Nyheter

Norge Sander Berge Ullevaal
landslaget
Kveldens privatlandskamp gir Ståle en liten mulighet til å teste både nye og tidligere landslagsspillere, før de viktige Nations League-kampene starter i juni.
03 mai, 2022
Amsterdam Arena Ajax
champions-league
Ajax og Benfica møtes til et spennende Champions League-møte på Johann Cruyff Arena i Amsterdam. Her er odds og vårt spilltips til oppgjøret.
03 mai, 2022
Wembley stadion London
ligacupen
Få odds, spilltips, forventede lagoppstillinger og live stream til Ligacup-finalen mellom Chelsea og Liverpool søndag ettermiddag.
03 mai, 2022
Villarreal Juventus spilltips
champions-league
Juventus gjester Estadio de la Ceramica og Villarreal tirsdag kveld. Vi gir deg odds, spilltops og forventede lagoppstillinger til Champions League-oppgjøret.
03 mai, 2022
oddsboost chelsea tottenham
premier-league
Chelsea tar imot Tottenham i Premier League. Vi gir deg vårt oddstips pluss en fantastisk oddsboost på over 2.5 mål til hele 10 i odds fra Nordicbet.
03 mai, 2022
Chelsea lille spilltips live stream
ligacupen
Lukaku ble droppet mot Liverpool i helgen, etter det famøse intervjuet, men kan være tilbake i kveld etter å ha undskyldt, mens Mendy har dratt til Afrikamesterterskapet.
03 mai, 2022
Glimt fans i Roma
europa-league
Glimt har sikret seg avansement fra gruppespillet i Conference League, men det har stadig betydning både for Glimt og norsk fotball om de blir nr én eller to.
03 mai, 2022
Michael Carrick Manchester United
premier-league
Ralf Ragnick er klar som midlertidig trener for Manchester United, men jobbvisumet er ikke klart til kveldens oppgjør mot Arsenal hjemme på Old Trafford.
03 mai, 2022
Nederland - Norge, De Kuip, Rotterdam
landslaget
Det blir en utrolig spennende avslutning på VM-kvaliken, på et tomt De Kuip i Rotterdam. Norge har en oppgave, å vinne kampen mot Nederland.
03 mai, 2022
Norske fans synger på Ullevaal stadion
landslaget
Nei, vi har ingen Haaland med, men med flere andre offensive spillere i god form bør vi fortsatt forvente mål på Ullevaal lørdag kveld.
03 mai, 2022
Haaland landslaget
landslaget
Se troppen landslgassjef Ståle Solbakken tok ut til kampene mot Latvia og Nederland.
03 mai, 2022
Lorenzo Pellegrini
europa-league
Roma-fansen er ikke fornøyd etter kampen i Bodø, som var det største tapet Jose Mourinho har opplevd som trener. Les reaksjonene her.
03 mai, 2022
1 5 6 7 136