Serbia – Sveits: Odds og Spilltips til VM-kampen

Serbia har enda muligheten til å avansere til sluttrundene i VM. Men da skal de vinne mot Sveits, samtidig som de får hjelp fra Brasil i deres kamp mot Kamerun. Her er vårt spilltips til oppgjøret.

Serberne er helt sist i gruppe G med ett poeng og 3-5 i målforskjell, men mye kan forandre seg på den siste dagen med kamper i denne gruppen. Sveits er nummer to med tre poeng og 1-1 i målforskjell. En seier til Serbia her vil dermed sende dem forbi Sveits.

Kamerun er nummer tre i gruppen, også med ett poeng, men med ett mål bedre målforskjell enn det Serbia har. De møter Brasil, som er gruppeleder med to seire av to mulige og en målforskjell på 3-0.

Det er dermed helt åpent om hvem som tar andreplassen i gruppen. Det kan godt tenke seg at Brasil hviler en del av de største stjernene, som vi så Frankrike for eksempel gjorde mot Tunisia.

Dermed er Kamerun langt fra ute av kampen, og et uavgjortresultat mellom Serbia og Sveits vil sende afrikanerne videre om de vinner mot Brasil.

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Aleksandar Mitrovic slet med å bli frisk til VM, noe han klarte, og står nå med to VM-mål og er den klart viktigste spilleren for dette Serbia-laget. Han forventes å starte, sammen med de ti andre som også startet i kampen mot Kamerun.

For Sveits sin del så er Noah Okafor det eneste fraværet i troppen, selv om han uansett trolig ikke ville fått starte dette oppgjøret. Murat Yakin kommer nok til å starte med et like konservativt lag som han gjorde mot Brasil, med tanke på at ett poeng trolig er nok til å gå videre.

Serbia:

Milinkovic-Savic;
Milenkovic, Veljkovic, Pavlovic;
Zivkoic, Maksimovic, Lukic, Kostic;
Tadic, Milinkovic-Savic, Mitrovic

Sveits:

Sommer;
Widmer, Akanji, Elvedi, Rodriguez,
Xhaka, Freuler, Shaqiri, Sow, Vargas;
Embolo

Spilltips: Serbia vinner

Serbia stiller med et knallsterkt mannskap i dette mesterskapet, og helt siden de utklasset både Sverige og Norge tidligere i høst har jeg hatt stor tro på at de kommer til å gjøre det godt i Qatar.

De ble en størrelse for liten i den første kampen mot Brasil, som de tapte 0-2, men viste flott offensivt spill mot Kamerun. Tre baklengs er dessverre for mye, og de måtte nøye seg med ett poeng.

Om de får satt det defensive spillet sitt så skal de ikke ha store problemer mot Sveits, som jeg ikke synes har imponert stort, selv om de tok seieren mot Kamerun.

Sveits er ikke kjent for å slippe inn mange mål, men de skal få problemer med Mitrovic i kjempeform, akkompagnert av de andre meget habile offensive spillerne i denne Serbia-troppen.

Og en odds på hele 2.60 hos LeoVegas sier jeg ja takk til!

Spill på Serbia-seier

Odds hos LeoVegas:

2.60!👀

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler