Oddstips, tippetips & live betting (Mars 2023)

Conference League
Molde skal i gang med sitt Conference League-eventyr i kveld, når de tar imot Gent fra Belgia. Gjestene er i elendig form, og de norske serielederne er favoritter hjemme på Aker stadion.
08 september, 2022
europa-league
Glimt skal til Nederland for å spille sin første Europa League-kamp i historien, når de gjester PSV Eindhoven torsdag kveld. Les vårt spilltips til kampen her. Og se hvilken bookmaker som gir best odds.
06 september, 2022
obos-ligaen
Brann tar imot Kongsvinger til dyst i OBOS-ligaen i dag, og ligalederne er klare favoritter til å ta sin andre seier for sesongen mot laget fra de dype skoger. Les vårt tips til oppgjøret her.
25 juli, 2022
champions-league
Glimt leder 3-0 etter hjemmekampen mot færøyske KÍ Klaksvík, men har fått en vanskelig oppkjøring til returmøtet. Nivåforskjellen skal uansett være såpass stor at Glimt enkelt avanserer til neste kvalikrunde.
12 juli, 2022
champions-league
Inter Club d'Escaldes og Vikingur Reykjavik vant semifinalene i de innledende kvalifiseringsrundene av Champions League. Fredag får vi vite hvem av dem som sikrer plassen i den første kvalifiseringsrunden, og her er vårt tips til kampen.
23 juni, 2022
obos-ligaen
Den tiende runden av OBOS-ligaen avsluttes med fire kamper i kveld. Sandnes Ulf tar imot KFUM Oslo til toppkamp hjemme på ØsterHus-Arena, en kamp vi gir deg spilltips til her.
20 juni, 2022
Friends Arena Sverige Stockholm
landslaget
Norge fikk en glimrende start på nations League, med seier borte mot Serbia. Søndag venter Sverige på Friends Arena, som også startet godt med 2-0 borte mot Slovenia. Her er vårt spilltips til kampen.
03 juni, 2022
Hampden Park Skottland landslag
vm
Den siste VM-plassen fra Europa skal endelig avgjøres denne uken, og Skottland og Ukraina skal spille semifinale på Hampden Park, der hjemmelaget er små favoritter mot laget som nådde kvartfinale i EM sist sommer.
01 juni, 2022
Magnus Wolff Eikrem Molde Viking spilltips
eliteserien
Etter to hjemmetap på rad i Eliteserien har Molde presset på seg før kveldens møte med Odd på Aker stadion. Her er nyheter og odds til oppgjøret, i tillegg til vårt spilltips.
25 mai, 2022
premier-league
Everton tar imot Crystal Palace til en forsinket Premier League-kamp i kveld. Hjemmelaget kan sikre PL-plassen ved seier, men vi tror Crystal Palace gir Lampards menn god match.
19 mai, 2022
premier-league
Aston Villa tar imot manager Steven Gerrards gamle klubb Liverpool til dyst i Premier League i kveld. Her er odds og vårt spilltips til oppgjøret Liverpool "må" vinne for å holde liv i titteldrømmen
10 mai, 2022
Brann fan synger med skjerf
obos-ligaen
Brann tar turen til Oslo for å møte KFUM Oslo på Ekeberg i OBOS-ligaen i kveld. Vi gir deg lagnyheter, forventede lagoppstillinger, odds og spilltips til oppgjøret her.
09 mai, 2022
1 2 3 4 28