Ligacup-finale mellom Chelsea – Liverpool: Spilltips og live stream

Wembley stadion London

Det er klart for årets første finale i England, når Chelsea og Liverpool møtes til kamp om Ligacup-trofeet på Wembley stadion i London søndag ettermiddag. Det er to lag i god form som møtes, så her er det duket for både spenning og underholdning.

De to klubbene er begge fortsatt med i kampen om Premier League-tittelen denne sesongen, selv om det er Liverpool som ligger klart best an av dem. Etter 26 spilte ligakamper er Liverpool kun tre poeng bak Manchester City, og fikk god hjelp av Tottenham forrige helg, som vant borte mot serielederne.

For Chelsea sin del er det hele 13 poeng opp til de lyseblå fra Manchester, men til gjengjeld har Chelsea én kamp til gode. Dog er også 10 poeng trolig i det meste laget, spesielt om vi tar det faktum at de er avhengig av at både Liverpool og Manchester City går på flere smeller for at det skal være mulig å sikre seg Premier League-tittelen.

Begge lag er stadig med i både FA-Cupen og i Champions League, så her er det gode muligheter for å sikre seg pokaler, noe som nærmest er et krav hver eneste sesong for klubber av Chelsea og Liverpools størrelse.

Hele 13 ganger tidligere har de to klubbene løftet dette trofeet, henholdsvis fem og åtte ganger. Men vi skal helt tilbake til 2012 for å finne forrige gang Liverpool vant, mens det er syv sesonger siden Chelsea kunne juble for Ligacup-suksess.

Forventede lagoppstillinger

Chelsea: Kepa; Christensen, Silva, Rudiger; Azpilicueta, Jorginho, Kante, Alonso; Mount, Pulisic; Havertz
Fravær: Det ser ut som at Ben Chilwell er den eneste som er helt uaktuell for spilletid til dette oppgjøret.

Liverpool: Kelleher; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Mane, Diaz
Fravær: Liverpool ser også ut til å kun ha ett fravær, Roberto Firmino.

Spilltips: Uavgjort ved full tid

Begge lag er i fantastisk form om dagen, og det er nærmest umulig å si hvem av dem som er sterkest. Det er derfor jeg lander på uavgjort, og at kampen enten blir avgjort i ekstraomgangene eller i en eventuell straffesparkkonkurranse.

De to siste møtene mellom de to klubbene har også endt med poengdeling, og det gir også en fin odds. Nedenfor kan du se hvilken bookmaker som har best odds på kampen for øyeblikket.

[odds data-token=’CbPK55fcSOOOb925rbRtHNVq7WmfdeWBDAywjqtV’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’no’ data-odds-format=’decimal’]

Live stream Ligacup-finalen mellom Chelsea og Liverpool

Det finnes flere alternativer for deg som ønsker å se denne finalen. Viasat kommer til å sende kampen både på Viasat 4 og på deres strømmetjeneste Viaplay. Du kan også se kampen gratis hos Unibet, om du har en aktiv konto hos dem.

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1487 Artikler