Logo
search

Oddstips, tippetips & live betting (Juli 2022)

Norge - Armenia: Haaland & co fortsetter der de slapp fredag
landslaget
Det ble etterhvert en fin seier mot Slovakia fredag. Nå venter enda svakere motstand, og vi tror Haaland, Ødegaard og co tar en komfortabel seier mot Armenia.
28 mars, 2022
Sverige fikser nest siste hinder på veien til VM
vm
Sverige tar imot Tsjekkia til VM-playoff i kveld. Dette er semifinalen, og vinneren av oppgjøret møter Polen i en finale der VM-billett er guleroten.
24 mars, 2022
Helt åpent i returmøtet mellom AZ Alkmaar og Bodø/Glimt i Conference League
Conference League
Bodø/Glimt skal ut i et tøft returmøte med nederlandske AZ Alkmaar i Conference League, men har med seg et godt 2-1-reultat til Alkmaar. Her er vårt spilltips.
16 mars, 2022
Barcelona suser mot sin første Europa League-tittel
europa-league
Omar Elabdellaoui og Galatasaray besøker Barcelona i Europa League på Camp Nou i kveld. Vi gir deg odds og spilltips til oppgjøret her.
10 mars, 2022
Inter gir seg ikke uten kamp, men Liverpool avanserer
champions-league
Liverpool har et godt utgangspunkt før returmøtet med Inter på Anfield. Inter vil prøve å snu det, men vi tror Liverpool vinner denne også, les vårt spilltips.
08 mars, 2022
Bodø/Glimt tar nok en europeisk skalp hjemme på Aspmyra
Conference League
Bodø/Glimt tar imot Celtic til kamp to i Conference Leagues første utslagsrunde. Vi gir deg odds, spilltips, live stream og forventede lagoppstillinger.
23 februar, 2022
Chelsea tar et langt skritt mot avansement i CL
champions-league
Få odds, spilltips, lagnyheter og forventede lagoppstillinger til åttendedelsfinalen i Champions League mellom Chelsea og Lille på Stamford Bridge tirsdag.
21 februar, 2022
Leverkusen fortsetter den gode formen
bundesliga
Mainz håper Jonathan Burkardt kan ende måltørken sin når de i kveld får besøk av storscorer Patrik Schick og Bayer Leverkusen. Les vårt spilltips til kampen her
18 februar, 2022
League One: Uavgjort mellom de gamle storhetene Portsmouth og Charlton
tips
Vi gir deg forventede lagoppstillinger, nyheter, live stream, odds og spilltips til oppgjøret mellom Portsmouth og Charlton i League One.
31 januar, 2022
Toppkamp i Championship mellom Blackburn og Boro
championship
Blackburn og Middlesbrough møtes til kamp om viktige poeng i toppen av Championship i dag. Begge lag har ambisjoner om å rykke opp til Premier League.
24 januar, 2022
Arsenal - Liverpool blir spilt, til tross for to tynnslitte tropper
ligacupen
Både Arsenal og Liverpool mangler mange spillere pga covid og Afrikamesterskap, men kampen blir spilt, og her har du live stream og oddstips til oppgjøret.
19 januar, 2022
Klopp og Liverpool tar første stikk i Ligacupens semifinaler
ligacupen
Her gir vi deg både forventede lagoppstillinger, live stream, odds og tips til semifinalen i Ligacupen mellom Liverpool og Arsenal. Les mer her.
13 januar, 2022
1 2 3 4 26

Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt for å gi deg den mest relevante opplevelsen ved å huske dine preferanser og gjentatte besøk. Ved å klikke «Godta alle» godtar du bruk av ALLE informasjonskapslene. Du kan imidlertid gå til «Innstillinger» for å gi et kontrollert samtykke. Håndter cookies.

Aksepter