Oddstips, tippetips & live betting (Desember 2023)

Maratontabell Eliteserien
Conference League
Rosenborg gikk med nød og neppe videre mot nord-irske Crusaders, nå venter nok en britisk motstander, når Hearts venter i den tredje og nest-siste kvalifiseringsrunden i UEFA Conference League.
17 august, 2023
Conference League
Bodø/Glimt har gode muligheter til å kvalifisere seg til sitt tredje europeiske gruppespill på rad, og armenske Pyunik er nest siste hinder denne sommeren. Her er vårt spilltips til Bodø/Glimt - Pyunik Yerevan.
17 august, 2023
champions-league
KÍ Klaksvik har imponert stort så langt i denne Champions League-kvalifiseringen. Nå venter Molde for færøyingene, Hoseth, Berg Hestad og Forren. Les vårt spilltips til oppgjøret her.
17 august, 2023
Conference League
Brann skal som fjerde og siste norske lag i gang med årets Europacup-kvalifisering, når de gjester Arouca i Portugal i den tredje kvalifiseringsrunden av Conference League torsdag. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
17 august, 2023
champions-league
Molde tar onsdag imot HJK til returmøte i den tredje kvalifiseringsrunden av Champions League. Med 0-1 i bagasjen fra Finland, skal de regjerende norske mesterne vinne for å gå videre i Europas gjeveste fotballturnering.
17 august, 2023
Norge landslaget ullevaal oslo fifa
em
Etter en ekstremt skuffende kamp mot Kypros kan Norge redde litt av verdigheten mot Kypros på Ullevaal tirsdag, men jeg tror ikke dette blir et fyrverkeri av en kamp heller.
17 juli, 2023
Norge Nord-Irland spilltips
em
Lørdag kveld er det nærmest vinn eller forsvinn for Norge, når landslaget tar imot Skottland til EM-kvalifiseringskamp på Ullevaal stadion. her er vårt spilltips til oppgjøret.
17 juli, 2023
champions-league
Det er klart for den siste kampen i årets Europacuper, og man har spart den beste til sist. Her får du odds og vårt spilltips til kampen mellom Manchester City og Inter i Champions League-finalen i Istanbul.
17 juli, 2023
Conference League
West Ham skal prøve å vinne sin første tittel på hele 43 år, når de møter Fiorentina i Conference League-finalen i Praha i kveld. Italienerne har heller ikke vunnet et trofé på 22 år. Her er vårt spilltips til finalen.
17 juli, 2023
europa-league
Det er klart for sesongens første av tre europeiske finaler onsdag, når Europa League-ekspertene møter finaleekspert Jose Mourinhos Roma til dyst på Puskas Arena i Budapest. her er vårt spilltips til kampen.
17 juli, 2023
cupen
Lillestrøm og Bodø/Glimt møtes på Åråsen stadion til dagens andre Cup-semifinale, der vinneren altså er klar for Cupfinalen 2022, som spilles på Ullevaal stadion den 20. mai. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
17 juli, 2023
Brann Rosenborg og Glimt Sarpsborg 08 spilltips
eliteserien
Den tredje runden av årets Eliteserie tyvstartes lørdag, med klassikeren Brann - Vålerenga. Det er meldt strålende vær, utsolgt stadion og to lag som ønsker å kjempe i toppen. Det blir med andre ord norsk fotball på sitt aller beste.
17 juli, 2023
1 2 3 30