Glimt med få problemer hjemme mot Pyunik

Bodø/Glimt har gode muligheter til å kvalifisere seg til sitt tredje europeiske gruppespill på rad, og armenske Pyunik er nest siste hinder denne sommeren. Her er vårt spilltips til Bodø/Glimt – Pyunik Yerevan.

Enkelt videre mot tsjekkerne

Bohemians 1905 var Bodø/Glimts første hinder denne sommeren, i den andre kvalifiseringsrunden av Conference League, noe som resulterte i en enkel 7-2-seier sammenlagt mot laget som havnet på fjerdeplass i den tsjekkiske ligaen forrige sesong.

Det startet med en enkel 3-0-sier på hjemmebane, før man møtte litt mer motstand i Tsjekkia. Glimt tok ledelsen to ganger, men Bohemians slo tilbake, og fikk et ørlite håp. Men ved å gå i ledelsen like før pause og score nok en gang i den andre omgangen ble det til slutt et meget komfortabelt tap for Glimt.

Rumensk eller kasakhisk motstand i neste runde

Nå venter altså Pyunik Yerevan, fra den armenske hovedstaden. De har slått ut Narva Trans 5-0 sammenlagt og svenske Kalmar med 4-2 sammenlagt i sine to første kvalifiseringsrunder. De burde være overkommelig motstand for Glimt, men kamper i Øst-Europa er aldri lett, og det kan bli varmt i Armenia om en uke.

Med seier venter det et siste hinder før gruppespillet for Glimt, og der venter vinneren av dobbeltmøtet mellom Sepsi OSK Sfantu Gheorghe fra Romania og Aktobe fra Kazhakstan. Ved tap er Europa-eventyret over for denne gang.

Spin Bookie

Spinbookie

4.6/5

100% opp til 1 000 kr

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Kjetil Knutsen kan glede seg over en nærmest skadefri tropp, der kun Zugilej er ute med skade. Det er heller ingen karantener å bry seg om, men om Patrick Berg får gult kort må han stå over returmøtet neste uke.

Det er ingen info om Pyunik enda.

Bodø/Glimt:

Haikin;
Wembangomo, Bjørtuft, Moe, Bjørkan;
Fet, Berg, Grønbæk;
Sørli, Faris, Pellegrino

Pyunik:

Avagyan;
Davidyan, Kovalenko. Baranov, Hovhannisyan;
Dashyan, Lucas Vill., Harutyunyan;
Malakyan, Jibril, Goncalves

Bodø/Glimt vs Pyunik Odds for HUB:
Kampen starter 10/08 18:00
Kamp avsluttet

Spilltips til Bodø/Glimt – Pyunik: H + over 2.5 mål

Bod/Glimt tapte helgens Eliteserie-kamp mot et veldig godt Viking-lag på et fullsatt Viking stadion. Det har buttet litt hjemme i Norge i sommer, men i de to kampene mot Bohemians var de bunnsolide. Glimt kan koste på seg noen poengtap i Eliteserien for å fokusere fullt på å kvalifisere seg til Conference League denne måneden.

Møter et svakere lag enn i den forrige kvalifiseringsrunden, men bør som nevnt få med seg et godt resultat til Armenia. Har fordelen av eget kunstgress og skikkelig nordnorsk vær, så dette tror jeg blir plankekjøring.

Jeg går for Glimt-seier med minst to mål, som gir 1.75 i odds hos Unibet.

Bodø/Glimt vs Pyunik Begge lagene scorer
Kampen starter 10/08 18:00
Kamp avsluttet
Bodø/Glimt vs Pyunik Over/under 2.5 mål
Kampen starter 10/08 18:00
Kamp avsluttet
Conference League
Det er duket for nest siste kamp i de europeiske gruppespillene, og Glimt har mulighet til å sikre avansementet til utslagsrundene med seier hjemme mot Lugano. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
25 desember, 2023
Conference League
Bodø/Glimt tok en viktig 3-1-seier hjemme mot Besiktas for to uker siden, men nå venter en betydelig tøffere match i en klassisk "heksegryte" i Istanbul. Her er vårt spilltips til det viktige oppgjøret.
25 november, 2023

Slik ser programmet ut i den tredje kvalifiseringsrunden av Conference League ut:

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler