Brasil – Serbia: VMs mest spennende kamp så langt

Brasil og Serbia møtes torsdag kveld til det som kanskje er den beste kampen i VM så langt. De to landene er i god form, og er med i kanskje den tøffeste gruppen i hele VM. Her blir tre poeng ekstremt viktig.

For de to andre landene i gruppen er Sveits, som er notorisk vanskelig å slå, og Kamerun, som kanskje er det beste landet fra Afrika som deltar i VM i år.

Her blir det med andre ord kamp om de to øverste plassene i gruppen som gir avansement til sluttrundene helt til siste spark på ballen.

Brasil er selvfølgelig favoritter i gruppen, men Serbia viste mot Sverige og Norge i Nations League i høst at de har noe meget spennende på gang, så resultatet i dette oppgjøret er langt fra satt.

Resultatet i kampen mellom Kamerun og Sveits, som blir spilt klokken 11 torsdag, blir også veldig avgjørende for tilnærmingen til kampen fra de to lagene.

International - World Cup Grp. G

Lagnyheter og forventede lagoppstillinger

Brasil-trener Tite skal etter rapportene ha en fulltallig tropp å velge mellom, med både Antony, Bruno Guimaraes og Alex Telles tilbake i trening etter at de alle tre har vært småskadet den siste tiden.

For Serbia sin del så er enda ikke Aleksandar Mitrovic fullstendig frisk etter å ha vært ute med en ankelskade, og Serbias stjernespiss er dermed forventet å starte på benken.

Trener Dragon Stojkovic er forventet å starte i samme formasjon som han gjorde mot Norge i september, med et tremannsforsvar bak bestående av Pavlovic, Milenkovic og Mitrovic.

Brasil:

Alisson;
Danilo, Thiago Silva, Marquinhos, Sandro;
Casemiro, Paqueta, Raphinha, Neymar, Vinicious Jr;
Richarlison

Serbia:

V. Milinkovic-Savic;
Milenkovic, S. Mitrovic, Pavlovic;
Zivkovic, Gudelj, S. Milinkovic-Savic, Kostic;
Tadic;
Vlahovic, Jovic

Posisjon Lag KS S U T MF P
#1 Brazil 3 2 0 1 2 6
#2 Switzerland 3 2 0 1 1 6
#3 Cameroon 3 1 1 1 0 4
#4 Serbia 3 0 1 2 -3 1

Spilltips: Knepen Brasil-seier

Jeg tror dette blir et veldig tett oppgjør. Brasil er alltid blant favorittene til å vinne VM, men for å være ærlig er det ikke den beste generasjonen sambalandet har sendt til VM denne gang.

Uten at det betyr at det er et dårlig lag. Brasil har fire strake seire mot VM-klare nasjoner nå opp mot VM, og laget er spekket med internasjonale stjerner.

Men det er ikke et dumt lag Serbia har sendt til Qatar, og spiller for spiller er det ikke mye som skiller dem. Når Dragan Stojkovic i tillegg fikk dem til å spillesom et lag etterhvert i år så tror jeg Serbia blir å regne med i denne gruppen.

Brasil er uansett et lag som nærmest alltid overbeviser i VMs gruppespill, og jeg tror ikke det forandrer seg i år. De er også klare favoritter, men jeg tror det bare blir en knepen seier.

ComeOn gir 3.50 i odds for uavgjort med (-1) handicap, altså at Brasil vinner med ett mål.

Spill på uavgjort (-1)

Odds hos ComeOn:

3.50!👀

Brazil vs Serbia Odds for HUB:
Kampen starter 24/11 20:00
Kamp avsluttet

Eivind Myhre

Forfatter

Eivind har en stor forkjærlighet for norsk fotball spesielt, men har også stor interesse for Europacup-fotball, og da helst nivåene under Champions League. Skal han på kamp velger han Ferencvaros mot Aberdeen heller enn Barcelona mot Manchester United.

1488 Artikler