Frankrike – Marokko: Odds & Spilltips til VM-semien

Marokko har stått for skrell etter skrell i dette mesterskapet. Kan de stå for nok en sensasjon og slå Frankrike i semifinalen? Det finner vi ut av onsdag kveld. Les hva vi tror utfallet blir i vårt spilltips her.

Frankrike er selvfølgelig den største hindringen før finalen Marokko har møtt til nå, men om de er like disiplinert som de har vært i de to foregående utslagsrundene er ingenting umulig for dette Marokko-laget.

Det er første gang i VMs historie at et afrikansk land har klart å nå en semifinale, så Marokko er allerede historiske, og vel så det.

Men Frankrike har sett mer og mer ut som favoritter til å vinne dette mesterskapet, og har vært det landet som har imponert mest i utslagsrundene, med 3-1 over Polen og 2-1 over England.

Vinneren av kampen skal møte vinneren av den andre semifinalen, som blir spilt mellom Argentina og Kroatia tirsdag. Med andre ord kan vi få en reprise av finalen for fire år siden, når Frankrike slo Kroatia og ble verdensmestre for andre gang.

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Det er kun én spiller som må stå over dette oppgjøret på grunn av suspensjon, Marokkos Walid Cheddira. Han pådro seg to raske gule kort i overtiden mot Portugal, og er dermed utilgjengelig til dette oppgjøret.

Frankrike har ingen nye skader å måtte ta hensyn til, kun Lucas Hernandez, som er ute en god stund etter kneskaden han pådro seg i åpningskampen mot Australia.

For Marokko sin del så er Romain Saiss utilgjengelig på grunn av skaden han pådro seg i kvartfinalen mot Portugal, men det ser ut til at Aguerd igjen er klar etter han måtte stå over samme kamp på grunn av skade.

Frankrike:

Lloris;
Kounde, Varane, Upamecano, T. Hernandez;
Tcouameni, Rabiot;
Dembele, Griezmann, Mbappe;
Giroud

Marokko:

Bono;
Hakimi, El Yamiq, Aguerd, Mazraoui;
Oanahi, Amrabat, Amallah;
Ziyech, En-Nesyri, Boufal

Spilltips: Frankrike enkelt til finale

Det har vært kjekt å følge dette marokkanske laget i VM, men jeg tror det stopper her. Frankrike har sett ut som det klart mest solide mannskapet i mesterskapet, og jeg ser på dem som favoritter til å løfte trofeet.

De skal få det tøft med å åpne det som er et meget solid og tett marokkansk forsvar, men med spillere som Mbappe, Griezmann, Giroud og Dembele skal det nok ordne seg.

Frankrike har også hatt muligheten til å ta en god titt på Marokkos kamper mot spesielt Portugal og Spania, for å sørge for at de ikke gjør de samme feilene som de to iberiske landene har gjort i dette sluttspillet.

Det er ikke mye penger å tjene på et rent Frankrike-spill, og siden jeg ikke tror Frankrike klarer å fullstendig bryte ned det solide marokkanske forsvaret, går jeg for en kombo på Frankrike-seier pluss over 1.5 mål, til odds 1.93 hos LeoVegas.

Spill Frankrike-seier + Over 1.5 Mål

Odds hos LeoVegas:

1.93!👀

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler