Odds & Spilltips til 1/8-delsfinalen mellom Nederland og USA

Vi er ferdig med gruppespillskampene i VM, og lørdag starter utslagsrundene. Først ut er Nederland og USA som skal kjempe om en plass i VMs kvartfinaler. Her er vårt spilltips til oppgjøret.

Nederland gikk videre som gruppevinnere i gruppen med syv poeng, men de var på ingen måte imponerende spillemessig.

Du har følelsen av at de ennå ikke har vist toppnivået sitt og at de har langt mer i sekken.

USA har svingt mye. De åpnet CM med en svært overbevisende omgang mot Wales, men siden har de vært dårlige, sett bort fra perioder i kampen mot England.

Derfor er Nederland selvsagt også klare favoritter til å gå videre til kvartfinalen.

Vinneren av dette oppgjøret møter vinneren av 1/8-delsfinalen som blir spilt senere lørdag, mellom Argentina og Australia. Det blir etter alle solemerker Argentina, men dette VM har vist at det langt ifra er alltid at det er favorittene som vinner.

Spilltips og odds til Nederland i USA

Allerede før VM startet hadde Nederland funnet formen.

Under mesterskapet har ikke de tilreisende fansene blitt skuffet. I tillegg til poengtapet i 1-1-møtet mot Ecuador, har det blitt to seire over Senegal og Qatar. Begge kampene ble vunnet med sifrene 2-0. Å slippe inn bare ett mål i VM viser at Liverpools midtstoppersjef Virgil van Dijk har kontroll over forsvaret.

Fremover på banen har Cody Gakpo tatt det inn over seg og nettet mot alle motstandere. Davy Klaassen og Frenkie de Jong har også funnet baksiden av nettet og vist frambeina.

I tillegg har de fått talismanen Memphis Depay tilbake fra skade. Et skikkelig løft.

Du er ikke akkurat en dark horse lenger i turneringen, da nasjonen inneholder mange verdensstjerner, som må tas så seriøst som mulig. Fordi Nederland kan nå langt.

USA har gjort det bra i turneringen og er fortsatt uten seier. En rekke som godt kan brytes rett i sluttspillet.

Etter å ha cruiset mot både Wales og England, kom en seier sist mot Iran. Talismanen Christian Pulisic ofret seg med vinnermålet. Men kunne ikke fortsette etter det, da smellene tok for mye. Han er ekstremt tvilsom til start og et enormt avbrekk, da USA kun har nettet 2 ganger totalt i turneringen.

Landslagstrener Gregg Berhalter har ingen direkte erstatter på samme Chelsea-nivå. Samt det faktum at han lider av andre skadebekymringer også.

USA ville ha trengt å ha alle spillere tilgjengelig for å ha en realistisk sjanse til å komme forbi de formsterke nederlenderne.

Derfor faller spillet på at Nederland lykkes med å slå ut USA i 16-delsfinalen, etter 90 minutters spill, noe som gir spillbare 1.96 i odds hos LeoVegas.

Spill på Nederland-seier

Odds hos LeoVegas:

1.96!👀

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler