Brasil – Sør-Korea: Odds og Spilltips til VM-åttendedelsfinalen

Det store spørsmålet før denne 1/8-delsfinalen er om Neymar blir frisk i tide. Tite har også andre skadeproblemer å ta hensyn til, så dette kan nok bli mer spennende enn mange tror. Her er vårt spilltips til oppgjøret.

Neymar ble skadet i VMs første kamp mot Serbia, men Brasil avanserte til utslagsrundene som gruppevinner til tross for fraværet av sin klart største stjerne. Kampen mot Serbia endte med 2-0 til Brasil før Sveits ble slått 1-0 i den andre kampen.

Kamerun ble for sterke i den siste kampen, og påførte Brasils første tap i VMs gruppespill siden Norge gjorde det tilbake i Frankrike i 1998.

Sør-Korea sikret seg andreplassen i gruppen etter en sterk 2-1-seier mot Portugal i den siste gruppespillskampen. De hadde bare ett poeng fra de to første, 0-0 mot Uruguay og 2-3 for Ghana.

Vinneren av dette oppgjøret skal opp mot vinneren av kampen mello Japan og Kroatia som ble spilt tidligere i dag.

International - World Cup Final Stage

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Og så til det store spørsmålet, blir Neymar klar til kveldens kamp? De siste rapportene mandag morgen er positive, og ting tyder på at ankelen er frisk nok til at han kan starte dette viktige oppgjøret for Brasil.

Men alt er ikke fryd og gammer for Tite, som har mistet både Gabriel Jesus og Alex Telles for resten av mesterskapet etter at begge to fikk kneskader i kampen mot Kamerun.

I tillegg til dem er Alex Sandro fortsatt tvilsom med sin hofteskade, men heldigvis ser det ut til at Danilo er frisk nok, så problemene på høyrebacken kunne vært betydelig verre for Tite.

Kim Min-jae måtte stå over kampen mot Portugal på grunn av et hofteproblem, og er fortsatt tvilsom. Tvilsom er også Lee Kang-in og Kim Young-gwon. Alle tre kommer til å bli testet opp mot avspark.

Brasil:

Alisson; Militao, Marquinhos, Silva, Danilo; Paqueta, Casemiro, Neymar; Raphinha, Richarlison, Vinicius Jr

Sør-Korea:

Seung-gyu; Moon-hwan, Kyung-won, Young-gwon, Jin-su; In-beom, Woo-young; Hee-chan, Kang-in, Heung-min; Gue-sung

Spilltips: Richarlison scorer

Richarlison startet de to første gruppespillskampene, og scoret i begge. Han starter garantert på topp for Brasil i kveld, og med Neymar tilbake som tilrettelegger tror jeg sjansene for nok en scoring er meget lave.

Sør-Korea har gjort en god figur i gruppespillet, men ikke noe mer. De bør være klart svakere enn Brasil, og jeg tipper det er flere enn Richarlison som også scorer i dette oppgjøret for brasilianerne.

ComeOn gir 2.10 i odds på at Richarlison scorer.

Spill på Richarlison-scoring

Odds hos ComeOn:

2.10!👀

Brazil vs South Korea Odds for HUB:
Kampen starter 05/12 20:00
Kamp avsluttet
World Cup Final Stage

05th December 2022 - 19:00

Stadium 974

Brazil

Match Ended
South Korea

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3.7

Gjennomsnittlig mål scoret

0/3

Kamper endte uavgjort

100%

Mål scoret i første omgang

Friendlies

2022

South Korea

1

Brazil

5

2019

Brazil

3

South Korea

0

2013

South Korea

0

Brazil

2

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler