Målfattig på Færøyene mellom Klaksvik og Molde

KÍ Klaksvik har imponert stort så langt i denne Champions League-kvalifiseringen. Nå venter Molde for færøyingene, Hoseth, Berg Hestad og Forren. Les vårt spilltips til oppgjøret her.

Slått ut ungarske og svenske mestere

De regjerende færøyske mesterne, som også leder årets sesong soleklart, har så langt møtt Ferencvaros fra Ungarn og Häcken fra Sverige. Det har resultert i 3-0 sammenlagt mot Ferencvaros og 3-3 sammenlagt og seier etter straffespark mot Per Mathias Høgmos Häcken.

Dermed er Klaksvik, som kommer fra en liten bygd med 5000 innbyggere på Færøyene, klare for den tredje kvalifiseringsrunden, og er da også sikret minst gruppespill i Conference League, som det første laget noensinne fra Færøyene.

Møter mange gamle kjente

Klaksvik er den seneste tiden blitt ganske så «norskt», med Magne Hoseth og Daniel Berg Hestad som henholdsvis trener og assistenttrener, i tillegg til å ha Vegard Forren, Markus Pettersen. Luc Kassi og Sivert Gussiås i troppen.

De tre førstnevnte personene er alle blant topp fem på flest kamper for Molde gjennom historien, så her blir det mange hyggelige gjensyn på øyene i Nordsjøen.

Molde hadde spillefri i helgen, og har dermed fått seg en god hvile etter sliteseieren mot HJK forrige uke. Klaksvik vant, som vanlig, hjemme på Færøyene, hvor de står med 16-0-0 og klar ledelse litt over halvveis inn i sesongen.

Spin Bookie

Spinbookie

4.6/5

100% opp til 1 000 kr

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Klaksvik har måtte klare seg uten toppscorer Pall Klettskard så langt denne kvalifiseringen, men han var å se på benken forrige uke, og kan dermed være tettere på en startplass tirsdag kveld. Det er ellers ingen andre skader å ta hensyn til for Magne Hoseth.

For Erling Moe sin del så er det heller ikke mye skader å bry seg om, og de største problemene er nok heller av luksus-typen, spesielt på midtbanen. Christian Eriksen var enorm når han kom inn forrige uke, men det er nok ikke lett å sette Magnus Wolff Eikrem eller Markus Kaasa ut av laget.

Klaksvik:

Johansson;
Petersen, Faero, Forren;
Danielsen, Andreasen, Pavlovic, Joensen;
Frederiskberg, Kassi, Kronberg

Molde:

Karlstrøm;
Haugan, Bjornbak, Hagelskjaer;
Linnes, Eriksen, Mannsverk, Kaasa, Haugen;
Eikrem, Brynhildsen

Klaksvik vs Molde Odds for HUB:
Kampen starter 08/08 20:45
Kamp avsluttet

Spilltips til KI Klaksvik – Molde: Under 2.5 mål

KI Klaksvik har startet hjemme i begge de foregående rundene, og holdt både Ferencvaros og Häcken til 0-0 på den forblåste øyen. Er også bunnsolide på hjemmebane i hjemlig liga, og det er ellers få lag som skal dra hit og ikke forvente å måtte kjempe for et resultat.

Det blir stinn brakke og et hjemmelag fylt med gamle Molde- og Eliteserie-helter som ser på dette som sitt livs største kamp, dette blir ikke lett for de regjerende norske mesterne.

Molde har kun scoret mer enn 2 mål på bortebane ved tre anledninger så langt i år, så her tror jeg det blir få mål. Det lukter 1-0, 1-1 eller 0-1.

Klaksvik vs Molde Over/under 2.5 mål
Kampen starter 08/08 20:45
Kamp avsluttet
Klaksvik vs Molde Begge lagene scorer
Kampen starter 08/08 20:45
Kamp avsluttet
europa-league
Molde tar imot Qarabag i Europa Leauges gruppe H torsdag, og de regjerende norske mesterne kan ta et langt steg mot avansement i turneringen med seier. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
12 desember, 2023
Conference League
Det er duket for nest siste kamp i de europeiske gruppespillene, og Glimt har mulighet til å sikre avansementet til utslagsrundene med seier hjemme mot Lugano. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
12 desember, 2023

Slik spilles den tredje kvalifiseringsrunden i Champions League 2023/24:

International - Champions League Qualification

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler