VM 2022

vm
Til tross for at de bare har ett poeng har Tyskland spilt god fotball så langt i mesterskapet, og med seier mot Costa Rica er sannsynligheten stor for avansement for verdensmesterne fra 2014.
30 november, 2022
vm
Polen og Argentina møtes onsdag til kamp om førsteplassen i gruppe C. Men, ender det uavgjort kan vi få en gedigen VM-overraskelse, om Saudi Arabia vinner sin kamp mot Mexico.
29 november, 2022
vm
Danmark må slå Australia samtidig som Frankrike gjør jobben mot Tunisia onsdag ettermiddag. Da venter enten Polen eller Argentina i den første utslagsrunden. Her er vårt spilltips til kampen.
29 november, 2022
vm
Wales og England møtest til hel-britisk duell i gruppe B, der Wales skal vinne for å kunne avansere, og England enda ikke helt har sikret sitt avansement. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
28 november, 2022
vm
Ecuador og Senegal møtes til avgjørende kamp i gruppe A tirsdag. Laget som vinner kampen er garantert avansement, men Ecuador kan nøye seg med uavgjort. her er vårt spilltips til oppgjøret.
28 november, 2022
vm
Portugal vant men overbeviste ikke mot Ghana. Nå venter et tøft oppgjør mot Uruguay, der Ronaldo & co kan sikre avansementet fra gruppespillet om de vinner oppgjøret.
28 november, 2022
vm
Både Brasil og Sveits kan sikre avansementet i VM 2022 ved seier i deres kamp i ettermiddag, samtidig som Kamerun og Serbia møtes for å kjempes om hvem som kan melde seg på i kampen om topp to i gruppen.
28 november, 2022
vm
Verdensmesterskapet i fotball, Qatar 2022, nærmer seg med stormskritt. I denne artikkelen skal vi se hvem som er favoritter til å løfte VM-pokalen. Blir det endelig England? Eller favorittene Brasil eller Frankrike?
28 november, 2022
vm
En av de største VM-overraskelsene i historien kan være et faktum om Mexico slår Argentina lørdag. Da er etter alle solemerker Argentina ute av VM. Les hva vi tror om kampen i vårt spilltips her.
25 november, 2022
vm
Frankrike og Danmark møtes for tredje gang i år, etter at Danmark vant begge Nations League-kampene. Nå bør de igjen vinne, for å være sikker på avansement til utslagsrundene. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
25 november, 2022
vm
"The Three Lions" mot "Stars & Stripes" i kveld kommer til å bli en godbit av en fredagskamp. Her er lagnyheter, forventede lagoppstillinger, odds og spilltips til kveldens VM 2022-kamp.
25 november, 2022
vm
Nederland og Ecuador er klar for sin andre kamp i årets VM når de møtes til dyst på Khalifa International Stadium. Begge to vant sin første VM-kamp, og en evt vinner av kampen vil være klar for 16-delsfinalene.
24 november, 2022
vm
Ghana kommer til å føle de spiller på hjemmebane når de møter Portugal i VM torsdag. Grunnen er titalls tusen ghanesiske gjestearbeidere som bor i arrangørlandet Qatar. Her er vårt spilltips til oppgjøret.
23 november, 2022
vm
Brasil og Serbia møtes torsdag kveld til det som kanskje er den beste kampen i VM så langt. De to landene er i god form, og er med i kanskje den tøffeste gruppen i hele VM. Her blir tre poeng ekstremt viktig.
23 november, 2022
vm
Spania og Costa Rica møtes til dyst i gruppe E onsdag. De to landene er plassert i en tøff gruppe sammen med Tyskland og Japan, og kun seier er godt nok for Spania for å sikre avansementet.
22 november, 2022
1 2 3 12