Brann komfortabelt videre mot Haugesund i Cupen

Endelig er det norsk fotball på oddskupongen, og søndag er det hele syv norske kamper på programmet, alle fra Norgesmesterskapet. Jeg har valgt å spille på vestlandsoppgjøret mellom Brann og Haugesund.

Dessverre så lyger bildet vi bruker på dette tipset litt, da kampen skal spilles på Åsane Arena, nord i Bergen. Det er vinterværet som har gjort comeback i det ganske land som er grunnen til flyttingen.

Fredag morgen var det den kaldeste mars-temperaturen målt siden 1945 i Bergen, og med mer snø forventet i løpet av helgen er det naturlig at kampen ble flyttet fra naturgresset på Brann stadion og til Åsane, hvor det er kunstgress.

Dessverre tar Åsane Arena bare omtrent 3500 tilskuere, omtrent det samme antall som Brann allerede hadde solgt til kampen når den ble besluttet flyttet onsdag.

Søndagens Cupkamper er en del av den fjerde runden av Cupen 2022, som skal avsluttes i vår. Kvartfinalene blir spilt allerede neste helg igjen, og vinneren av dette oppgjøret skal møte vinneren av kampen mellom Sandefjord og Odd.

Finalen blir spilt i slutten av mai, etter at årets utgave av Cupen allerede er sparket i gang. Dette blir med andre ord det første året i historien med to Cupfinaler i samme kalenderår.

Norway - Cup

Odds for HUB:
26th Apr
Game
Result
FT
Stabæk Brann
0 2
26th Apr
Game
Result
FT
Lillestrøm Bodø/Glimt
1 0

Forventede lagoppstillinger:

Brann:

Dyngeland;
Crone, Sery Larsen, Kristiansen, Wolfe;
Rasmussen, Heltne Nilsen, Horn Myhre;
Blomberg, Finne, Børsting

Haugesund:

Selvik;
Hope, Bærtelsen, Reese, Solheim;
Krygård, Christensen, Sande;
Eskesen, Tounekti, Samuelsen

Spilltips: Brann vinner komfortabelt.

Det er alltid spennende å se hvordan lag gjør det i en sesong etter at de har rykket opp, og Brann i år er ingen unntak. Det er kanskje ekstra spennende med dette Brann-laget, da de var så ekstremt gode i OBOS-ligaen sist sesong.

Og de har vist i treningskampene så langt denne vinteren at det flotte offensive spillet fortsatt sitter, og at Brann skal bli et lag å regne med også denne sesongen.

De fleste bookmakerne har også Brann som klar favoritt i dette oppgjøret, og jeg er også rimelig trygg på at dette Brann-laget er bedre enn Haugesund, både på papiret og i praksis.

Jeg er faktisk så trygg på Brann-seier at jeg går for hjemmeseier pluss at Haugesund ikke scorer, som gir fine 2.80 i odds hos for eksempel Lilibet.

Brann vs FK Haugesund Odds for HUB:
Kampen starter 12/03 13:00
Kamp avsluttet
Brann vs FK Haugesund Begge lagene scorer
Kampen starter 12/03 13:00
Kamp avsluttet

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler