Oddstips, tippetips & live betting (Juni 2023)

Conference League
Det ville seg ikke helt for Glimt i forrige uke, til tross for at de styrte spillet ble det kun 0-0 hjemme på Aspmyra mot Lech Poznan. Nå skal Glimt helst vinne returkampen, foran 40 000 tilskuere i Polen.
23 februar, 2023
Molineux wolves
premier-league
Liverpool sin sesong, og form i det siste, har mildt sagt vært elendig. Men nå skal de spille sin første Premier League-kamp på to uker, borte mot Wolverhampton. Det tror jeg ender med tre poeng.
03 februar, 2023
ligacupen
Newcastle og Southampton møtes til andre kamp i Ligacupens semifinaler i kveld, og vertene har med seg en 1-0-ledelse hjem til St. James Park. Les vårt spilltips til oppgjøret her.
31 januar, 2023
serie-a
Lazio og Milan skal avslutte den nittende serierunden i Serie A i kveld, og det er mye å spille for, for begge lag. Her er vårt spilltips til kampen fra Stadio Olimpico i Roma.
24 januar, 2023
premier-league
Det er mange interessante kamper i Premier League denne helgen, blant annet Liverpools kamp mot Chelsea hjemme på Anfield. Her er vårt spilltips til det oppgjøret.
20 januar, 2023
premier-league
Manchester United er det store formlaget i Premier League, og har etter seieren mot byrival City bare ett poeng opp til andreplass på tabellen før dette utsatte møte med Crystal Palace på Selhurst Park.
18 januar, 2023
serie-a
Den 18. serierunden i Serie A avsluttes i dag, med et spennende oppgjør mellom Empoli og Sampdoria. Gjestene ligger på direkte nedrykk, og er i fare for å bli helt hektet av om de ikke vinner denne kampen.
16 januar, 2023
copa-del-rey
Finalen i den spanske Supercupen spilles søndag, for første gang utenfor Spanias grenser. Kampen spilles nemlig i Saudi-Arabia, som har kjøpt rettighetene i sin etterhvert ganske klare sportsvasking-plan den siste tiden.
13 januar, 2023
premier-league
Det er klart for årets andre Manchester-derby, og revansjelysten bør være stor hos vertene, som tapte kampen på Emirates med hele 3-6. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
13 januar, 2023
europa-league
Glimt er klar for sin siste gruppespillkamp i Europa League for sesongen, når PSV kommer på besøk på Aspmyra. Kun seier er godt nok for å garantere avansementet, og stadion er utsolgt til kveldens batalje.
02 november, 2022
champions-league
Det er fullstendig åpent i gruppe D i Champions League før siste spillerunde, der gruppeleder Tottenham kan gå glipp av avansementet helt på tampen. Sporting og Frankfurt møtes i gruppens andre kamp.
31 oktober, 2022
eliteserien
Molde har sikret seg ligagullet i Eliteserien, og skal ta imot medalje og feire prestasjonen når de tar imot Rosenborg på hjemmebane søndag. Les vårt spilltips til oppgjøret her.
21 oktober, 2022
1 2 3 28