekort i den forrige kampen, og må dermed stå over dette oppgjøret. Både Takehiro Tomiyasu og Hiroki Sakai er kvitt sine skader og kan starte dette oppgjøret. Det gjelder dog ikke Takefusa Kubo, som er tvilsom til dagens kamp.

Borna Sosa kommer til å bli testet opp mto kampstart, men det er tvilsomt at han er frisk nok til å bli med i troppen til kampen mot Japan. Josip Stanisic er også såpass skadet at han trolig går glipp av dette oppgjøret.

Japan:

Gonda; Tomiyasu, Taniguchi, Yoshida; Ito; Morita, Tanaka, Nagatomo; Doan, Maeda, Kamada

Kroatia:

Livakovic; Juranovic, Lovren, Gvardiol, Barisic; Kovacic, Brozovic, Modric; Kramaric, Livaja, Perisic

VM-bonus hos NordicBet under VM:

Spill på VM hos NordicBet

Nordicbet er en av de mest kjente og tradisjonsrike bookmakerne i Norge, og de vet å sette pris på både sine trofaste kunder og sine nye kunder.

NordicBet har under dette mesterskapet blant annet gratisspill opp til 1000 kroner, i tillegg til en flott velkomstbonus og andre kampanjer gjennom mesterskapet.

Fordeler ved å spille på VM hos NordicBet:

  • Flott gratisspill på 1000 kr
  • Meget god velkomstbonus
  • Markedets beste livespill-utvalg

Spilltips: Kroatia vinner

For en nøytral tilskuer som meg hadde det vært artig å se både Japan og Sør-Korea i kvartfinalene. Men jeg tror Kroatia blir for sterke her.

De har spilt godt så langt, og både troppen og spillet deres ser betydelig bedre ut enn det gjorde både når de tok sølv i VM i 2018 og sist sommer i EM 2020.

Man får rundt 2.00 i odds for Kroatia-seier, det er meget spillbart.

Se odds til kampen fra våre samarbeidspartnere nedenfor.

Japan vs Croatia Odds for HUB:
Kampen starter 05/12 16:00
No Odds Available
World Cup Final Stage

05th December 2022 - 15:00

Al Janoub Stadium

Japan

Match Ended
Croatia

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

There is currently no information to show

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler