Er Lukaku tilbake i varmen mot Spurs i kveld?

Chelsea lille spilltips live stream

Det har vært en utfordrende periode både på og utenfor banen for Chelsea, og det nådde kokepunktet under besøket fra Liverpool, da Sadio Mane og Mohamed Salah satte to røde mål før halvtimen var spilt.

«The Blues» samlet seg imidlertidig og reddet uavgjort 2-2 i det som var en fantastisk reklame for engelsk fotball, da Mateo Kovacic og Christian Pulisic sørget for 2-2 før pause. Det ble ingen flere mål i den kampen, og alle som er glade i Chelsea kunne igjen konsentrere seg om Lukaku sitt intervju.

Stadig dobbeltoppgjør i Ligacupens semifinaler

Belgieren har nå sagt undskyld, og ser ut til å bli tatt inn i varmen igjen av Tuchel og klubben, men ikke så raskt at han får starte i denne kampen. Lukaku blir etter alle solemerker å se på benken.

Chelseas prestasjoner i Ligacupen så langt i 2021-22-sesongen har ikke vært mye å skryte av, de trengte straffer for å overvinne både Southampton og Aston Villa på hjemmebane etter 1-1 etter full tid i begge kampene. Straffer blir det derimot ikke i denne kampen, det venter et returoppgjør lenger nord i London neste uke.

Antonio Conte sin retur til Stamford Bridge er interessant på mange måter. Spurs har ikke vunnet et trofé siden de slo nettopp Chelsea i Ligacup-finalen for 13 sesonger siden. Spurs har dessuten kun vunnet én av de siste åtte kampene mot Chelsea, det var i samme turnerings fjerde runde sist sesong.

Forventede lagoppstillinger

Det gjenstår å se om Ruben Loftus-Cheek og Timo Werner vil komme seg etter å ha vært ute med COVID-19, i tide til å starte her, men Trevoh Chalobah, Reece James, Ben Chilwell og Andreas Christensen forventes å være utilgjengelig.

Kepa Arrizabalaga vil være tilbake mellom stengene når Mendy spiller Afrikamesterskapet de neste ukene, mens Jorginho, Callum Hudson-Odoi, og potensielt Niguez, kan bli å se i startoppstillingen til hjemmelaget.

Ingen konkurranse for Kane på topp for Spurs

Når det gjelder Spurs, forblir Steven Bergwijn, Cristian Romero og Ryan Sessegnon alle ute, men Conte har ingen nye skadebekymringer etter den sene seieren mot Watford.

Italieneren kan bli tvunget til å gjøre en viss rotasjon her, gitt hvor hardt han har presset sin etablerte førsteellever i løpet av denne juleperioden, med Japhet Tanganga og Harry Winks som gode kandidater til å starte.

Bryan Gil og Dele Alli kan gi noen friske ben i den siste tredjedelen, mens mangel på alternativer igjen vil gi Harry Kane plass på topp.

Chelsea: Kepa; Azpilicueta, Rudiger, Sarr; Hudson-Odoi, Jorginho, Kovacic, Alonso; Ziyech, Pulisic; Havertz

Tottenham: Lloris; Tanganga, Sanchez, Davies; Emerson, Winks, Hojbjerg, Reguilon; Son, Kane, Gil

Live stream Chelsea mot Tottenham

Du kan se EFL Cupen, Carabao-Cup, eller Ligacupen som den opprinnelig heter, med live stream hos Unibet! Det betyr, at du med en finansieret Unibet-konto kan se Chelsea – Tottenham online med mobil, tablet eller PC!

Vil du streame Ligacupen? Gjør det hos Unibet!

Se CHE-TOT og ARS-LIV!

Tilgjengelig i Norge!

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler