Arsenal fullfører oppgaven hjemme mot Sporting CP

Arsenal Molde spilltips

Det er fortsatt spennende før returmøtet mellom Arsenal og Sporting CP, etter at det første oppgjøret i Portugal endte 2-2. Torsdag kveld er trolig Ødegaard tilbake i startoppstillingen, og vi tror det ender med Arsenal-seier.

Gjestene fra London startet med et slagkraftig lag i Lisboa, selv om Martin Ødegaard og Gabriel Jesus ikke ble med på reisen ned til Portugal.

Men Sporting CP er ikke en lett motstander, og har allerede vunnet og spilt uavgjort mot Arsenals byrivaler London i Champions Leagues gruppespill tidligere denne sesongen.

Arsenal tok ledelsen i det første oppgjøret ved midtstopper William Saliba, før Goncalo Inacio og Paulinho snudde kampen for vertene.

Det endte til slutt med poengdeling etter at japanske Hidemasa Morita satte ballen i eget mål etter omtrent en times spill, og dermed er oppgjøret vidåpent før torsdagens kamp på Emirates i London.

Odds på vinner av Europa League 22/23:

Sist oppdatert:

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Gabriel Jesus kom inn fra benken mot Fulham i helgen, og fikk dermed sine første minutter siden skaden han pådro seg under VM. Martin Ødegaard var også tilbake fra start i helgen, men det er tvilsomt om begge starter dette oppgjøret.

Sporting-trener Amorim må klare seg uten Morita og Coates, som begge fikk sitt tredje gule kort mot Arsenal forrige uke. Tidligere Arsenal-stjerne Hector Bellerin ser ut til å gå glipp av et gjensyn med Emirates på grunn av en kneskade.

Arsenal:

Turner;
Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Tierney;
Jorginho, Partey, Vieira;
Nelson, Trossard, Smith Rove

Sporting CP:

Adan;
St. Juste, Inacio, Reis;
Esgaio, Ugarte, Goncalves, Santos;
Edwards, Paulinho, Trincao

Spilltips: Arsenal vinne med (-1) handicap

Det er to lag i god form som møtes her. Uavgjort-resultatet forrige uke var begge klubbers eneste kamp som ikke har endt med seier på de fem seneste.

Men Arsenal er et bedre fotballag om dagen, og imponerte stort mot Fulham i helgen. har også flere spillere tilgjengelige til denne matchen, og ikke minst så spiller de på hjemmebane.

jeg tror på en relativt trygg Arsenal-seier, og går for hjemmeseier med (-1) i handicap, som gir 2.00 i odds hos Spinbookie.

Arsenal vs Sporting CP Odds for HUB:
Kampen starter 16/03 21:00
No Odds Available
Arsenal vs Sporting CP Over/under 2.5 mål
Kampen starter 16/03 21:00
No Odds Available
Europa League Final Stage

16th March 2023 - 20:00

Emirates Stadium

Arsenal

Match Ended
Sporting CP

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

1.7

Gjennomsnittlig mål scoret

2/3

Kamper endte uavgjort

33%

Mål scoret i første omgang

Europa League Final Stage

2023

Sporting CP

2

Arsenal

2

Europa League Grp. E

2018

Arsenal

0

Sporting CP

0

2018

Sporting CP

0

Arsenal

1

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler