Juventus får det tøft borte mot Villarreal

Villarreal Juventus spilltips

Andre gruppe med lag skal i gang med utslagsrundene i Champions League denne uken, etter at de første åtte lagene var i aksjon forrige uke. Vi får servert to åttendedelsfinaler tirsdag, og den trolig mest spennende kampen får vi servert på Estadio de la Ceramica, der Villarreal tar imot det italienske storlaget Juventus.

Det andre oppgjøret tirsdag er kampen mellom Chelsea og Lille på Stamford Bridge.

Begge lag kjemper om CL-plass neste sesong

Juventus har skuffet stort denne sesongen, selv om de har forbedret seg utover vinteren, og for alvor blandet seg inn i kampen om en topp fire-plassering i Serie A, der de for øyeblikket innehar nettopp fjerdeplassen med 47 poeng på 26 spilte kamper. Like bak finner vi Atalanta, som med en kamp mindre spilt har tre færre poeng.

Kun 1-1 hjemme mot byrival Torino i helgen sørger for at det fortsatt er helt åpent i kampen om Champions League-plasser i Serie A. Lazio, Fiorentina og Roma befinner seg alle mindre enn seks poeng bak Juventus på tabellen.

Villarreal er også med i kampen om Champions League-spill også neste år, men i motsetning til Juventus er ikke forventningene og kravene til nettopp det så absolutt. Laget fra den relativt lille byen utenfor Valencia ligger på en respektabel sjetteplass på tabellen, tre små poeng bak Barcelona på fjerdeplass.

Men både Real Sociedad og Athletic følger like bak på tabellen, så det er også muligheter for null Europeisk spill neste sesong for Villarreal, som selvsagt hadde vært en stor skuffelse, sesongen etter at de har avansert fra gruppespillet i Champions League.

Forventede lagoppstillinger og lagnyheter

Villarreal: Asenjo; Foyth, Albiol, Torres, Pedraza; Trigueros, Capoue, Parejo; Chukwueze, Dia, Danjuma

Villarreal må klare seg uten måltyven Gerard Moreno, som selvfølgelig er et massivt slag for hjemmelaget. Men fortsett fra det ser det bra ut, og spillere som Juan Foyth og Samuel Chukwueze er tilbake i startoppstillingen for den gule ubåten.

Juventus: Szczesny; Cuadrado, Danilo, De Ligt, Sandro; Locatelli, Zakaria, McKennie; Bernardeschi, Morata; Vlahovic

Allegri har flere store navn ute med skade. Chiesa Bonucci, Chiellino, Pellegrini og Rugani er alle ute, mens Dybala kanskje er frisk nok til å få en plass på benken. Dermed er det duket for Champions League-debut for nyinnkjøpte Vlahovic på topp.

Spilltips: Villarreal vinner

Ja, hjemmelaget mangler Moreno, som står for veldig mange av Villarreals mål. Men Juventus mangler betydelig flere, og er ekstremt ustabile denne sesongen. Det mangler både selvtillit og tro i denne Juventus-troppen, og et hjemmesterkt Villarreal kommer til å ta kontrollen over kampen, noe Juventus-laget trolig ikke takler godt.

Det blir langt fra noe enveiskjøring, men jeg synes dette Villarreal-laget absolutt ser ut som favoritter, og jeg tror det ender med en 1-0, 2-0 eller 2-1-seier.

[odds data-token=’AfyJXRrigMRgzh2qPUUVjtxBLh4XehPeI5TTfQvq’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler