Glenn Andreassen photo
Glenn Andreassen

- 2 des, 2022

VM 2022: Argentina gigantiske favoritter mot Australia

Vi er i gang med utslagsrundene i VM, og lørdag kveld skal Argentina og Australia kjempe om hvem som for møte vinneren av Nederland – USA i kvartfinalene. Les vårt spilltips til oppgjøret her.

Argentina kommer selvsagt til dette oppgjøret som gedigne favoritter, selv om prestasjonene i gruppespillet var veldig varierende, og Messi har alt annet enn sett glimrende ut.

En av de største overraskelsene i VM-historien var et faktum når Argentina tapte åpningskampen sin i VM med 1-2 til Saudi Arabia. Det ble etterfulgt av 2-0 mot både Mexico og Polen, og dermed endte det med gruppeseier til slutt.

For Australia sin del så tok de andreplassen i en svært tøff gruppe bestående av både Frankrike og Tunisia. Det så ikke så godt ut fra starten, med 1-4 for Frankrike, men den kampen ble etterfulgt av 1-0 mot Tunisia og 1-0 mot Danmark, som resulterte i at Danmark er ute av mesterskapet.

International - World Cup Final Stage

Odds for HUB:
3rd Dec
FT
Netherlands USA
3 1
3rd Dec
FT
Argentina Australia
2 1
4th Dec
FT
France Poland
3 1
4th Dec
FT
England Senegal
3 0
5th Dec
AP
Japan Croatia PEN ✓
2 4
5th Dec
FT
Brazil South Korea
4 1
6th Dec
AP
Morocco PEN ✓ Spain
3 0
6th Dec
FT
Portugal Switzerland
6 1

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Det er ingen skader eller suspensjoner å ta hensyn til, men jeg tror det blir et par bytter i startoppstillingen. Enzo Fernandez har vært meget solid når han har kommet inn som innbytter i de to siste kampene, og jeg tror han henviser Leandro Paredes til benken i denne kampen.

Heller ikke Australia har skader eller suspensjoner som tvinger endringer på laget, men også her tror jeg vi får se et par tre bytter sammenlignet med kampen mot Danmark.

Argentina:

E Martinez;
Molina, Otamendi, Romero, Tagliafico;
MacAllister. Fernandez, De Paul;
Alvarez, Messi, Di Maria

Australia:

Ryan;
Karacic, Souttar, Rowles, Behich;
Mooy, Leckie, Irvine, McGee, Goodwin;
Duke

Spilltips: Argentina vinner med minimum to mål

Argentina har vunnet med to mål i de to siste kampene, mens Australia kun har scoret ett, også mot svak motstand som Tunisia og Danmark. Når de møtte motstand tilsvarende dette slapp de inn fire (Frankrike).

Vi har enda ikke sett det beste av Argentina i dette mesterskapet tror jeg, og dette bør bli en relativt enkel seier. Jeg tror det blir minst tomålsseier til argentinerne. Det gir 1.60 i odds hos ComeOn (Argentina vinner med (-1) handicap).

Spill på Argentina-seier med (-1) handicap

Odds hos ComeOn:

1.60!👀

Argentina vs Australia Odds for HUB:
Kampen starter 03/12 21:00
Match Ended
World Cup Final Stage

03rd December 2022 - 19:00

Ahmed bin Ali Stadium

Argentina

Match Ended
Australia

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change.

H2H Statistics

There is currently no information to show
LeoVegas Casino

100% opp til 3000 kr

close-btn

Glenn Andreassen

Forfatter

Glenn har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

 - twitter

1469 Articles