Grei skuring for Norge mot Færøyene

Norge Nord-Irland spilltips

Det er siste landslagspause for året, og Norge skal ut i det som rett og slett er to veldig betydningsløse kamper. Mest sannsynlig er det heller ingen Playoff i mars å finpusse taktikk og førsteellever til heller. Først ut er Norge – Færøyene på Ullevaal.

På grunn av Nations League er det ikke ofte Norge spiller vennskapskamper lengre, men på grunn av at det kun er fem lag i Norges EM-kvalifiseringsgruppe er dette årets andre, etter at vi vant hele 6-0 mot Jordan i september.

Ingen hjelp fra Israel

Etter tapet mot Spania forrige måned forsvant alt håp for Norge om å kvalifisere seg direkte til neste års EM, og Nations League-playoff i mars så ut til å være siste håp.

Men resultatene i andre kamper gikk alt annet enn Norges vei forrige landslagspause, og siste håp lå på Israel. Israelerne spilte en utsatt kamp mot Kosovo på søndag, som de dessverre tapte. Dermed er vi avhengig av Israel-seier mot Sveits onsdag, og i sine to gjenstående kamper mot Romania og Andorra, i tillegg til at Sveits også skal tape sin kamp mot gruppeleder Romania.

Søndag venter Skottland på bortebane, i det som skulle være selve gruppefinalen for Norge. Istedenfor skal Skottland spille for å ta førsteplassen i gruppen foran Spania.

Spin Bookie

Spinbookie

4.6/5

100% opp til 1 000 kr

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Vi skal nok forvente en startoppstilling som med en god del forandringer fra det laget som startet mot Spania for en måned siden. Alexander Sørloth, Antonio Nusa og Martin Ødegaard har meldt forfall, mens Ørjan Nyland sliter med skade og starter neppe dette oppgjøret.

Så det blir spennende å se hvem som starter mellom stengene. I helgen møttes Haugesund og Brann i Eliteserien, med hver sin landslagskeeper i startoppstillingene. Man kan trygt si at Branns Mathias Dyngeland vant den kampen, mot Haugesunds Egil Selvik. Dyngeland sto en prikkfri kamp, som han så ofte har gjort denne sesongen, og vi regner dermed med at han starter.

Erling Braut Haaland har spilt det han kan for Manchester City i det siste, og det venter et tett og hardt program for City etter landslagspausen. Vi tror derfor Haaland ikke starter dette oppgjøret.

Norge:

Dyngeland;
Ryerson, Ajer, Østigård, Bjørkan;
Vetlesen, Berge, Aursnes;
Bobb, Strand Larsen, Elyounoussi

Færøyene:

Lamhauge;
Edmondsson, Færø, Nattestad;
Joensen, Vatnhammar, Andreasen, Hendriksson, Jonson, Davidsen; Petersen

Norway vs Faroe Islands Odds for HUB:
Kampen starter 16/11 18:00
Kamp avsluttet

Spilltips til Norge – Færøyene:

Norge er såklart enorme favoritter her, og alt dre annet enn en behagelig seier er uakseptabelt. Men man skal huske på at Færøyene faktisk ikke er noe «walk-over». På sine syv kamper i EM-kvalifiseringen denne sesongen har de aldri sluppet inn mer enn tre mål, hjemme mot Tsjekkia og Albania. De tapte blant annet kun 0-1 borte mot Tsjekkia i oktober.

Og med tanke på at Haaland neppe får veldig mange minutter i dette oppgjøret, og Martin Ødegaard og Antonio Nusa begge er hjemme med skader, forventer vi ikke akkurat målfest. Norge vant 0-2 og 4-0 i sine to siste kamper mot Færøyene, i EM-kvalifiseringen i 2019.

Jeg går for at ikke begge lag scorer og under 3.5 mål totalt, det gir 2.16 i odds hos Unibet.

Norway vs Faroe Islands Begge lagene scorer
Kampen starter 16/11 18:00
Kamp avsluttet
Norway vs Faroe Islands Over/under 2.5 mål
Kampen starter 16/11 18:00
Kamp avsluttet
Norway vs Faroe Islands Correct Score
Kampen starter 16/11 18:00
Kamp avsluttet
Friendlies

16th November 2023 - 17:00

Ullevaal

Norway

Match Ended
Faroe Islands

Match Has Ended

18+ Gamble responsibly, Odds subject to change

H2H Statistics

3

Gjennomsnittlig mål scoret

0/2

Kamper endte uavgjort

50%

Mål scoret i første omgang

EURO Qualification Grp. F

2019

Norway

4

Faroe Islands

0

2019

Faroe Islands

0

Norway

2

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler